זמני הכנה בתנור
אני מרגישה קצת מטופשת לשאול את זה אבל...
אני רק מתחילה לבשל ואני רוצה להכין אוכל בעיקר בתנור, במקום במחבת עם הרבה שמן.
הבעיה היא שאני לא יודעת איך לזהות שבשר מוכן.
אין לי מושג באיזה חום וכמה זמן להכין את זה בתנור.
אם אני מכינה לפי מתכון אז אני עושה מה שכתוב שם אבל מה אני עושה כשאני רוצה להכין משהו פשוט לגמרי?
מה שאני רוצה להכין זה חזה עוף, עוף חתוך לשניצלים, פילה סלמון.
אני מניחה שעדיף תבנית מכוסה כדי שזה לא יתייבש.
אבל איזה חום וכמה זמן, לפחות בערך?
את אימא אני לא יכולה לשאול כי היא אוהבת לטגן הכל עם לא מעט שמן.
אני באמת רוצה להתחיל להכין לעצמי אוכל לעבודה ומעדיפה בריא יותר.
תוכלו לעזור לי עם השאלה הפשוטה שלי?
אני מרגישה קצת מטופשת לשאול את זה אבל...
אני רק מתחילה לבשל ואני רוצה להכין אוכל בעיקר בתנור, במקום במחבת עם הרבה שמן.
הבעיה היא שאני לא יודעת איך לזהות שבשר מוכן.
אין לי מושג באיזה חום וכמה זמן להכין את זה בתנור.
אם אני מכינה לפי מתכון אז אני עושה מה שכתוב שם אבל מה אני עושה כשאני רוצה להכין משהו פשוט לגמרי?
מה שאני רוצה להכין זה חזה עוף, עוף חתוך לשניצלים, פילה סלמון.
אני מניחה שעדיף תבנית מכוסה כדי שזה לא יתייבש.
אבל איזה חום וכמה זמן, לפחות בערך?
את אימא אני לא יכולה לשאול כי היא אוהבת לטגן הכל עם לא מעט שמן.
אני באמת רוצה להתחיל להכין לעצמי אוכל לעבודה ומעדיפה בריא יותר.
תוכלו לעזור לי עם השאלה הפשוטה שלי?