זמני טעינה ב PS2

AxBattler

New member
זמני טעינה ב PS2

אתמול יצא לי להיות בפאואר סנטר בראשון ונכנסתי לטויס אר אס לבדוק מה חדש במשחקי הוידאו היום. היה שם PS2 בהדגמה שהריץ את משחק הדרגון בול החדש (שקוראים לו בודוקאי, נדמה לי). בקיצור, חיכיתי יותר מדקה בין הקרבות! למעשה, בשלב מסויים (לא הרבה אחרי שהתחלתי) פשוט עזבתי את הג'ויסטיק והלכתי! אני זוכר שהדבר המעצבן ביותר בניאו גיאו סידי היה שלקח לו עידנים להעלות משחק (הוא היה עם סידירום X1..). אז אני ממש לא מבין איך אנשים מתלהבים מה PS2 אם גם לו יש זמני הטענה כל כך ארוכים. יכול להיות שזה רק המשחק הזה?

gilsasson

New member
רק במשחק הזה

יש לי פלייסטיישן 2 כמעט 3 שנים ופעם ראשונה אני שומע על זה... אולי המשחק הזה צפציפי מעפן.. אולי העיינית של המכשיר היתה חלשה. לך תדע.

yoo

New member
בכל המשחקים זה ככה -_-

צר לי לאכזב את חובבי הפלייסטישן אבל זו פשוט חרא של קונסולה. היא נשארה הרבה מאחור. גם בסימפסונס היט אנד ראן בין שלב ושלב יש טעינה ארוכה ביותר. וגם בGTA 3 ו vice city יש זמני טעינה בין 2 החלקים של העיר... ממש גרוע אגב, באיזה טויז אר אס נותנים לשחק במשחק הזה? אני מת לראות אותו *_*

yoo

New member
זתומרת:

איפה בראשון זה פאוור סנטר? (נדמה לי שזה באזור התעשייה הישן, אני צודק?)

rave47

New member
זה רק במשחק הזה....

הייתי אצל חבר שלי שיחקנו באיזה אלף משחקים רק בדבר הזה לקח כמה שנים הטעינה... גם לא משחק כזה טוב... הרבה סרטים שביניהם יש קרבות של דקה.

yoo

New member
אין פאוור סנטר בחדש!

אתה בטח מתבלבל עם חונים קונים שדומה בצורתו לפאוור סנטר, אני צודק?

yoo

New member
המממ מעולם לא ראיתי שם בודוקאי...

אני אקפוץ לשם לעיתים קרובות יותר כדי לראות... אבל נדיר למצוא את הפלייסטישן שם עובד

ShotokanMaster

New member
תקשיב...

זאת בעיה שקיימת במשחקים מסוימים, גם בפלייסטיישן הראשון. פשוט המשחק בודוקאי הזה ששיחקת בו (יצא לו כבר משחק המשך לפני יותר מחצי שנה). בכל אופן, האדיוטים האלה תכננו את המערכת שם שלא תותאם למנוע הגרפי של המשחק, ככה שיוצא שהמנוע הגרפי לא תואם את היכולות של המשחק, וזה גורם לו להטעין את הגרפיקה שנים. אם האדיוטים האלה היו משתמשים בסל שיידינג כבר אז, מנוע גרפי שגם תואם את רוח הסדרה, וגם שוקל פחות זה לא היה קורה. סביר להניח שהבעיה תוקנה בבודוקאי 2, אבל אין לי מושג כי עוד לא שיחקתי בו. בודוקאי זה דוגמה מעפאנית למשחק שרוצה לעשות כסף על חשבון הסדרה, והוא הגיע לארץ בתזמון ממש טוב. אבל לדרגונבול היו כמה משחקים טובים, סופרסוניק ווריורס החדש לאדבאנס פשוט מדהים. והבעיה הזאת קיימת בעוד קונסולות מלבד הפלייסטיישן 2, גם במשחקים מסוימים באקסבוקס ישנה אותה בעיה... במקרה של משחקי מכות זאת בעיה מאחר שהקרבות יותר קצרים משלבים רגילים, ולכן הטעינה עשוי למרוט עצבים... שיחקתי למשל לא מזמן במשחק רייז אוף הונור (משחק פ33תי) ושם אין את הבעיה הזאת....

Ultra Spidey

New member
זה רק במשחק הזה. וזה קורה גם בPC

במשחק פוסטל 2 בזמן שאתה מחכה ששלב ייטען אתה יכול לעשות שופינג בקניון, לחזור, לשתות כוס קפה, לראות מרתון 3 פרקים של באפי, ואז לחכות עוד דקה שיעלה השלב. אבל ברצינות, 10 דקות לעבור מאזור מסויים לאזור אחר?? לא פלא שלא הספקתי לסיים אותו לפני שאיבדתי את הדיסק.

yoo

New member
חחחחח כן נכון!

הם אומנם הוציאו פאץ' תיקון שמסייע בטעינת שלבים קצרה יותר בחצי, אבל עדיין...

למעלה