זמרים בתוכנית

זמרים בתוכנית

קודם כל ליאיר יש לך תוכנית מדהימה ומרגשת ואני לא מפסידה שום תוכנית שלך. אבל מה שבאמת מאכזב אותי זה שבתור תוכנית שאמורה להציג את הדברים הכי חמים והכי מעניינים שמתרחשים בארץ אני לא מבינה איך עדיין לא הזמנתם את הזמר המוכשר רגב הוד להופיע בתוכנית העונה, וזאת לאחר שיצא לו דיסק חדש לפני כחודש לחנויות וכבר לאחר שבועיים הוא נמכר בלמעלה מ10,000 עותקים אני אישית רכשתי את הדיסק שלו לפני כשלושה שבועות ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו לפחות פעמיים ביום וכמעט כל מי שאני מכירה לא יכול להפסיק לשמוע את הלהיט הגדול שלו בדיסק החדש "תלם אוהבים" הסיבה שגרמה לי לשלוח את התגובה הזאת לפורום היא כתבה שראיתי אתמול בוואי נט על ילד בן 16 שניפגע לפני כחודש בפיגוע בנתניה ושרגב הוד הוא הזמר האהוב עליו ורגב נסע לבקר אותו בבית החולים והעניק לו את הדיסק החדש שלו והוא הבטיח לו שהוא ילווה אותו במשך כל תהליך השיקום הכתבה הזאת ריגשה אותי כל כך שלמרות שאני בטוחה שהוא עסוק ושאין לו זמן הוא בכל זאת הגיע לבית החולים והבטיח לילד שהוא לא יעזוב אותו וילווה אותו בתקופה הקשה שעוברת עליו וזה מראה שהוא קודם כל בן אדם לפני שהוא זמר אז אני באמת מקווה לראות אותו מתארח אצל יאיר לפיד כי מגיע לו ומגיע לנו לקהל לראות אותו מופיע בתוכנית הכי טובה בטלוויזיה עם אחד השירים הכי יפים והכי מרגשים ששמעתי בתקופה האחרונה "בתלם אוהבים"

למעלה