זמרים/ות ולהקות שרים על ביונסה
משהו נחמד שחשבתי עליו. בימים האחרונים אני מאזין הרבה לאלבום החדש של Robin Thicke (אגב, מאוד מומלץ אם אתם מחפשים זמר שיודע לשיר גם בלי אוטוטיון ועושה אחלה מוסיקה.. סול בעיקר) בכל מקרה, בחזרה לעניין... באחד השירים באלבום יש שיר שנקרא "Boring" (תירגעו, הוא לא אומר שהיא משעממת..) והוא מזכיר את שמה של ביונסה באיזה משפט בשיר: "There's no need to go To victoria's secret show, Or stay in central pay, on Jay & Beyonce's boat" (אגב, לא ידעתי שיש לג'יי ובי סירה חח
) הנה קישור לשיר: http://www.youtube.com/watch?v=8Kvbjahdr7g ואז חשבתי לעצמי האם יש עוד שירים של זמרים/ת ולהקות שבהם מזכירים את שמה (ולא, אני לא מתכוון בקטע של הראפרים שצועקים מי שר איתם בשיר אלא ממש בתור משפט מהשיר). הצלחתי לחשוב על עוד שלושה בערך (בשניים מהם מזכירים את דסטיני'ז צ'יילד) שאפרסם אותם בתגובות הבאות להודעה זו. חשבתי שיהיה נחמד אם גם אתם תכתבו כאן שירים נוספים שאתם מכירים שמזכירים בהם את ביונסה ו/או את דסטיני'ז צ'יילד.
משהו נחמד שחשבתי עליו. בימים האחרונים אני מאזין הרבה לאלבום החדש של Robin Thicke (אגב, מאוד מומלץ אם אתם מחפשים זמר שיודע לשיר גם בלי אוטוטיון ועושה אחלה מוסיקה.. סול בעיקר) בכל מקרה, בחזרה לעניין... באחד השירים באלבום יש שיר שנקרא "Boring" (תירגעו, הוא לא אומר שהיא משעממת..) והוא מזכיר את שמה של ביונסה באיזה משפט בשיר: "There's no need to go To victoria's secret show, Or stay in central pay, on Jay & Beyonce's boat" (אגב, לא ידעתי שיש לג'יי ובי סירה חח