זמרים לא ידועים....

yanivtr

New member
זמרים לא ידועים....

בואו נעשה משחק כזה שכל אחד מספר על זמר/להקה לא ממש מפורסמים ומוכרים, שלדעתכם ממש טובים והייתם רוצים להכיר לנו אותם... אז אני יתחיל- Ben Folds Five יכול להיות שחלקכם מכירים את הלהקה, יש לה אחלה שירים, אני ממליץ לכם להוריד שיר אחד שלהם (המלצה שלי- army,Rockin´ The Suburbs) תשמעו ותיוככחו

WickeDevil

New member
Twarres ../images/Emo60.gif

זה צמד: בן ובת, ויש להם שירים מרגיעים לאללה תורידי את CHILDREN שיר מדהים מי שרוצה עוד מידע שיפנה אליי

jerri

New member
לוסי פרל. להקה שמורכבת מיוצאי אן

ווג, טרייב קולד קווסט וטוני טוני טוני. שירי אר אנ´ בי פשוט מעולים, והדיסק שלהם הוא מאסטרפיס לדעתי. וגם אני חייב להמליץ על להקה ותיקה יותר - סיינט אטיין - שמוציאה עכשיו דיסק חדש (למרות שהחדש הוא די בינוני).

4667

New member
Lifehouse

אני מניח שיש פה כאלה שמכירים אבל בכל זאת אני חייב להמליץ בחום. לדעתי לסולן יש קול יפה מאוד... המלצה אישית: השיר trying

the bra1n

New member
טוב טוב

אני אספר שוב - voxs, להקה דרום אמריקאית מדהימה, שבקרוב תגיע לארץ

RIP CURL1

New member
אממ נחשוב.....

מישהו מכיר את busted יש להם שיר אחד יפה אבל הוא מאוס כבר darius בטח אתם מכירים כי שמו אותו בMTV אבל יש לו שיר אחד חדש שיר יפה Rushes natural עוד להקת בנים כמו כולם וגם Kelly Clarkson כתבתי עליה פעם אבל בטח לא מכירים אותה יש לה שיר יפה מאוד A Moment Like This

Sababush

New member
אני גאה בעצמי

אני מכירה את כל מי שאמרת!! חחח אני חולה על דאריוס... ללא ספק המוצלח ביותר (לדעתי) מיוצאי התכנית פופ איידול למיניהם BUSTED נראים כמו אחלה להקה... אני מאוד מקווה שאחרי חנוכה אני יוכל לגבש דיעה עליהם (אני טסה ללונדוןןן) את NATURAL אני ממש לא אוהבת... ואת KELLY לא ממש יצא לי לשמוע... זאת ההיא שזכתה בAMERICAN IDOL, נכון?

the bra1n

New member
איזה אין להם?

פשוט אנשי מוכשרים בטירוף, ובאותו עניין, גם נחמדים (אני בקשר עם אחד מחברי הלהקה) אני אוהבת במיוחד את: "so alive" ואת "no puedo imaginar" (כן כן, הם שרים בספרדית)

elknetld2kil

New member
לייפהאוס שולטים

וגם Greenwheel ו- Familiar 48 הם להקות מעולות (f48 נשמעים דומה מאוד ל LH). שירים מומלצים: Greenwheel - Shelter , Breathe Familiar 48 - the Question + Place Of you וגם Course Of nature טובים מאוד (הסולן של הלהקה הוא החבר של מליסה ג´ואן הארט. Respect).

OldRedEyes

New member
JustInCase

להקה אמריקאית מעולה. יש להם שירי רוק מדהימים. מומלץ ביותר הדואט עם מישל בראנץ´--- WITHOUT YOU . עוד להקה טובה.. SIMPLE PLAN. ניתן לראות אותם בTRL שירים יפים מאוד.

AndreaCorr ©

New member
סימפל פלאן.. ../images/Emo168.gif

אלה ששרים את i´d do anything (שיר הפתיחה של אולי זאת אני)

4667

New member
Over The Rhine

שירים מאוד יפים, לא צעקני ורועש. שיר מומלץ: Give Me Strength

WickeDevil

New member
מכיר אותם! ../images/Emo6.gif אני אוהב גם ../images/Emo60.gif

את BBMAK להקה מצוינת יש להם שיר מדהים back here

למעלה