זמרת השנה שלנו גלי עטרי זמרת השנה שלנו כ ל ה ש נ ה !!!
ל לבבית המקורית New member 18/9/04 #1 זמרת השנה שלנו ../images/Emo41.gif גלי עטרי זמרת השנה שלנו כ ל ה ש נ ה !!!
ו ולנטינו לוי New member 18/9/04 #3 ../images/Emo45.gif חברה בקשר לשיר החדש../images/Emo70.gif אני עדיין מחפש אותו בין הנרות! שמעתי אותו רק פעם אחת במפגש מעריצים, וגם אז, זה היה באיכות דיי גרועה, ולא יכולתי ממש להקשיב למילים אז אם למישהו יש את השיר *שיעול*רובי*שיעול* שישלח לי אותו!! גם המילים מאוד יעזרו! אגב, אם למישהו יש קריוקי/פלייבקים לשירים של גלי שיכתוב לי פה, כנראה שהעדכון הבא יהיה עמוד פלייבקים
../images/Emo45.gif חברה בקשר לשיר החדש../images/Emo70.gif אני עדיין מחפש אותו בין הנרות! שמעתי אותו רק פעם אחת במפגש מעריצים, וגם אז, זה היה באיכות דיי גרועה, ולא יכולתי ממש להקשיב למילים אז אם למישהו יש את השיר *שיעול*רובי*שיעול* שישלח לי אותו!! גם המילים מאוד יעזרו! אגב, אם למישהו יש קריוקי/פלייבקים לשירים של גלי שיכתוב לי פה, כנראה שהעדכון הבא יהיה עמוד פלייבקים
ש שלמונזה New member 18/9/04 #4 לא משנה מה אומרים המצעדים ../images/Emo168.gif בשבילי כוכבת השנה היא גלי עטרי!!! אחרי האלבום המדהים שהיא הוציאה, והיא עשתה מלא הופעות מדהימות השנה (שלא הייתי בהם לצערי) ההופעה בהיכל התרבות, ועוד הרבה. לכל אחד יש את הקריטריונים שלו לזמרת השנה, שלנו די ברורים גלי הכי שווה!!!
לא משנה מה אומרים המצעדים ../images/Emo168.gif בשבילי כוכבת השנה היא גלי עטרי!!! אחרי האלבום המדהים שהיא הוציאה, והיא עשתה מלא הופעות מדהימות השנה (שלא הייתי בהם לצערי) ההופעה בהיכל התרבות, ועוד הרבה. לכל אחד יש את הקריטריונים שלו לזמרת השנה, שלנו די ברורים גלי הכי שווה!!!
R R o b b i e New member 18/9/04 #5 גלי עטרי היא זמרת השנה מאיה בוסקילה היא אולי במקרה הטוב ציצי השנה. חחחחחח