זמרת

tigerleopard333

New member
זמרת

שלום לכולם אנחנו להקה שמנגנת כבר הרבה זמן ועכשיו אנחנו גם מתכננים להשתתף בתחרות הלהקות הצעירות שמוטו מיוזיק(http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=389508&sid=128 והזמרת שלנו לא תוכל להשתתף איתנו בתחרות הזאת (מסיבות אישיות) עכשיו אנחנו מחפשים זמרת טובה אז אם את שרה טוב ובא לך להשתתף איתנו בתחרות (באמת תחרות גדולה שכדאי להשתתף בא) אז תצרי קשר: באימייל:eek:[email protected] כל השאלות מתי,איפה,למה וכמה וכל פרט אחר שתרצי לדעת באימייל בבקשה ועוד בקשה אחרונה אם את מעוניין בבקשה צרי קשר כמה שיותר מהר כי לא נשאר עוד הרבה זמן הלהקה(השם יבוא בעתיד הקרוב)

jazza

New member
שאלות

באיזה גילאים אתם ? איזה סגנון הלהקה? מה מנגנים ?

tigerleopard333

New member
לjazza

אוקיי אז אנחנו בני 15-16 מנגנים כבר כמה שנים (אני יחסית חדש (אני הקלידן) ואנחנו מנגנים רוק בעיקר גם קצת ג'אז גם קצת פופ יש כל כך הרבה מוזיקה יפה והסגנונות לא ממויינים לפי מה שיפה ומה שלא ויש יפים מהכול בקיצור אני מציע לקרוא מה שכתוב הקישור ששלחתי שתביני יותר באיזה תחרות מדובר ובבקשה אם יש עוד שאלות ,תגובות או כל דבר אחר בבקשה לאימייל [email protected] ובבקשה להגיב כמה שיותר מהר כי לא נשאר הרבה זמן בכלל וצריך כבר לסגור עניינים וגם יש לנו עם הזמרת שלא יכלה להשתתף בתחרות הזאת להכין גם הופעה רצינית לתחרות להקות צעירות של אירופה בפולין ישר אחרי שמסיימים להכין לתחרות הזאת אז אם זה רלוונטי צרי קשר באימייל

למעלה