זמרת

tigerleopard333

New member
זמרת

שלום לכולם אנחנו להקה שמנגנת כבר הרבה זמן ועכשיו אנחנו גם מתכננים להשתתף בתחרות הלהקות הצעירות של מוטו מיוזיק(שבמקרה אביב גפן הוא המנהל המוזיקלי של התחרות)http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=389508&sid=128 והזמרת שלנו לא תוכל להשתתף איתנו בתחרות הזאת (מסיבות אישיות) עכשיו אנחנו מחפשים זמרת טובה אז אם את שרה טוב ובא לך להשתתף איתנו בתחרות (באמת תחרות גדולה שכדאי להשתתף בא) אז תצרי קשר: באימייל:eek:[email protected] כל השאלות מתי,איפה,למה וכמה וכל פרט אחר שתרצי לדעת באימייל בבקשה ועוד בקשה אחרונה אם את מעוניין בבקשה צרי קשר כמה שיותר מהר כי לא נשאר עוד הרבה זמן הלהקה(השם יבוא בעתיד הקרוב)

אביתר28

New member
אני זמר תתנו לי צאנס!!!

באמת. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אביתר28

New member
מה רע???

מה רע כמו זמר אורח או מחליף או אך שתירצו אבל תנו לי! אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

tigerleopard333

New member
לאביתר

אין לנו בעיה לתת צ'אנס לכל מה שזז רק שיהיה בגיל המתאים לפי הכינוי שלך אני מבין שאת בת 28 ואם היית נכנסת לקישור היית רואה שהתחרות מגיל 12 עד 20 אם אני טועה לגבי הגיל שלך תתקני אותי ואם את מכירה עוד בנות בטווח גילאים הזה בבקשה תפני אותם אליינו

אביתר28

New member
אני בן יכונפה....

ואני בן 14 וחצי הכינוי סתם ! אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

tigerleopard333

New member
זמר כבר יש לנו

היינו הרכב מלא ועכשיו לזמרת יש קצת עניינים שהיא לא יכולה להשתתף איתנו

אביתר28

New member
לי זה לא...

אז זה לא !!! אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אביתר28

New member
למה לדעתי אן לי .....

אז אן לי!!! אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אני מאחלת לך

חצי מחוש ההומור שיש לי. עכשיו אתה יכול להתעלם מההודעה הזו ולא להגיב לה? כי נמאס לי כבר לענות לך..... אתה לא מעניין.

למעלה