זמר / להקה ישראלי הטוב ביותר

amitk80

New member
זמר / להקה ישראלי הטוב ביותר

היי, עברה ברוחי מחשבה לחזור קצת בזמן לימים שבהם המוזיקה הישראלית היתה טובה יותר (ימי הפסטיבלים עד שנות התשעים המהוללות). מי אתם חושבים שהוא הזמר הטוב ביותר או הלהקה הישראלית הטובה: 1. אילנית 2. סקסטה 3. עפרה חזה 4. ירדנה ארזי 5. יזהר כהן 6. דוד ד'אור 7. הכל עובר חביבי 8. ליאורה 9. דנה אינטרנשיונל 10. הבטלנים יאללה להציף.

berta84

New member
איפה חווה אלברשטיין?

באופן כללי לא היתה יותר מדי מוזיקה ישראלית טובה, הרבה מן השירים הישראליים הטובים הם מתורגמים. אני מאוד אוהבת את יוסי בנאי- את השנסונים המתורגמים שלו, את הביצועים שלו לאלתרמן ובכלל את כל שירי אלתרמן המתורגמים. אבל המוזיקה הישראלית העכשווית-פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. עידן יניב-בעעעעעעעעעעעעע. מירי מסיקה- לפעמים נחמדה אבל לרוב מעצבנת. ריטה-מזעזעת חוץ משירים בודדים. מהמלחינים היותר מוצלחים הם מיקי גבריאלוב, יאיר רוזנבלום, שלמה יידוב, סשה ארגוב ועד. אני לא ממש מכירה את כולם. מאלה שציינת לא ראויים לדעתי להיכלל ברשימה דנה איטרנשיונל וסקסטה. ליאורה- אני לא ממש יודעת מי זאת. הבטלנים- אלה מאיזשהו סרט,לא? גם אותם אני לא ממש מכירה.

amitk80

New member
אז ככה

אני מופתע שאת לא יודעת מי זאת ליאורה. זאת הבחורה ששרה באירוויזיון באירלנד את השיר "אמן" הבטלנים זאת להקה של שלושה גברים ששרה באירוויזיון. חווה אלברשטיין אדירה אני מסכים איתך. לגבי שלמה ארצי אני לא כל כך אוהב את המוזיקה שלו חוץ משיר אחד (האיש ההוא). אני בכלל נורא מתחבר למוזיקה ישראלית ישנה. מזכיר לי את ימי הילדות ואת פעם... תמיד כיף להרגיש צעיר לא?

berta84

New member
אז זה הם

אני מכירה את ה"בטלנים" מאיזשהו סרט מתיחות.

Alasse

New member
מה זה הרשימה הזאת?

איפה חווה אלברשטיין המלכה? איפה זהר ארגוב המלך? לבטלנים היה בדיוק שיר אחד, איך הם יכולים להכלל פה? (למרות שהשיר עצמו מגניב) וליאורה?! סקסטה?!? אתה רציני?!?!?!?!?

amitk80

New member
אני רציני מאד

אני רציני מאד למרות שאי אפשר להעביר רצינות דרך מדיה כתובה. דיברנו על זה כבר!

amitk80

New member
וואלה?

אאוץ' הרגשתי פה איזה עקיצונת קטנה? ? בואי נשאל מה הבחורה שלנו אוהבת לשמוע? נראה מה הטעם שלך במוזיקה אני לפחות מעדיף מוזיקה איכותית מאשר בררה.

Alasse

New member
ההגדרה שלך למוזיקה איכותית מאוד מוזרה

מה אני אוהבת לשמוע? זאת רשימה ארוכה מידי, אז אני אתן לך רק דוגמית: חווה אלברשטיין לאונרד כהן ניק דרייק דיוויד בואי בוב דילן מרסדס סוסה זהר ארגוב רדיוהד ז'אק ברל קט סטיבנס וזה רק קצה המזלג...

amitk80

New member
מוזיקה עברית

אל תלכי לי למוזיקה לועזית. מוסיקה עברית!

Alasse

New member
סבבה

חוץ מחווה וזוהר: מתי כספי ברי סחרוף גידי גוב אריק איינשטיין שלום חנוך אביב גפן (המוקדמים) היהודים נורית גלרון יהודית רביץ די, אין לי כוח יותר...

למעלה