זמר/ת משלנו שישירו שירים של מלאני דעתכם?
A actimel New member 15/9/06 #2 אוקיי בטח כולכם ישנים... מאוד הייתי רוצה לשמוע את הזמרת שאני מאוד אוהבת ומעריכה קרן פלס שרה שיר של מלאני מעבירה את הכדור אליכם...
אוקיי בטח כולכם ישנים... מאוד הייתי רוצה לשמוע את הזמרת שאני מאוד אוהבת ומעריכה קרן פלס שרה שיר של מלאני מעבירה את הכדור אליכם...
ב ב י א ץ New member 15/9/06 #3 עלק ישנים ../images/Emo6.gif בדיוק חיכיתי לרגע שמישהו יפתח דיון חדש ויהיה על מה להגיב בכל מקרה, הייתי שמח לראות את שרית חדד (והאמת, גם את שרית אוחי) שרה את אחד משיריה של הכ
עלק ישנים ../images/Emo6.gif בדיוק חיכיתי לרגע שמישהו יפתח דיון חדש ויהיה על מה להגיב בכל מקרה, הייתי שמח לראות את שרית חדד (והאמת, גם את שרית אוחי) שרה את אחד משיריה של הכ
מ מלאני סי 2 New member 15/9/06 #4 הייתי רוצה שריטה תשיר שיר של מלאני. לדעתי ריטה היא פרפומרית מספר אחת בארץ. אני לא מעריצה שלה, אבל היא מוכשרצ בגדול. קרן פלס מ-ד-ה-י-מ-ה. היא תגלית השנה לדעתי.
הייתי רוצה שריטה תשיר שיר של מלאני. לדעתי ריטה היא פרפומרית מספר אחת בארץ. אני לא מעריצה שלה, אבל היא מוכשרצ בגדול. קרן פלס מ-ד-ה-י-מ-ה. היא תגלית השנה לדעתי.
ד דג י ת New member 16/9/06 #5 יכול להשמע מעניין את לא יודעת איזה יומיים טרופים עברו עליי חזרתי כל כך עייפה ובהחלט ישנתי בשעה שכתבת את ההודעה.
יכול להשמע מעניין את לא יודעת איזה יומיים טרופים עברו עליי חזרתי כל כך עייפה ובהחלט ישנתי בשעה שכתבת את ההודעה.
ד דג י ת New member 16/9/06 #6 חחח מסתבר שאני מסטולה לעללה רק עכשיו הבנתי למה התכוונת והתשובה שלי היא..... טוב נו אתם כבר יודעים ותודו שזה יכול להיות מעניין אם ענת אסתר חיטמן תשיר את little pieace of me עוד אפשרות מיקה שדה? סתאאאאאאאאאמ דנה ברגר קרן פלס גם נשמע מעניין
חחח מסתבר שאני מסטולה לעללה רק עכשיו הבנתי למה התכוונת והתשובה שלי היא..... טוב נו אתם כבר יודעים ותודו שזה יכול להיות מעניין אם ענת אסתר חיטמן תשיר את little pieace of me עוד אפשרות מיקה שדה? סתאאאאאאאאאמ דנה ברגר קרן פלס גם נשמע מעניין
ד דג י ת New member 16/9/06 #7 ועוד אפשרות../images/Emo3.gif מה דעתכם על סיון? אחרי שאני יעשה פיתוח קול? ברור שאני הולכת לשיר שירים שלה!
ועוד אפשרות../images/Emo3.gif מה דעתכם על סיון? אחרי שאני יעשה פיתוח קול? ברור שאני הולכת לשיר שירים שלה!
B britmel New member 16/9/06 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קלטו את השער lol
ב ב י א ץ New member 18/9/06 #13 בואו נפרש את המשפט של שרה בדו משמע תודה על התמונות, רעות. היא מהממת תודה על התמונות. רעות היא מהממת שתי האפשרויות יתקבלו ואכן רעות 1000ממת
בואו נפרש את המשפט של שרה בדו משמע תודה על התמונות, רעות. היא מהממת תודה על התמונות. רעות היא מהממת שתי האפשרויות יתקבלו ואכן רעות 1000ממת
A actimel New member 8/10/06 #16 אז באמת למה התכוונת? 1. רעות מהממת? 2. התמונות של מלאני מהממות? העם דורש לדעת!
B britmel New member 8/10/06 #18 אוו../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif כפרעליך