זן ואומנות הזיון באצבע .... חלק ג`

זן ואומנות הזיון באצבע .... חלק ג`

המשך - סיכה טבעית. כאשר אין חשש מהריון או מחיידקים שונים, יש נשים שאוהבות להשתמש בפליטה של הגבר בתור חומר סיכה לאוננות, כשהוא גומר קודם. האישה יכולה להוסיף גם רוק או את הסיכה הטבעית שלה וכדאי, כי הפליטה נוטה להתייבש די מהר. אזהרה: רובוט! יש גברים שבכל פעם שהם עושים סקס עם מישהי הם עולים על טייס אוטומטי עם אותן הוראות טיסה זה הופך אותם למאהבים משעממים מאוד. אף פעם לא מזיק לנסות דברים חדשים עם בת הזוג שלך - עם האצבעות, וגם עם הלב. הערה מיוחדת לאישה. קורה שלגבר קשה להבחין מתי את נהנית ומתי כואב לך, מפני שלפעמים הקולות שאת משמיעה בשני המקרים זהים, גם אם החוויה שלך מאוד שונה. עליך לעזור לאיש שלך להבדיל בין השניים. מורפיום יקירי....... אתה בטח מתגלגל עכשיו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל על הזמן אני שומעת אותך צוחק על אילת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שאני גדולה מהחיים?????? חחחחחחחחחח טוב , חומד יהיו לך שעורי בית על זה וגם מבחן. שלך , שרון

hagaywh

New member
אומנות הלשון

אין אישה שיכולה להגיד לא ללשון מנסיון הלשון יותר טוב מ- ז כמו שמציצה יותר מענגת מזיון מעונינת בהדגמה צרי קשר

dzdz

New member
באתי ראיתי נהנתי

שרוננקו הדגולה. קראתי את עשרת ההודעות האחרונות שלך בפורום הזה.תגידי חשבת פעם להיות מורה?לסקס אני מתכוון.אז קודם כל יופי של סגנון וכתיבה כל הכבוד על הפתיחות ומודה ומתוודה שגם זקן חרמן שכמוני שחשב שהוא יודע הכל למד דבר אחד או שניים.<מה באמת מלפפון?חחח> א-פרופו ויברטורים זוגתי שתחיה קיבלה ליום ההולדת אחד הנקרא מאלץ אורגזמה ומאז היא לא מפסיקה לגמור... מאיפה ידע על העורלות? יופי שאת מדברת על הסקס לכל רוחבו<ועומקו>על הרגש והמסביב על הלפני והלבד .בקיצור באתי ראיתי נהניתי.שליו <שמנסה לשוא לחזור לשלוותו>

למעלה