זן ואמנות אחזקת האופניים לנשים.

avivar

New member
זן ואמנות אחזקת האופניים לנשים.

בנות יקרות, סוף כל סוף הסתדרו התיזמונים, בהמשך להצעה הנדיבה של חנות רוזן מינץ בפתח תקוה, לקיים אצלם סדנת אחזקת אופניים לנשים, ובתיווכו של יוסי מקבוצת אוריון רכיבת נשים, המועדים האפשריים הם: 1. ב- 07 לספטמבר יום ב'. 2. ב- 14 לספטמבר יום ב'. בשעה 19:00, הכתובת = אלוף דוד מרכוס 54 פתח תקוה.טל:03-9300878 ההגעה דרך צומת סגולה (פתח תקוה), ברח' גיליס ישר 100 מ' אחרי הרמזור הראשון פנייה שמאלה לרח' דוד מרכוס עד הסוף. הסדנה תועבר על ידי מכונופאן (מכונאי אופניים) ותהייה אוריינטד נשים, שאינן מתורגלות ומיומנות בתחזוקת אופניים..אופני כביש ושטח, מניחה שיהיה קצת מכל דבר. ההצעה תלויית כמות משתתפות מינימלית (10-15), אינה כרוכה בתשלום. השמיעו קולכן. אביבה נכון להיום יש כבר חמש עשרה נשים שהביעו התעניינות. אז

אם תבוא איתי מישהי מהצפון

עמק יזרעאל בערך, אשמח מאוד לבוא. אני אולכ לנהוג, אבל צריכה עזרה בהתמצאות בחור השחור שקוריאם לו "גוש דן" וגם סתם מרגישה קצת נבוכה לבוא לבד. בזמן שבסוס אני מטפלת מהתחלה עד הסוף, כולל ציוד כולל הכל, באופניים אני מבקשת משיחיה. איזה בושה
. ומשאלה-שאלה - אם אני כבר שם ליד מבינות עניין, תהיה מי שתוכל לעזור לי להתאים מידה של אופני כביש? אני רואה ביד 2 כל מיני אפשרויות אבל לא רוצה לרכוש משהו לא מדוד, אני מבינה זה מאוד קריטי בכביש.

avivar

New member
האמת שאולי אפשר יהיה

לארגן משהו בצפון... צריך להזיז כמה בנות.. תני לי לחשוב.. חוץ מזה למה בושה לדעתך להעזר ואפילו רחמנה ליצלן בבן הזוג? אני לא רוצה להשמע שיפוטית אבל.. מה שהיה יפה בתקופתי הפרה-היסטורית הוא, שגבר הרגיש גבר ואישה הרגישה אישה, זאת אומרת, אם אין מאבקי כוח של שליטה וכד, אם יש כבוד הדדי,אז מה הבעיה? בלי שום קשר את צריכה לדעת לתפעל את האופניים באופן מכני, כדי שלא תתקעי בדרך על שטויות, שניתן לפתור עם ידע מתאים ולא מדובר על תחזוקת מומחים. אחרון חביב - עצה שלי , התאמת אופניים אצל מומחים. ונתנו כאן בפורום בשפע. (אפרת וידמן, דוד רזניק,עמוס וולף ועוד). אביבה

לא רוצה להטריח אותך

אני מתחילה ירוקה-ירוקה (ועוד לא יודעת לאן זה ייקח אותי), כך שאתן תארגנו את העניינים שלכם ואני אצטרף למה שאני יכולה וככה אלמד.
אין בעיות כבוד הדדי-חלוקת תפקידים וכו'. אבל אני לא אוהבת להיות תלויה. אני רוצה לדעת מה לעשות ואיך, ואז לבחור שהוא יעשה את זה בשבילי
וכן, כרגע אני לא יודעת להחליף אפילו פנימית, לא כל שכן להבין איך הברקסים-הילוכים עובדים. זה כדאי שאלמד. את יודעת אם ונטיל/רוזן-מינץ בעפולה יהיו מיומנים לעזור לי בהתאמת אופניים?

avivar

New member
התאמת אופניים בצפון

יש את מכון KINETIX בחיפה סמוך לספורטן, 04-8550373 052-2982802 מנסה לברר עוד..

avivar

New member
2 תשובות

שאלתי את שחף והרי התשובות: 1.התאמת אופניים :ספיד אופן רמת ישי בימי ד על ידי אפרת וידמן חובה לתאם. 2.הדרכות טכניות : "ונטיל" רוזן מינץ בעפולה טל:04-6491414 בהצלחה.

susieada

New member
אני מצטרפת! הזדמנות מצוינת גם לפגוש אתכן ../images/Emo70.gif

מיכאלה07

New member
אני גם באה.

איזה כיף. מביאה עוגה. אביבה'לה- אם אפשר תזכורת בזמן לאחר סגירת המועד (עבודה וכאלה) תודה על יוזמה ברוכה, יפעת.

למעלה