זן חדש של קופי ענק

noa0912

New member
זן חדש של קופי ענק

אם אכן נכון, זהו ממצא שיכול לתרום המון לאנתרופולוגיה ולהבנה על אבולוצית האדם.

lmatan1

New member
זה רק מראה כמה קטן אמונה אתה

אם תמתין בסבלנות ימצאו גם את האב הביולוגי שלך אל תתרגז זה בדיחה .

netbird

New member
"תשתמש בשנינות כדי לצחוק עם אנשים..

במקום על אנשים"

netbird

New member
לכל פינה כמעט...

עד היום מגלים מינים! (ולא התפלספויות האם מין מסוים הוא בעצם שני תתי מין) חדשים. לפני מספר שבועות גילו מין חדש של ציפור! שהתווספה ל-9000 המינים הידועים. כשאנטמולוגים (חוקרי חרקים) יוצאים לטרק בג'ונגלים של אפריקה או דרום אמריקה ורוצים לגלות מינים חדשים, הם פשוט פורשים סדין לבן ענק ובודקים את המינים שנופלים עליו. לעיתים נדירות הם חוזרים מאוכזבים. ואני לא רוצה לדבר על מרחבי האוקיינוסים (כמה מעט אנו יודעים על חלק זה של הפלנטה).

נכון. חרקים חדשים ממש לא קשה

למצוא, בג'ונגלים ובמקומות אחרים. ציפור חדשה - מפתיע אבל סביר. אבל יונק גדול - זה בהחלט מאוד מפתיע. ועוד שזה קוף ענקי (APE) זה מפתיע אפילו יותר.

lmatan1

New member
מה באמת זה מה שמעניין אתכם

אם יגלו קוף מזן חדש או ציפור חדשה לאוסף הבולים או חרקים חדשים מה תגידו זה באמת עושה לכם את זה אז כל הכבוד ממש בלי צחוק.

noa0912

New member
לגילויים כאלה יש השלכות

הרבה מעבר להתלהבות מזה שהתגלה זן חדש. זנים חדשים של צמחים שמתגלים ביערות הטרופיים (שאנחנו הורסים) יכולים לתת תשובות להרבה מחלות (כמו סרטן למשל) והיו דברים מעולם. אז אני מציעה לך להתלהב בעצמך! מחקר על הAPES החדשים יכול לגלות לנו הרבה מאוד על העבר האבולוציוני שלנו, דבר מאוד חשוב כדי להבין את הגזע שלנו, ולכן חשוב למדע. ה APES האלה הם היצורים החיים שהכי קרובים למין שלנו. לא מדובר באוסף בולים אלא במדע, שאני בטוחה שאתה יודע כמה הוא חשוב לציוויליזציה.

למעלה