זה מה שנקרא בפורומים מחו"ל נקרו...
אבל אין מה לעשות.אני לא רוצה לבזבז מקום בשרת ודווקא עכשיו אני הצלחתי ליצור משהו(כולל טקסט יפני.תאכלו את הלב על היצירתיות שלי) בכל מקרה.here goes.... סיל: אקיאטסוקי(לא אקאטסוקי.זה אומר ירח אדום.או חודש אדום למרות שאני השתמשתי בירח) קאטאנה נורמלית חוץ מזה שיש מסביב ללהב זוהר בצבע דם. סוג: היברידית של קידו ומלי. שיקאי: 剣の森林に赤い月、輝やきおよび血の海。(אקיאטסוקי, תזרח מעל יערות הפלדה ומעל אזמי הדם.הנקודה הגדולה והריקה צריכה להית אחרי זה.海) מראה: הלהב נצבע באדום דם, כל שאר החרב צבועה בכסף. יכולת מיוחדת: כשמשתמש נועץ את החרב את החרב באדמה הוא יכול ליצור מסביבו מעגל באיזה גודל שירצה מלא בחרבות. כישוף(אומרים את זה לפני שתוקעים את החרב באדמה, אחרת לא קורה כלום.): 剣の衝突が聞かれるようにしなさい血の流れの海を許可しなさい。 (תן לקול החרבות להישמע, תן לנהרות הדם לזרום.שוב הנקודה צריכה להיות אחרי い.) באנקאי(גם כאן אני אומר.אם מישהו יעז לומר על התיאור משהו אני אצוד אותו ואהרוג אותו) קריאה: 。断片への切口、赤い月(חתוך לגזרים, אקיאטסוקי) מראה: הלהב, הנדגארד והידית צבועים בצבע דם. המשתמש מקבל מעיל, מכנסיים, שיער ומשקפיים בצבע דם(טוב המשקפיים בצבע כתום כהה.כמו של זאנגטסו). יכולות: מהירות, רפלקסים ומהירות תגובה מוגברים. בנוסף החרב הופכת את היכולת שיקאי שלה למעיין רשת קורים.כל עוד יש יותר מעשר חרבות במעגל אותו מעגל יהפוך כמו לפעמון דלת בשביל פורצים(אי אפשר לאתר את החרבות, הן מוחבאות בכל מקום שתרצו-חוץ מאוויר). אפשר להשתמש בחרבות האלה גם בתור מצלמות מעקב.עוד שימוש הוא התקפה אבל אפשר לעשות את זה רק פעם אחת ואח"כ אותה רשת חרבות תהיה חסרת תועלת.