זעזוע-חרדי רצח את ביתו התינוקת!

זעזוע-חרדי רצח את ביתו התינוקת!

כן כן,חרדי מירושלים בן 23 מחוג חסידי ידוע רצח אמש במכות רצח את ביתו התינוקת בת שמונה חודשים!כוחות המשטרה וההצלה שהגיעו לדירה שבו התגורר לאור זעקות שבר של האם פרצו לדירה ומצאו את התינוקת במצב מזעזע עם עשרות שברים בראש ובכל גופה וצוות טיפול נמרץ שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותה!פשוט רצח אכזרי בדם קר של אב חרדי!כן כן אני שב ומדגיש חרדי!!!איפה כל המחבתי``ם והרבנים ששוטפים את המוח בוקר וערב שאין אלימות במגזר החרדי?איפה אתם?צאו כבר מהחורים שלכם!``חרדי רצח את ביתו התינוקת הלילה בירושלים``תזכרו את האירוע הזה תמיד כשיבוא החרדי שטוף המוח להסביר לכם כמה החרדים לא אלימים!

מתבי6

New member
לאט לך אחי,תשתה כוס מים להירגע דחוף

אין עניין להבליט חרדי כמו שאין עניין להבליט פולני כי זה לא משהו שמשליך על הכלל ואת זה אתה יודע. השכנים שלך כנראה לא אלימים ואם יש איזה עשב שוטה צריך לטפל בו בחומרה אבל זה לא אומר שהמגזר כולו הוא כזה. אגב, גם המגזר כולו לא אלים בהפגנות. פשוט אלו האלימים הם קולניים לכן קולם נשמע. אתה יודע בודאות שרוב הציבור הוא שקט ונוח. אני לא אומר, יש עוולות והרבה. אבל אל תיטפל באמת לדברים ולא אמיתיים.

תגיד,אתה לא יודע לקרוא?

אני כתבתי בכל ההודעה שלי שכל החרדים אלימים?איפה בדיוק קראת שכתבתי את זה? רק ציינתי שחשוב לראות שכמו בכל המגזרים גם אצל החרדים יש אלימות בניגוד למה שהם מנסים לייצר לעצמם תדמית כאילו וזה לא קיים אצלם! אני יודע שיש גם חרדים טובים...לא הרבה,אבל יש...ואגב,אם אתה כבר מדבר על הכללות אז דווקא הציבור החרדי מחנך את בניו רק להכללות!כל החילוניים אלימים כל החילוניים פושעים כל הגויים וכו`

גבעון 1

New member
היה מקרה

עם אחת פיימשטיין או משהוא כזה הוא לא היה דתי, אבל חולה נפש שיושב בכלא, והנבלה הזה עשה כאילו היא הלכה לאיבוד הילדה, וכל העולם חיפש אותה, אפילו בשבת חיפשו הרבה חרדים היו שם לחפש את הילדה, בסוף הסתבר שהוא רצח אותה ולפני זה הוא ישב בביתו כאילו דואג, ורב השכונה בא להגיד עמו תהילים. בסוף מצאו את הגופה שלה, ביער... חולי נפש ....

זה מאוד מעניין

חילוני שרוצח הוא רוצח רגיל,חרדי שרוצח הוא לא נורמלי...אם הוא לוקה בנפשו איך הוא הסתובב רגיל עם סביבתו?

mister xy

New member
המגזר החרדי כן אשם ברצח הזה

החרדים מטאטאים בעיות אל מתחת לשטיח ובמקום לטפל בחולי נפש ההורים עסוקים בלהסתיר את העובדה שיש להם בן פסיכופת כדי שזה לא יזיק להם ב"שידוכים".

Riki991

New member
חח אתה באמת רציני במה שכתבת? זעזוע?

הבנאדם חולה נפש, הוא לא בריא בנפשו, אז איזה חרדי הוא בדיוק? בתור ``אנוס חרדי`` האינטרס שלך ברור. עדיף שתזדעזע ממקרים של רצח מתוך שפיות כמו המקרה של זה שרצח משפחה שלמה בראשל``צ והעיד על עצמו שהכל מתוך שפיות. ולא, הוא לא היה חרדי.

``העיד על עצמו``

אהבתי את המשפט שלך העיד על עצמו שהוא שפוי,גם אנשין הזה יעיד את זה על עצמו...אהה וכן,בתור אנוס חרדי האינטרס שלי אכן ברור, לחשוף את מה שקורה בתוך הציבור החרדי כמה שיותר!אני גאה בזה!

Riki991

New member
``העיד על עצמו``

מול חוקרי המשטרה ובשיחה עם פסיכולוג שאישר לבסוף את העובדה שאכן מדובר באדם שפוי. לגבי זה שאתה אנוס חרדי, לא היתה כוונה שלכן אתה ``חושף`` את מה שקורה בעולם החרדי, כי אתה לא כותב גם על הדברים הטובים. הכוונה היא שהאינטרס שלך הוא לחפש רק את הדברים הרעים ורק אותם לחשוף. אין לך מה להיות גאה בזה כי להוציא דיבה רעה זו לא גאווה בשום מצב, גם אם אתה צודק. זה רק הופך אותך לרכלן. על פניו זה נראה כמו בנאדם שמנסה בכוח להצדיק את יציאתו מתוך הציבור החרדי ולכן הוא מונה את הדברים השליליים שיש שם. זה כנראה גורם לך להרגיש טוב עם המקום שבו אתה נמצא היום, אז אני יכולה להבין אותך. יחד עם זאת, אנוס יקר, חשוב שתדע כי בכל חברה יש שוליים, השאלה איפה השוליים יותר רחבים ומי שחכם לא מוציא עצמו מתוך החברה אלא בורח מהשוליים השליליים ונכנס לתוכה. כל מי שבורח מהחברה החרדית הינו בורח מהחברה עם השוליים הצרים ושם פניו אל עבר הצד השני, לחברה עם השוליים הרחבים השליליים יותר.

אז ככה

האמת שאין לי ממש כח להתווכח הגם שבכלל לא יעזור כאן להתווכח או לנסות לשכנע אותך,רק שדבר אחד שכתבת הרתיח אותי,אני מוציא דיבה רעה???האם ניסיון להפסיק את החולה הרעה הזו של הציבור החרדי שמדחיקים ומסתירים את כל הדברים הרעים שקורים שם נקרא להוציא שם רע?זה בסך הכל עזרה לאלה שסובלים מהרע שם!מישהו אמר שאין שם דברים טובים?מה זה קשור בכלל?וכי זה שיש דברים טובים בחברה כלשהי זה מצדיק אש הדברים הרעים שקורים בה???די להסתרה וההדחקה!!!

Riki991

New member
הדברים הטובים אינם מצדיקים את הרעים

זה ברור. אולם לא הבנתי מה יועיל שתכתוב את הדברים הרעים? למה זה עוזר? זה לא מה שיפתור בעיות. וכשמדובר בפרסום של הדברים הרעים זה אכן נקרא דיבה רעה. ע``ע חוק לשון הרע.

מה יועיל?

יש כלל ידוע אין חיטוי לעוולות כמו אור השמש! כמה שיותר ידעו את העוולות שנעשים בתוכו פנימה בציבור החרדי כך יגדל הסיכוי שהעוולות יפחתו!

כעת דווח,האב כשיר למעצר

כך קבע הפסיכיאטר המחוזי שבדק אותו! תמשיכו מחבתי``ם מפגרים לטייח את מה שקורה אצלכם!

למעלה