זעזוע עמוק! הבחורות בסמינרים ...

זעזוע עמוק! הבחורות בסמינרים ...

השבת הייתי אצל השויגער שלי והיא סיפרה לנו על מה שהולך בסמינר אצל ביתה! אני לא מתכון לכתוב מה הולך שם ומדובר בכמה סמינרים בירושלים שמצב הבנות שם בהידרדרות רצינית זה כבר לא תופעה שולית מדובר בקבוצות של בנות המגיע מהמגזר הסטיילסטי יותר שמנצלות העדרות הוריהם מביתם וסוחפות גם חברות מבתים טובים למעשה.. המשך

דiס מחמד

New member
הכל בגלל הצט!

ההתדרדות של בנות הסמינרים במיוחד בשנים האחרונות זה רק בגלל הצט שבהתחלה הן נכנסות רק לראות מה זה ובסוף זה מוביל להכרות עם בחורים מפוקפקים עד שזה נגמר במעשים שאין משם דרך חזרה

לא רק

רוב הבנות האלו, אפילו לא יודעות על המושג אינטרנט. סך הכל המצב ברחוב כיום בירידה, בפרט שיש עידוד מהחברות שלהם

הטעות

הגדולה של העיתונים שהם נלחמים בקטע של הדירות בעוד הבעיה היותר קשה שבעוד 3 שנים אם תמצא בחורה כשרה תצטרך להביא לה דירה..

המשך הזעזוע..

אני לא רוצה לפרט מה הולך שם! אבל אני קורא לכם ואומר שהרבנים צודקים במאה אחוז בגדרים שהם גודרים את הבנות! בסמינר הם הולכות כאילו הם צדיקות אבל בחוץ המצב קשה וההורים והסמינר לא יודעים על מאומה! והתופעה רק מתרחבת! שמרו על בניכם ובנותיכם! לבל יתחברו איתם! לחנך ילדים בדור הזה זה קשה מאד לכן שמעו לרבנים והכניסו בהם מוסר מגיל קטן הכותב בכאב..

עם כל הכאב שלי ושלך.

נדמה לי שאף רב בעולם לא יתיר את השימוש באינטרנט גם בפלאפון וגם לצורך כתיבת הודעה זו.

אכן

אבל בשביל חינוך ילדך שלא יסתובבו במקומות שאתה לא תרצה שהם יסתובבו צריכים לעשות את המוטל עלינו .1 אם אתה גולש אין מצב שהילד יודע2. מחשב וסרטים החוצה.. 3. לקרבן לחינוך הצניעות והרחקתם מהרחוב.. להחדיר בהם יראת השם ואהבתו.

faridi

New member
לאיזה מעשה?

במדה והבנתי, זה לא חדש שעל העריות אין אפוטרופוס גם אם זה חד מיני.

‏הוא מתכוון

שהם מתחילות בקשר עם בנים ויוצאות לאיזורים חילוניים וכן מתלבשות לא בצניעות הנדרשת

זה עוד לא כלום..

מסיבות פיגמה וכו אני לא רוצה להרחיב והכל מדובר בבנות שלומדות בסמינרים המובחרים של ירושלים ..

הבנות הן מחטיאות את הגברים

זה בעיקר מתחיל בלבוש הבנות החרדיות דהיום ובעיקר הנשואות שבהם שמתלבשות בלבוש שמגרה את יצרם של בני הישיבות והאברכים וגורמות להם לחשוב מחשבות אסורות ואף להוציא זרע לבטלה ר``ל ומחטיאות את הרבים כבנות מואב שהחטיאו את בני ישראל במדבר

חבל שאתה משמיץ סתם

רוב רובם של הבנות החרדיות הם בנות צנועות וכשרות. ובכל קבוצה יש בנות שלא הולכות בתלם . אבל בבקשה ממך לא לעשות סתם הכללות על כל הבנות החרדיות

צודקת בהחלט!

בזכות נשים צדקניות נגאלו אבותינו ממצרים. ובזכותן נגאל בקרוב ממש.

אני לא משמיץ סתם

גברתי הנכבדה! תילכי ברבי עקיבא בלילות שבת ותראי מה הולך שם. כל אחת נראת שם כאילו היא נמצאת באיזו תצוגת אופנה! ובמיוחד הנשואות שלפי ההלכה אמורות ללכת יותר צנוע הן הולכות יותר גרוע מהרווקות. וגורמות לגברים להרהורי עבירה ולהוצאת זרע לבטלה רח``ל

צודק

וזה לא הטרול! הטרול היה כותב הרבה יותר גרוע.. הבנות בבני ברק כמעט חצי מהם לא מתלבשות צנוע!

בשמיים התירוץ הזה לא יתקבל

ישאלו אותך ``וכי היה לך ניסיון כמו של יוסף`` אז מספיק להאשים את הבנות ונתחיל לטפל בעצמינו הבנים

למעלה