זערה בקשר לדילמה

lool3

New member
זערה בקשר לדילמה

זאת הדילמה שקיבלתי- הלהקה הארמנית `סיסטם אוף א דאון` שהולכת לנחות בארץ בשבועות הקרובים, מעוניינת שהלהקה שלך תופיע ככלהקת החימום. מיותר לציין שהופעה בסדר גודל כזה תסוקר בכל אמצעי התקשורת ותעמוד מול אלפי מעריצים נרגשים. חושב שהלהקה שלך מספיק טובה להיות שם? האם להסכים להופעה? כן/לא מה כדאי לי לבחור? ומה התוצאות? מי שמתכוון להטיף מוסר על זה שזאת רמאות ושאני צריכה להחליט לבד שייקח את המוסרים שלו למקום אחר. רק למי שיש תשובה או משהו שנראה לו שיצליח שיגיב. תודה.

ה ב ו ב ה

New member
תראי..

יש כאלה שאישרו, וקיבלו תוצאות לא טובות, ויש כאלה שלא אישרו וקיבלו תוצאות לא טובות... ואלה מתוך תוצאות שרשמו פה בעבר בפורום, אם רק היית מחפשת קצת יותר טוב ומשקיעה מאמץ בחיפוש התשובות בפורום.. אז עכשיו תגידי לי את ורק את עכשיו, אם זו רמאות או לו, או אם טוב לב או לא, מה שאת רותה... OK? אבל רק את יכולה להחליט על דילמות, ולא שייעצו לך מה להחליט עבורך! לכן זו דילמה שאת אמורה להחליט עליה לבד!!!! ואל תבואי אליי בטענות עם תשובות כאלו.. כי זה ממש לא המקום! ואני בטוחה שעוד הרבה יסכימו איתי כאן.

lool3

New member
איזה חלק לא מובן ב..

"מי שמתכוון להטיף מוסר על זה שזאת רמאות ושאני צריכה להחליט לבד שייקח את המוסרים שלו למקום אחר. רק למי שיש תשובה או משהו שנראה לו שיצליח שיגיב. תודה." התוצאות נמצאות הרחק, ולא, אני לא יכולה לחפש 50 עמודים אחורה. וקצת נחמדות מצדך. כל הזמן "תחפשו תחפשו"! תעשי טובה, אם לא ישאלו לא יהיו תשובות.

lool3

New member
עזבו, עניתי

תודה רבה על תגובתך העוזרת מאוד. אני משערת שגם לא עזרת לעצמך

ה ב ו ב ה

New member
קודם כל, תתחילי להירגע ילדה!

ואין לך צורך לחפש 50 עמודים!ראית את זה פעם אחת בעיניים הקטנות שלך?????אז תפסיקי להתעצבן ולהתרגז, ותפסיקי להיות עצלנית כשהחיפוש כאן מאוד פשוט!

ה ב ו ב ה

New member
ועוד משהו ל-lool3

את חצופה, ותתחילי לדבר קצת יותר יפה. זה שאת בת 16, זה לא אומר שאת צריכה להתעצבן פה שאומרים לך "כביכול" טיפים לדילמות...

MikeY fReAk

New member
הנה שרשור שיימחק..../images/Emo79.gif

למה סתם לריב? אנשים שפותחים שרשורים ורוצים לדעת תשובות לדילמות זאת זכותם, וזאת זכותכם לענות או לא. (וכל תשובה צריכה להיות תחת
!) ד"א, החיפוש ממש לא עובד טוב.

ה ב ו ב ה

New member
החיפוש בסדר גמור, אני מוצאת שם

כל דבר שקשור לפורום הזה. ואני לא התחלתי לריב פה עם אף אחד. מה שתפסה את העצבים זו הילדה... אני רק אמרתי שיש כאלה שבחרו "כן, ויש כאלה "לא" ועדיין קיבלו תוצאות לא טובות. ולכן אמרתי בנוסף את מה שאמרתי! אז בבקשה.. אהה כן, ובאמת תפסיקו לנסות ליצור ריב על כל נושא פה. חאלאס!

ה ב ו ב ה

New member
אתה בחרת "כן"?

אם אני לא טועה? ואם בחרת "כן, זה רק מוכיח לילדה lool3 את מה שכתבתי לה ממש בהתחלה!

למעלה