זקוקה בדחיפות לאינפורמציה על שיטת ב

הנחבאת

New member
זקוקה בדחיפות לאינפורמציה על שיטת ב

לא יודעת אם הנושא נקלט או לא. בקיצור, זקוקה לאינפורמציה על שיטת ברטוב. למי היא מתאימה? איזה בעיה היא אמורה לעקוף, אם בכלל? וכל מידע רלוונטי. מתארת לעצמי שהיה נכון כאן לפרט מעט למה אני שואלת, אבל תאמינו לי שפשוט אין לי אנרגיה נפשית לכך. לפחות עכשיו... אה, ואל תשלחו לי לדואר האלקטרוני כלום... הוא לא עובד... תודה וסליחה

מצרפת לך קישור לאתר של ברטוב

מקווה שתמצאי בו את התשובות שאת זקוקה להן מרב

הנחבת ברטוב מטפל בבעיות זרע ....

לבעלי יש בעית זרע ואני כנראה אנסה את שיטת ברטוב שמתמחה בבעיות ספציפיות כאלו לפני שהולכים לשיטה אז עושים בדיקת זרע פשוטה על מנת לראות אם הבעל פונטנציאל לשיטה זה עולה 500 ש"ח ואח"כ בזמן ההפריה עצמה משלמים עוד 2000 ש"ח [ועושים אותה רק במדיקל סנטר הרצליה רשלא"צ ]אך ממה ששמעתי תוך פעם אחת פעמיים ניקלטים יש לזה 45% אחוז של הצלחה ככה ד"ר ברקוביץ אחד הרופאים שניסו את השיטה טוען .. אשמח לעזור יונית החיננית

עינתפ

New member
יונית כבר כתבה לך עלויות....

עובדים עם השיטה ד"ר יגודה בצפון (ק. מוצקין) וד"ר ברקוביץ. השיטה היא שיטת מיון של הזרע, אחד אחד. בודקים את גרעין הזרע. לא כולם מתאימים לכן יש את המיון הראשוני 500 ש"ח. גם אנחנו עברנו 2 הפריות על פי השיטה וללא הצלחה. יש הצלחות וגם כישלונות, קחי בחשבון. לבוא ללא ציפיות מיוחדות, לא כמוני. אם ישנן שאלות אני כאן או במייל: [email protected] מקווה לעזור בכל שאלה. בהצלחה. עינת

הנחבאת

New member
מירב, יונית, עינת - תודה!

אלפי תודות על התגובה המהירה. אני מניחה שנצא ללמוד קצת את הנושא, ובכל מקרה אשמח להיות בקשר --- ושוב תודה.

למעלה