אם את רוצה מנקה עם ניסיון של 30 שנה ככה אז זה רחל בוזגלו.. או מרים אזולאי וכו' אם את רוצה מישהי עם ניסיון של 20 שנה אז זה שרה אבבה או מזל אדיסבוואה אם את רוצה מישהי עם ניסיון של15 שנה אז איזו סווטלנה או יוליה ................ כן כן, יש לנו מדינה גזענית שלא מכבדת את עצמה ותושביה! ! ! מסר זה היה כדי לעורר אותכם ולמען יראו וייראו !!!! "נמות כולנו גזענים".
הן כרגע באולפן לומדות עברית... אחת אחת אנחנו רוצים לשכן אותן במעברות... כנסדר להן מגורים מיטות וקצת מזון נודיע לך ונסדר לך מס' טלפון... של בזק כמובן.. שכונתי
למשרד הרווחה ולשכת הסעד ?? אחחח הגזענות הגזענות ........ שאנשים ילמדו לנקות ת'בית בעצמם ! לא קשה לשים יד כל אחד ולהשקיע שעתיים בשבוע לניקיון וסדר... קצת ארגון וקצת חוכמה והרבה יעילות
בתור אמא ל-2 , שחוזרת כל יום הביתה לא לפני 18:00 , ועובדת גם ימי שישי, אני מעדיפה להביא מנקה ולא להיקרע לגמרי , אלא מהזמן שנותר לי להקדיש אותו לילדיי ולא לניקיון.
להיות במדינה מתוקנת עם כלכלה מתוקנת וסדרי יום מתוקנים ולא במדינה שלנו שאנשים קורעים את התחת וחיים מחודש לחודש ומעבירים את החיים בין העבודה לבין למצוא כמה דק' בבית.. ואני מדבר על מעמד הביניים הרחב..