זקוקה בדחיפות לעזרה ברכישת נגן מוסיקה

ILANA G

New member
זקוקה בדחיפות לעזרה ברכישת נגן מוסיקה

היי שמי אילנה, בת 30. רוצה לקנות נגן אבל לא מבינה בנושא. קראתי חומר ומבחינת הפרטים היבשים אני יודעת בערך מה נדרש ומה אולי יתאים לי (אבל לא בטוחה): 2GB/4GB מבחינת נפח וכמות השירים תומך ב-MP3, WMA תומך בעברית USB 2 ניתן לבנות ספריות רדיו מובנה אני צריכה לקנות בדחיפות כי נוסעת לחו"ל לתקופה קצרה ורוצה לקחת איתי מוסיקה מהבית ולכן יכולה לרכוש רק בחנויות ולא דרך אינטרנט. מעוניינת במכשיר שאוכל להשתמש בו גם לטיולים וגם לרכיבת אופניים. האם עדיף MP3 או MP4? האם זה שיקול של עלויות? יכולה להשקיע מקסימום 250 ש"ח כולל רכישת מטען לחשמל. הבעיה שיש המון מכשירים בשוק ואין לי מושג מה עדיף. ללכת על MP3 כי יותר זול/ לקנות מכשיר ללא אפשרות ליצירת תיקיות (גם כי יותר זול) - האם הכרחי יצירת תיקיות או לא ממש? ראיתי מכשירים של פוג'י, סאןדיסק, היי-טק ויש עוד הרבה בשוק. אבל לא יודעת איזה מהם יכול לענות על הצרכים שלי בתקציב שלי. אשמח בדחיפות לכל עזרה אפשרית תודה, אילנה

or121210

New member
אם את מוותרת על התיקיות אז ה-SANSA CLIP

אם לא, אפשר את COWON F2 אבל הממשק והכפתורים שלו קצת בעייתיים. בכל מקרה תצטרכי להעלות את התקציב במעט.

ILANA G

New member
תודה ../images/Emo13.gif

חשבתי לקנות את SANSA CLIP כי היו ביקורות מאד טובות לגביו אבל אז גיליתי שאינו תומך בעברית
ואז הכל יהיה ג'בריש. מצד שני אם אין תיקיות אז האם זה משנה שזה ג'יבריש?! כנראה שלא... אבל נראה לי שאני מעדיפה עם תיקיות ולכן לא קניתי אותו. עסק יקר לקנות נגן...באסה

or121210

New member
ברור שיש עברית

אם קראת ביקורות בזאפ, אז תדעי שהן שטויות ולא צריך להתייחס אליהן. זה שאין תיקיות לא אומר שאין תגיות. אם תשקיעי יותר תוכלי לקנות את IAUDIO 7, נגן שתומך בתיקיות עם איכות שמע מדהימה מבית COWON. אבל הוא ממש מעבר לתקציב.

ILANA G

New member
ביררתי בחנות ונאמר לי שאין תמיכה בעברית

נאמר לי שהייתה אפשרות להוריד מהאתר תמיכה בעברית אבל הורידו אותה ולכן כבר אי אפשר

or121210

New member
באיזו חנות?

למיטב ידעתי ישלו עברית, לסנס פיוז יש. (הם מאותה חברה והם מכשירים דומים, אז סביר להניח שבשניהם יש) ליאיר (שמנהל את הפורום הנהדר הזה) יש את הסנסה קליפ, אז הוא בטח יודע

יאיר B

New member
לקליפ יש עברית מלאה - ממשק מלא בעברית + תגיות

השירים. יש לי את גרסת ה-4GB. מבחינת עברית - עובד פיקס. "הבעיה" עם הסנדיסקים היא שהם עובדים על תגיות ולא תיקיות. כלומר צריך לדאוג שיהיה סדר בתגיות ואז הכל מסודר בנגן. בחנות כנראה לא כל כך מעודכנים, בעבר היה נגן של סנדיסק שנקרא E200. היה עבורו ממשק עברי אבל היו בעיות עם התוכנה והיא הורדה מהאתר (אז לדגם הזה אין עברית). בעמוד הבא (מתוך הפורומים של סנדיסק) יש הסברים ולינק להורדה ישירה של הקושחה האחרונה: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=15109 ואם זה לא יעזור, אני תמיד יכול לשלוח לך במייל את הקובץ הדרוש (הקושחות של הנגנים שלי שמורים אצלי).

יאיר B

New member
אגב, לקליפ יצאה גרסא חדש של קושחה - התקנתי

עכשיו. יש עברית (הדבר הראשון אחרי שמדליקים את הנגן הוא בחירת שפת ההפעלה, ברירת המחדל היא אנגלית אבל אם גוללים קצת את הרשימה מגלים שיש עברית והכל עובד יופי בעברית).

ILANA G

New member
ומה לגבי נגן Sandisk Sansa FUZE 2GB, איך הוא?

האם גם מומלץ?

יאיר B

New member
יש תמיכה בעברית (דורש עדכון),

עובד על תגיות (כמו כל נגני סנדיסק). יש אפשרות להוספת כרטיס MICROSD להגדלת הנפח. אישית אני אוהב את הנגן הזה.

ILANA G

New member
קניתי sansa clip 8GB

כל שנשאר הוא ללמוד לתפעל אותו ולהכניס שירים ותמיכה בעברית
מקווה שאסתדר, אם יש טיפים אשמח תודה על העזרה
, אילנה

למעלה