זקוקה לאימייל של סהר

ה מוזה

New member
זקוקה לאימייל של סהר

למישהו יש את האימייל של ליאורה מסהר ? אשמח אם תעבירו לי - במסר אישי - את המייל שלה .... כרטיס אישי של סהר מראה מייל [email protected] מישהו יודע האם זה המייל של ליאורה ? תודה [ אשלח גם מסר אך בעבר היתה בעיה עם מסרים ולא התקבלו כנראה ]

ToryMaster

New member
אה...

הבנתי שאנחנו לא אמורים ליצור תקשורת אישית עם ליאורה, אלא להעביר אליהם דברים דרך אפרת
תבררי עם אפרת אולי

ה מוזה

New member
הייתי זקוקה לייעוץ

לא הודעה אובדנית לפעמים כשאני חשה שגולשת צועדת על חבל דק במיוחד גולשת עם ניסיון אובדני קודם כל תגובה שלי וכל מילה עלולה להטות את הכף לכן לעיתים אני זקוקה לייעוץ בנוסף להפניית תשומת ליבם לגולשת . שלחתי מסר . לצערי קבלתי תשובה לאקונית שלא סייעה לי וחבל .

ToryMaster

New member
תראי

אין ספק שסה"R תרמו המון, ולו ע"י פתיחת פורום שמאפשר במה לפריקה, אבל בתכל'ס, אני תמיד מצאת יאת התשובות שלהם מעט לאקוניות. מילא, את תמיד יכולה להתייעץ עם מנהלים אחרים, לא?

Shusho

New member
גם אני אף פעם לא פניתי

לסה"ר בשביל עצמי. שיחה אחת שם באתר שיגעה אותי, התשובות לא אמרו לי כלום. ק חזרו על מה שרע לי בחיים וטחנו את זה דק דק עד שנשארתי אבקה. אז עפתי ברוח, משם.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אחלה ניסוח אבל אי אפשר להכחיש את איך שהם נתנו לנו את הבמה, את האנשים שנמצאים בפורום והם לא מסה"R

מוּסקט

New member
מוזה -

נסי לשאול כאן... מה היית שואלת על מישהי שהולכת לדעתך על חבל דק?

ה מוזה

New member
לא התכוונתי לשאול על מישהי

רציתי פידבק[לתגובות שלי] ואולי עצה כל התגובות שאני העלתי לה נתקלו בחומה של " לא רוצה לחיות .." "לא מסוגלת .." בשלב מסוים כבר חשתי שכל תגובה נוספת מצידי לא תחדש מאום

מוּסקט

New member
לפעמים נדמה

שאם היו לנו "המילים הנכונות" לא היינו נתקלים בחומות המשאירות כל נכונות לעזרה ורצון טוב להישאר בחוץ. אוכל רק לומר לך שלא מדובר ב"מילים הנכונות" אלא ברצון לשמוע ובנכונות של הצד השני להעזר. או אז, לא משנות המילים. אף אחד - גם לא הפסיכולוג הדגול מרבבה - לא מחזיק ברשותו איזה "קוד" שפותח תובנות או מעלה מוּדעוּת אצל הזולת.

ה מוזה

New member
החל בתגובה הראשונה

כתבתי לה שהמפתח בידיים שלה שהיא זו שאמורה לרצות לעזור לעצמה אבל .. נראה שהיא הרימה ידיים והתייאשה מצרפת קישור לשרשור [ הודעה קשה לקריאה] כולו יש שם מספר תגובות שלי , עד שנגמרו לי המילים .. מה עוד הייתי יכולה לכתוב ולא כתבתי ? ולמען האמת מה שרציתי מסה"ר זה שיאמרו לי שהגבתי בסדר ושבעצם אמרתי הכל וכעת , זה במגרש שלה לא יודעת .. אחרי התגובה האחרונה שלה משהו בי כבר לא מצא מילים שלא נכתבו ומשהו בי כבר הרגיש תסכול ואולי גם חשבתי שאם אמשיך את התגובות שלי זה יגביר אצלה את התגובות של " לא יכולה ,רע לי , רוצה להתאבד " באיזה שהוא שלב עוצרים השאלה היא באיזה שלב? חששתי שהיא תעלה תגובה של מרימה ידיים לחלוטין אני לא יודעת אם היא חיפשה רק לשפוך מעט [הרבה] מועקה או שחיפשה עזרה או שזו הזעקה שזועקים לפני שעושים מעשה אובדני שבעצם אומרת " תעצרו אותי מהמעשה הזה ".. מכתב

מוּסקט

New member
ההתרשמות שלי

היא שלא מדובר בזעקה אחרונה. כמובן שאני יכולה לטעות, אבל אדם שמאוד מאוד מיואש, לא ממש אכפת לו עד כמה הבינו את דבריו בפורום, ובטח שלא אכפת לו אם יענו לו או לא. יאוש הוא יאוש. אם לא רוצים אנשים, לא רוצים אותם לכל הרוחב. אני יותר שומעת את הכעס, את ההתחשבנות, את המרירות, את ההתקעות במצב הזה בלי יכולת לשחרר את העבר ולנוע הלאה. היא היתה רוצה לשחרר, אבל לא מסוגלת - מכיון שעדיין לא סיימה לכעוס ומכיוון שעדיין היתה רוצה שאלו שהיתה להם יד בילדותה הגרועה "ישלמו" על כך או "יכפרו" באיזה אופן. ממקום כזה, לא ממש עוזבים. ממקום כזה, אם היא תתאבד, "הם" ינצחו בלי לשלם על כך ובלי לכפר. להערכתי היא לא מוכנה לתת להם את התענוג. ועכשיו למשוב שלך: הוא היה במקום ובסדר גמור. שמרת על נכונות להיות שם עבורה במקביל לכך ששמרת על מסגרת הפורום - שבמקרים כאלו זה הדבר הכי חשוב! גם אם יש סכנה אמיתית של אובדן, חשוב להזכיר לכל הקוראים בפורום את המטרות שלשמם הוא הוקם, איך ניתן להשתמש בו ומהן המגבלות שלו. הערה אחת לגבי "התת מודע" - רק מבחינת אינפורמציה... אם משהו נמצא בתת מודע אי אפשר בכלל להגיד עליו משהו, גם לא שהוא נמצא בתת מודע. כל הרעיון בתת מודע הוא שמה שמאוחסן שם באמת באמת לא נגיש. להגיד משהו כמו "זה בתת מודע שלי" זה אוקסימורון צרוף.

../images/Emo24.gif לא יודעת אם אמרתי לך...

וגם אם כן - אז הנה שוב: את עושה עבודת קודש מוזה, אולם, גם לכוהנים בבית המקדש היו הלוויים, ועם ישראל... תני לי להיות ה"לוויים" שלך, ייתכן כי לפעמים אוכל אפילו לעזור - מתוך ה"אין חובה" רק זכות.. את נפלאה. נקודה.

למעלה