זקוקה לדעתכם האובייקטיבית

זקוקה לדעתכם האובייקטיבית

אין לי הקדמה ראויה אז אני פשוט אשפוך את הכל (ברשותכם...), אז ככה, אני בעליו הגאים של חבר כבר יותר משנה
, ואולי זה לא ישמע אמין כשאני אומרת את זה- אבל הוא הבחור המושלם בתפקיד החבר. הוא באמת מדהים. מכר שלי הכריח אותי שאכיר את אח שלו בטענה שזה לא למטרות רומנטיות חלילה אלא רק בגלל שהוא בטוח שאנחנו כ"כ דומים ושאני פשוט חייבת להכיר אותו. נפגשתי עם האח והיה מוי, מוי כיף. אבל כשחזרתי הבייתה הרגשתי תחושה מגעילה בלב, כאילו פגעתי בחבר שלי. ברור לי שהוא לא היה עושה לי את זה. לא שיש בזה משהו רע- לו יש ידידות ולי יש ידידים ולאף אחד מאיתנו אין בעייה עם זה, אבל זה הרגיש לי כמו דייט וברור לי שאם לא היה לי חבריקו הייתי פועלת נמרצות להתקרב לאח של. לכן החלטתי שלא אצור קשר עם אח של. החלטתי למחוק את את האירוע מזכרוני. זה לא ממש הצליח... הייתי חושבת עליו המון (הוא ממש הרשים אותי) , והוא אפילו היה נוהג לבקר בחלומות שלי
לא הסתרתי כלום מחבריקו , כמובן שזה לא שימח אותו, אבל זה גם לא גרם לשום בעיות ביננו. עם הזמן שעבר- אח של כבר לא הטריד את מנוחתי כבעבר והוא די נעלם לו מהראש שלי. עד ש... עד שחלמתי עליו שוב. ועכשיו הוא שוב טורד את מנוחתי ואני לא מפסיקה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי מתעלמת ממנו ידה, ידה, ידה... מה עושים? זה ממש מציק לי... למי שהגיע עד לפה- המון תודה!

orrin

New member
חדש לי עניין הבעלות על אדם אחר

מה זאת אומרת "בעליו של חבר"? קנית אותו? הוא שלך? מעבר לזה אם אדם שפגשת פעם אחת בלבד הופך להיות כל כך משמעותי ומעורר תחושות חרטה על שוויתרת עליו "לטובת" החבר שלך- אני הייתי שואלת את עצמי למה? מה זה אומר? מה זה אומר על הרגשות שלך כלפי בן הזוג? כלפי מערכת היחסים שלכם? האם את מחפשת דרך לנפץ את השלמות שדיברת עליה (למרות שמושלם יש רק בכללית)? האם אותו אדם שפגשת פעם אחת מייצג בשבילך משהו חשוב לך שחסר במערכת הקיימת? האם הוא מסמל סכנה ושבירת גבולות ובגלל זה הוא מושך- כי הוא אסור? אלו שאלות שרק את יכולה לענות עליהן, ואולי ככה תמצאי את התשובה שאת כל כך מחפשת. אני כבר למדתי שדברים לא נמצאים בראש ובלב שלנו סתם. דברים שוליים נמחקים, ומה שנשאר זה הדברים החשובים- למה אותו אדם שפגשת פעם אחת הפך להיות כל כך משמעותי עבורך? רק טוב

magenta73

New member
נראה לי שחבר בשבילך זה כנראה

יותר פרס או משהו להתקשט איתו מכל דבר אחר... בעליו הגאים? סליחה?... את יודעת, מערכת יחסים זה שניים. שהם ביחד. אף אחד לא בבעלות אף אחד אחר... ותגידי מה שתגידי להגנתך, המשפט הזה לא היה במקום, ולי, לפחות, מראה כמה דברים... כמו... שאת מסתכלת על מה את מקבלת, ולא מה את נותנת. שאת רואה מערכת יחסים כדבר שיש בו רווח או הפסד. ממש סוג של בורסה. אני אשקיע במניה רק אם יצא לי משהו... רק אם הוא יהיה הבחור המושלם בתור "חבר".... רק הרעיון של להיפגש עם משהו ש"יכול מאוד להתאים לך" בזמן שאת בקשר, מערכת יחסים מחייבת של שנה פלוס, רק זה שזה בכלל עובר לך בראש כאופציה, מדהים אותי. כי ברור שזה היה דייט. ברור שזה שם לצורך היכרות. ולא. לא אפלטונית. את לא כאילו פגעת. את פגעת. הגיע הזמן לבדק בית.

Gali W

New member
../images/Emo45.gif כתבת על בן זוגך שהוא החבר

המושלם ושהוא מדהים אולם לא כתבת שאת אוהבת אותו. אם את נמצאת איתו מסיבה אחרת שאינה אהבה, אל תתפלאי אם תמצאי עצמך פוזלת למחוזות זרים, את עצמך אינך יכולה לרמות אם כי ניכר שאת מתאמצת לשכנע את עצמך שמערכת היחסים עימו כדאית.

אבאל'ה, אל תצלבו אותי

"בעליו הגאים" נאמר בציניות לחלוטין. חשבתי שזה מצחיק. מסתבר שלא... אני בהחלט לא מתייחסת לחבר שלי כאל כלב. עצוב לי לראות שהפכתם אותי לבן כה מגעיל. זה באמת לא נעים. אני לא יודעת מה הבנתם, אבל המכר שלי מודע לחבר שלי. כל פעם שאני נפגשת עם המכר ואנחנו מדברים, הוא לא מפסיק להגיד לי כמה אני מזכירה את אח שלו ושאני פשוט הגירסה הנקבית שלו. מטרת המפגש לא הייתה בשום פנים ואופן למטרת דייט. יצא והבן אדם הרשים אותי ממש- ואולי לכן זה הרגיש לי כמו דייט ובגלל זה הרגשתי כ"כ רע. אני מאוד אוהבת את החבר שלי ואני כועסת על עצמי שגברים אחרים נכנסים לי לראש ולא יוצאים משם. אני באמת לא יודעת מה הסיבה לכך. קשה לי לנתח את עצמי- וניסתי מלא פעמים -ויצאתי עוד יותר מתוסכלת שכל הניסיונות עלו בתוהו. בכל אופן, תודה על העזרה.

orrin

New member
מאז ישו, לצלוב זה לא מקורי

אף אחד לא צלב אותך או הפך אותך לאדם רע. בסך הכל ניסינו להבין מה עובר לך בראש, מה את מרגישה. ונכון, כשקוראים הודעה של מישהו- במקום לדבר איתו- יכול להיות שיש אי הבנה. אבל זו רק אי הבנה ולא רצון לצלוב אותך או אף אחד אחר אם אותו בחור שפגשת פעם אחת לא יוצא לך מהראש- יש לזה סיבה. דברים לא נשארים ברגש ובתודעה שלנו בלי סיבה. תנסי לחשוב למה. האם זה קשור למערכת היחסים שלך? לחלומות/פנטזיות? לזה שהוא אסור? לזה שהוא לא מושלם בניגוד למה שאת חושבת על חבר שלך? יכולות להיות המון סיבות- ורק את יכולה לדעת, כי רק את חייה את עצמך. החוכמה היא מחשבה שיש בה ספק ומעשים שיש בהם בטחון אמר הרמן הסה... תנסי לחשוב למה הספקות ואיך את מכניסה ביטחון לכל הכאוס. אנחנו פה רק טוב

magenta73

New member
גם כשאנחנו במערכת זוגית

אנחנו עדיין בני אדם... וכמו בני אדם אנחנו "חוטאים" בפנטזיות... ואולי הוא לא יוצא לך מהראש בגלל שאת נלחצת שהוא בכלל בראש לך ואת מרגישה שזה לא בסדר שהוא בראש שלך, ולכן הוא נשאר... כמו שאת מנסה להיזכר בשם של שחקן וכו' וזה על קצה הלשון שלך וכמה שאת מנסה את לא מצליחה, ואז כשאת כבר עוזבת את זה פתאום זה "קופץ" לך, רק הפוך... כלומר האנרגיות הן לאו דווקא עליו אלא על העובדה שיש שם משהו בראש, שלא אמור להיות, כלומר על המחשבה עצמה... גם כשאני הייתי בזוגיות ארוכה, כשגרנו ביחד, פגשתי כמה חברים שלו שהרשימו אותי עד כלות נשמתי. קיבלתי את זה, ועזבתי את זה... הרי ברור לי שההוא לא היה הגבר היחיד המושלם בשבילי עלי אדמות, אבל הייתי איתו, ולכן... בחרתי בו "מכולם" באותו הזמן. זה לא אומר שלא יהיו או שלא היו כל מיני "גירויים" מבחוץ... פשוט, אולי, להבין שזה טבעי, יעזור לך להשכיח את ההמולה בראש שלך...

למעלה