ליסה לבית משפחת ס
New member
זקוקה לדעתכם האובייקטיבית
אין לי הקדמה ראויה אז אני פשוט אשפוך את הכל (ברשותכם...), אז ככה, אני בעליו הגאים של חבר כבר יותר משנה
, ואולי זה לא ישמע אמין כשאני אומרת את זה- אבל הוא הבחור המושלם בתפקיד החבר. הוא באמת מדהים. מכר שלי הכריח אותי שאכיר את אח שלו בטענה שזה לא למטרות רומנטיות חלילה אלא רק בגלל שהוא בטוח שאנחנו כ"כ דומים ושאני פשוט חייבת להכיר אותו. נפגשתי עם האח והיה מוי, מוי כיף. אבל כשחזרתי הבייתה הרגשתי תחושה מגעילה בלב, כאילו פגעתי בחבר שלי. ברור לי שהוא לא היה עושה לי את זה. לא שיש בזה משהו רע- לו יש ידידות ולי יש ידידים ולאף אחד מאיתנו אין בעייה עם זה, אבל זה הרגיש לי כמו דייט וברור לי שאם לא היה לי חבריקו הייתי פועלת נמרצות להתקרב לאח של. לכן החלטתי שלא אצור קשר עם אח של. החלטתי למחוק את את האירוע מזכרוני. זה לא ממש הצליח... הייתי חושבת עליו המון (הוא ממש הרשים אותי) , והוא אפילו היה נוהג לבקר בחלומות שלי
לא הסתרתי כלום מחבריקו , כמובן שזה לא שימח אותו, אבל זה גם לא גרם לשום בעיות ביננו. עם הזמן שעבר- אח של כבר לא הטריד את מנוחתי כבעבר והוא די נעלם לו מהראש שלי. עד ש... עד שחלמתי עליו שוב. ועכשיו הוא שוב טורד את מנוחתי ואני לא מפסיקה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי מתעלמת ממנו ידה, ידה, ידה... מה עושים? זה ממש מציק לי... למי שהגיע עד לפה- המון תודה!
אין לי הקדמה ראויה אז אני פשוט אשפוך את הכל (ברשותכם...), אז ככה, אני בעליו הגאים של חבר כבר יותר משנה