זקוקה לדעתכן!!

חגית99

New member
זקוקה לדעתכן!!

אני לומדת קורס באונברסיטת ת"א (יום אחד פעם בשבועיים ) במידה ואני לא אחזור יבוטלו לי שעות הקורס. חשבתי לחזור ללמוד ולקחת איתי את ים. הקורס הוא משעה 9.00 עד 15.30 (אני אוכל לצאת יותר מוקדם) אני נוסעת ברכבת מבנימינה. אני לא סומכת להשאיר אותו עם ביבסטר ובנוסף אני מניקה. יש לי עגלה נוחה שאותה חשבתי לקחת איתי ברכבת. כשסיפרתי לאחותי היא אמרה "השתגעת...לסחוב תינוק לת"א...." ודי הורידה לי את הביטחון. להזכירכן ים בן חודש וחצי. מה דעתכן? חגית.

wildcat6

New member
שטויות אל תקשיבי לאף אחת

אין כמו האינסטינקטים של אמא אצלנו במדרשה למורים לאמנות בנות הביאו את הילדים ללימודים וגם אני זה לא היה בעייה הם לרוב ישנו ואם בכו אז הבנות יצאו להניק או יצאו החוצה יש לי הוכחות מסדנת המחשבים זאת שחר (קצת יותר גדולה) אבל הבאתי אותה מההתחלה מה להפסיק ללמוד בגלל לידה

ענתש

New member
אני חושבת ../images/Emo45.gif

מה זה משנה לו אם הוא בת"א או בניו יורק כל זמן שיש לו אותך ? ים צריך רק את אמא עכשיו, כמה שיותר קרוב. אז יאללה - קחי עגלה, קחי תינוכיס וצאי לדרך. בהצלחה !

טוטי30

New member
דעתי - קחי את ים וצאו לדרך ../images/Emo63.gif

לימודים זה חשוב. קחי איתך את כל הציוד שעולה על דעתך, שמיכה, טיטולים, צעצועים ועוד... ותוכיחי לאחותך ש|אין דבר העומד בפני הרצון!

לדעתי, קחי אותו במנשא

אני ממליצה לאללה על תינוקיס, זה נוח בטירוף גם לך וגם לילד, ולכי ללימודים. כל עוד יש לו אותך, הכל בסדר, לא משנה איפה תהיו.

sharonik

New member
נעם שלנו מכיר את הטכניון מעולה !

אני לשמחתי כבר סיימתי את הלימודים אבל בעלי עדיין לא. לכן פעם בשבוע אבא ונעם עולים על הרכבת בבינימינה ונוסעים לטיול ברכבת בדרכם לטכניון , המרצים כבר מכירים את נעם והבנות בקורס עושות עליו סיבובים. זה ממש פשוש לנסוע ברכבת - ואני הייתי ממליצה על עגלה ולקחת מנשא ליתר ביטחון. גם ככה הרבה מתוך השיעור האוצר שלך ישן - חבל לפספס !!!

dafgol

New member
וואו...אז נועם צובר כבר מעכשיו

נקודות לתואר
או פטורים לעתיד
כל הכבוד לנועם ואבא

טלאפ

New member
אני בדעה הפוכה

אבל אולי בגלל שיעל שלי כבר גדולה ועושה בלאגאן. אני חושבת שזה מאוד תלוי באופי של הילד כי אם הוא ערני הוא רק יכול להפריע לך ולסביבה:בכי, אוכל, חיתולים משחקים, תשומת לב וכו'. ואני בלימודים אוהבת להתרכז. אני חושבת שזה לא נורא להשאיר תינוק לפעמים עם ביביסיטר, חלב שאוב אף פעם לא מזיק ובטח שלא תחליפי חלב. בכל מקרה הייתי מנסה לקחת אותו איתי פעם אחת ולראות איך זה הולך. אם זה מצליח אז מצויין ואם לא אז כל האפשרויות שכתבתי למעלה פתוחות בפניך. בכל אופן אל תפסיקי את הלימודים.

גם אני חשבתי על זה אבל מה יקרה

כאשר דניאל שהוא בן 5 חודשים ,תיכף, יתחיל להשתולל ולקטר, הוא בקושי יישן במשך היום-גם לי יש עוד קורס בתואר השני באוני' תל אביב, אני עכשיו במסע תחנונים לד"ר שמעביר אותו שייתן לי עבודה במקום מבחן-ממש חבל לפספס.

כמיסה

New member
דעתי דומה לדעת הרוב../images/Emo70.gif ים איתך

בים באוויר וביבשה
אני לא משאירה(נכון לעכשיו) את עומרי עםאף אחדואני ממליצה גם לך לקחת את ים איתך נראה לי שעדיף שתהיי קצת פחות מרוכזת בשיעור כשים איתך מאשר בכלל לא מרוכזת שים בבית עם בייביסיטר ואת רחוקה ממנו
בהצלחה בכל אשר תבחרי

למעלה