זקוקה להכוונה

lironmama2

New member
זקוקה להכוונה

היי, רק אתמול התוודעתי לפורום המקסים שלכן וכבר הספקתי להוסיף למועדפים הרבה בלוגים שלכן.
אני רוצה להכין דף סקראפ לרופא נשים שלי בתוך מסגרת עמוקה שקניתי מאיקאה.
המסגרת לבנה, חשבתי שבתוך הדף המעוצב להוסיף תמונה של הבנות (תאומות) וברכה. אני מחפשת רעיונות- בכל זאת זה משרד. יש למישהי רעיון?
או כיוון לצבעים? (חום וורוד- אולי רקע עם נקודות?) מאיפה ניתן לרכוש אותיות כתב מבד- ראיתי פה כמה עבודות שלכן למשל לשלט כניסה לבית- אם יש משהו שיותר יתאים- אני קשובה למנוסות.

בגלל שהמסגרת עמוקה חשבתי גם להוסיף קוביות משחק לבנות או לצייר עליהן אותיות "תודה" כמו כאן:
http://www.minimo.co.il/image/users/83049/detail/big/2856725.jpg
אני לא רוצה להעמיס על המסגרת יותר מידי אז אולי בכלל לוותר?!
מבולבלת...
אני גרה בפ"ת ומלבד חניות הובי אני לא מכירה חניות שאפשר לרכוש חומרים ליצירה הזו- ראיתי שיש כאן אתרים שניתן לבצע רכישה אבל חשבתי לראות פיזית את החומרים.

היי וברוכה הבאה

ראשית הייתי הולכת על צבעים קצת יותר גבריים
בכל זאת זה משרד של רופא נשים.

את מוזמנת אלי לחולון {יש לי גם חנות} ויחד נחשוב על רעיונות
אולי אפילו נצליח להכין יחד.

little stamper

New member
ברוכה הבאה

לגבי השראה אני מציעה לך לעשות חיפוש על מסגרות עומק בגוגל/פינטרסט.
ותוכלי לקבל המון השראה.
המסגרת לבנה אז לא מגביל אותך בצבעים את יכולה לשאוב השראה לצבעים מהמון דברים. את יכולה לבחור נייר יפה וממנו להתחיל או לבחור צבעים מהתמונה של התאומות שאת מתכוונת לשים בפנים או אפילו עצעוי הילדים. מציעה לך לשוטט בבלוגים ולראות עבודות של בנות ולראות אם יש שילובי צבעים שאת אוהבת.
אני הייתי מכניסה קצת ורוד אבל בקטנה. בכל זאת משרד של רופא.
הרעיון של הקוביות גם מתוק.
הנה קישור לחנויות הסקראפ בארץ כמעט בכולם יש אפשרות לעשות הזמנה באינטרנט ולחלקן יש גם חנות פיזית שניתן להגיע אליה.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=1767&cId=13311&sId=15221

lironmama2

New member
איזה צבעים?

שחור ולבן?
כן - חשבתי לצלם את הקטנות ואז לחפש צבע של דף...

ברוכה הבאה - צבע זה ענין של טעם

מציעה לך לבחור דפים וקישוטים שאת אוהבת במחשבה על כך שמדובר במשרד של רופא. בהצלחה

little stamper

New member
את לא חייבת לעצב בשחור לבן

את יכולה לצלם את הבנות בשחור לבן אם את רוצה וזה יקל על בחירת הצבעים לעבודה כי כל צבע מתאים עם שחור ולבן.
אבל את גם יכולה לבחור תמונה צבעונית שלהן ולבחור צבעים מהתמונה עצמה (מהצבעים של הבגדים שלהן בתמונה / הצבעים שברקע וכו)

חתולי8

New member
ברוכה הבאה

אני הייתי מתעלמת מהעובדה שהרופא גבר. כלומר מבחינת הצבעים. הייתי בוחרת את הצבעים על פי מה שלובשות הקטנטנות. ורוד עם חום זה שילוב מאד מוצלח כי זה גם מבהיר שאלו הן בנות וגם לא קיטשי אלא משדר רצינות.
בהצלחה.
לכל שאלה את יכולה לפנות אלי גם במסרים.
תהני!!!!!

ואל תשכחי להשוויץ כאן

למעלה