זקוקה להלצות בנוגע לספא בארץ.|בבקשה

DushAt

New member
זקוקה להלצות בנוגע לספא בארץ.|בבקשה

תאריך חתונת הכסף של הוריי מתקרב ובא ואני מעוניינת לשלוח אותם לפינוק בספא [זה ביום ראשון ולכן אני לא יכולה לשלוח אותם לסופ"ש] מצאתי כמה מקומות באתר כלשהו: http://www.spainfo.co.il/default.asp ומכיוון שאני לא מכירה אף מקום, תהיתי אם מישהו מכם אולי היה או מכיר ויכול להמליץ לי על אחד מהם. רצוי באיזור שרון-מרכז.. כ"ס, רעננה, הרצליה, הוד"ש, ת"א, וכו'...

איריסג

New member
שתי אופציות :

ספא קיסר בקיסריה - יש להם כל מיני חבילות נחמדוצ ואפשר ללכת לטייל אחר כך בקיסריה ולאכול שם. אם זה רחוק לך - אז ספא ג'ניס רוז במרינה בהרצליה . מאד מקסים, יש מסביב אחלה מסעדות (יש להם נדמה לי גם דילים עם מסעדה שנמצאת ממש לידם) ןאחר כך הם יכולים ללכת לטייל בקניון ארנה...

ShirShir

New member
../images/Emo207.gifמישהו היה בספא בנס ציונה../images/Emo35.gif

"חוויה כפרית"....

noaaaa

New member
הי שיר שיר

הנייק היה מאוד מוכר לי עד שראיתי בחתימה שאת מנהלת פורום ימי הולדת ומתנות ונזכרתי... אני מרבה להציץ שם. בכל מקרה לשאלתך- לא בדקתי את הלינק ששלחת אבל אני מכירה ספא בת"א שנקרא ספה מול הים. זה בטיילת בת"א כמה מטרים דרומה מבניין האופרה. זה עולה בסביבות 450-500 ש"ח לזוג ולפעמים יש דילים גם עם ארוחת ערב/בוקר "בקפה מצדה" שנמצא במרחק הליכה. הייתי שם 3 פעמים עם בן זוגי, שנה אחרי שנה. כשהם נכנסים הם ממתינים בבר שירות עצמי- יש קפה/תה ועוגיות ואח"כ מכניסים אותם לחדר פרטי עם ג'קוזי- מאוד רומנטי- מוזיקה, נרות וכו'. כשדופקים בדלת לאחר כחצי שעה הם יוצאים (אנחנו תמיד מתמהמהים עוד...מושכים זמן) ואז מכניסים אותם לחדר טיפולים זוגי או בנפרד לפי בקשתם (מראש) ויש עיסוי כל הגוף מאוד כייפי ומרגיע עם שמנים. אח"כ אם הם רוצים הם יכולים להתקלח. לא צריך להביא כלום, מלבד בגדים להחלפה.

ShirShir

New member
עוד לא הייתי, אבל יש לי שובר ואנסה.

העניין האו שיש ליגם שובר לנ"צ, ולכן אני שואלת

ShirShir

New member
אוי כמה שגיאות....../images/Emo3.gif

העניין הוא שיש לי גם שובר לנ"צ, ולכן אני שואלת

למעלה