זקוקה להמלצה: אורח מארה"ב עם

זקוקה להמלצה: אורח מארה"ב עם

חברתו, זקוק לצימר הכי הכי רומנטי, כדי להציע לה נישואין. לא מספיק שהצימר יהיה מדהים, אלא כמובן גם הנוף להשלמת האווירה. יש המלצות?
 

drtrip

New member
וואהו...

איזה תיק.... חשוב שיהיה מקום באמת מיוחד סוף הדרך... אם תשאלי אותי הייתי הולכת על מצפה הימים. נוף מדהים ורומנטי!! טיפולי מסאז' ובאמת מקום מדהים!!! אם בכל זאת צימר אז יש את הצימר בשם שאטו של בטי מרמות אחד מהצימרים הכי רומנטיים שיש. כמו כן בעלה נחי שף מדהים שיכול לארגן ארוחת ערב רומנטית של 25 מנות סוף הדרך. נוף לכנרת. ושוב נוף אז ממליצה על בריזה בכפר אבל החלק השני הגבוה יותר שקוראים לו בריזה בנוף אם אני לא טועה! שם אפשר לבקש את חבילת יום נישואין לחדר ואז מפתיעים עם בלונים ושוקולדים שמוחבאים בכל מיני מקומות.ועוד הפתעות... הסעודה האחרונה באמירים גם נוף וגם ארוחות גורמה!!! וגם טיפולי ספא!!!
 

aviro

New member
המלצה לא טובה

היא נראת לי משוחדת יש בקתות הרבה הרבה יותר יפות מאלה שהמלצת,(אלה שהמלצת הם ברמה בנונית ומטה) לא יפה להטעות אנשים מחו"ל,ההמלצה על מצפה ימים נכונה,בכלל הפורום נראה יותר כמו פורום צימרים לגליל העליון ורמת הגולן.
 

pomelit

New member
למה לדבר ככה?

אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים, אבל מי שמך שופט להחליט שההמלצה טובה או לא? ואתה לא עושה את זה רק למנהלת.
 
למעלה