זקוקה להמלצה איפה עוד לפרסם גור חתולים לאימוץ?

זקוקה להמלצה איפה עוד לפרסם גור חתולים לאימוץ?

העליתי כאן פוסט על גור חתולים שנמצא בנתיבי איילון. נפצע ברגלו ועבר ניתוח קטן....
כבר פרסמתי בפייסבוק אבל אני לא ממש "חיה ונושמת" פייסבוק ויש לי פחות ממאה חברים שם - אז החשיפה לא מספיק גדולה.
פרסמתי גם ביד 2, לוח מספר אחד במדינה בו יש עוד אלפי גורים למסירה...
פניתי כבר לכל מי שאני מכירה עם השאלה "אולי במקרה מכירים משפחה שרוצה לאמץ חתול?"....
עכשיו אני אשמח לעוד המלצות איפה לפרסם - קבוצות אימוץ פעילות עם חשיפה גדולה (משהו מומלץ) או לא יודעת, משהו שיעזור לתינוק המתוק הזה למצוא בית אוהב.
חבר טוב שלי העלה היום את המודעה עם התמונות לקבוצה של חתולים בפייס - המודעה נמחקה (!) כי היא "אסורה" לפי התקנון ( מסתבר הקבוצה נועדה רק להשוויץ בחתולים ולא לחפש להם בית... איזה מין אוהבי חתולים חסרי לב שם??? ביקשתי תרומה? שיחקתי ברגשות כדי לסחוט כסף?
).
לצערי לא ממש יכולה להגיע לימי אימוץ בסופשים ....
אם יש למישהו עוד רעיון - אודה מכל הלב!

דרורפפ

New member
עושה רושם שאת עושה מעל ומעבר

שלום, עושה רושם שאת עושה מעל ומעבר, במידה ולמרות מאמצייך הלא מבוטלים לא תצליחי במשימה- האם חשבת לנסות למצוא חצר בשכונה/אזור ידידותי שבה/בו יש מאכילי חתולים ואנשים שבאופן כללי דואגים לרווחתם?

Yukita

Active member
מנהל
לגור כזה

לדעתי בהחלט עדיף בית ולא חצר. זה לא שיש מבחר חצרות מתאימות לבחור מהן.
&nbsp
אמנם אתה מתאמץ לתת תנאים טובים בחצרך, אבל אתה הרצוי, לא המצוי.
&nbsp
מבחינת פרסום אכן אין מלא מה לעשות מלבד להצשיך לפרסם, לצלם כל פעם תמונות חדשות ולשים דגש על צילום איכותי. הרגע הזה שבו העין רואה את התמונה היא הרגע הקריטי, ולכן לתמונות טובות יש ערך רב.
&nbsp
למרות הקושי,כדאי להגיע לימי אמוץ בסופ"ש. אלה מקומות של מפגש ישיר עם מאמצים פוטנציאליים, וככאלה יש להם ערך גבוה, יחסית למודעה.

תודה גם לך!

כבר הציעו לי עזרה עם צילום מקצועי - בסופ"ש נעשה לו בוק של דוגמן.
האם יש ימי אימוץ לא רק בסופש - למשל יום ראשון זה ,ערב חג? יודע לך משהו?

דרורפפ

New member
אני נאלץ להביע את מחאתי.

אני נאלץ למחות על כך שאת מתארת את התנאים בחצר שלי כמצב מצוי ולא כמצב רצוי. העובדה שלגורים בחצר שלי יש חופש לטייל ואינם כלואים אינה הופכת את התנאים בחצר שלי למצב 'מצוי'.

אם מישהו היה מציין בפורום שיש לו דירה קטנה, ללא גינה, הוא עובד רוב שעות היום, ויש לו חתול בודד- האם היית מבקרת/מקטלגת אותו על כך?

כמובן שאת רשאית להיות עם דעה שונה- אך כפי שאני אינני מבקר ומקטלג אותך ואחרים על כך שתנאי המחייה אצלם בעיניי אינם אופטימליים, אני חושב שזה לא ראוי לבקר וקטלג את תנאי המחייה אצלי.

שימי לב שאת הביקורת שלי ואת השקפת עולמי לא הפנתי כלפי אף אחד באופן פרטני, וזה לצערי מה שאת עשית כרגע- לי.

Yukita

Active member
מנהל
הפוך גוטה, הפוך

קרא שוב מה כתבתי...

דרורפפ

New member
קראתי בשנית

קראתי בשנית, ואני עדיין בדעה שהביקורת כלפיי באופן פרטני איננה ראויה.

Yukita

Active member
מנהל
אז עדיין לא קראת

בתגובה שלך כתבת שאתה מוחה על כך שכתבתי שהתנאים בחצרך הם המצוי ולא הרצוי. הנה העתק-הדבק מהפוסט שלי:
אמנם אתה מתאמץ לתת תנאים טובים בחצרך, אבל אתה הרצוי, לא המצוי.
&nbsp
הרצוי, לא המצוי.... עכשיו ברור?
&nbsp

שלום ותודה על תגובתך!

גינה מוגנת ,ככל שתהיה, זאת האופציה האחרונה. פשוט נשבר הלב אפילו ממחשבה על להוציא אותו לרחוב...

משאירה את האופציה הזאת - לצרף אותו לפינת האכלה בצהלה או בסביבה - כפתרון ממש אחרון. הוא גור בריא ויפה , ממש פנתר גמדי ! והוא יכול להיות גם חתול חצר. אם היה עוור או אם היה נשאר בלי רגל הייתי משאירה אותו אצלי בלית ברירה. אבל אני כל כך רוצה שיהיה לו בית משלו!
אני מחפשת לו בית לא כי הוא מפריע לי או כי ההוצאה תגדל (זה עיניין זניח - איפה שיש מקום לשניים יהיה מקום גם לשלושה). הבעיה היא שהוא לא ניצול הראשון ולא היחיד שהיגיע אליי, וגם לא אחרון כמובן. אם אשאיר את כולם אצלי - תוך שנה אהיה עם 15 חתולים , וזה יותר מידי, במיוחד כשאתה גר בשכירות ונתון לחסדים של בעלי הבית .....

דרורפפ

New member
רציתי לציין שאני מוצא הבדל רב בין רחוב לחצר

בחצר (הפתוחה) שלי למשל רובצים גורים, לפי דעתי יהיה לך יותר קל למצוא מישהו/מישהי עם חצר דומה בה רובצים חתולים שדואגים להם.

לי אישית אין ידע או ניסיון רב ועל כן רוב הניסיונות שלי לאקלם גורים חדשים בחצר לא עובדים כל כך טוב.

למעלה