זקוקה להמלצה לטופ קואט

זקוקה להמלצה לטופ קואט

הדרישות:
מבריק (יעני אם אני אמרח אותו מעל ללק מאט הלק יהפוך למבריק)
לא מקלף את הלק (היה לי טופ שמעל ללקים מסויימים גרם לזה שכל הלק התקלף בחתיכה אחת, כמו סיליקון).
לא יוצר בועות.
ניתן לרכוש בארץ!! ואם אפשר בפארמים בכלל עדיף.
אם הוא יכול להיות גם מייבש זה יהיה נפלא... אני יודעת, יש לי הרבה בקשות... ממש הייתי בטוחה שמצאתי טופ מושלם עד שהוא, כאמור, קילף לי את כל הלק בחתיכה אחת... ראיתי היום בסופר פארם מייבש לק של אורלי שכתוב עליו שהוא גם מגן על הלק מפני סדקים וקילופים. מישהי ניסתה אותו? תודה!

edenable

New member
מנסה לעזור

אני משתמשת תמיד בטופ שהוא מייבש, אחרת אין לי סבלנות לחכות עד שאוכל לגעת בציפורניים. הכי טוב שמצאתי בפארמים בארץ הוא טופ מייבש של Sally Hansen שנקרא Insta-Dri. הוא מעולה, לא עושה בועות ומסתדר לי עם כל הלקים (יש לי בעיקר את אורלי, OPI, ESSIE וסאלי הנסן). הבעיה היחידה איתו (כמו עם עוד הרבה מייבשים) היא שאחרי חצי בקבוק הוא נהיה סמיך יותר ואז עלולות להיות בועות. ניסיתי בעבר את המייבש של אורלי, הוא היה בסדר ודי דומה לזה של סאלי הנסן. הבעיה היא הבקבוק שלו (שחור עם פקק ורוד) שאחרי חצי בקבוק זה משימה בלתי אפשרית להוציא ממנו את החומר, ממש לא נוח. (כתבתי ביקורת יותר מפורטת על שניהם בבלוג שלי) נכון להיום, אני אישית מעדיפה להזמין מ-ebay את המייבש כי אז גם יש מבחר יותר גדול של מותגים וגם יוצא יותר זול.

נופ ר

New member
אני ממליצה עליו בחום בחום-

למי שלא יכולה להזמין מחו"ל או מחפשת פתרון זול- המייבש של וואו מושלם. ואתן שומעות את זה ממישהי שיש לה את הסשה ויט, את פושה, מייבש של אורלי ועוד כמה נוספים. באמת ממליצה עליו

ענבל30

New member
אני מרוצה מהמייבש של שיק

גם מייבש מהיר, גם משאיר שכבה מבריקה, לא נתקלתי בבועות ובוודאי שניתן להשיג בארץ וגם במחיר סביר. קילופים בחתיכות היו לי רק כשהשתמשתי במחזק של נייל טק מתחת ללקים
החיסרון היחיד שלו הוא שהוא נוטה להסמיך עם הזמן - כך שאני אף פעם לא מצליחה להשתמש בבקבוק שלם, תמיד זורקת חלק

Ultra marine

New member
אם מגבילים לארץ בלבד

אז Mega Shine של סאלי הנסון. אפשר למצוא בסופר פארם ועולה סביב ה 40-50 ש"ח (במבצעים) לדעתי חבל לשלם את המחיר הגבוה הזה אבל מילא.. יש לי אותו ואני ללא ספק מרוצה ממנו. הוא מבריק, מייבש מהר ושומר על הלק. מעבר לזה הוא לא מכיל רעלים. המתחרה שלו שהוא המספר 1 שלי - פושה. אבל אותו אי אפשר להשיג בארץ. אפשר להשיג דרך איביי בסביב ה 4-5$ לפני משלוח.

Camden

New member
../images/Emo45.gif

מצטרפת להמלצה! אמנם התחלתי להשתמש בו רק לפני שבוע וקצת, אבל אני מאוהבת בו! הוא מבריק ממש, והוא המייבש הכי טוב שנתקלתי בו עד כה.. רק לגבי העמידות אני לא ממש יכולה להגיב כי אני נוטה לקלף את הלק כבר אחרי יום או יומיים (מנהג מגונה שנשאר לי כשהפסקתי לכסוס)

RUTHIE1

New member
../images/Emo207.gif הפרשי מחירים מול חו"ל - ../images/Emo239.gif

אני משתמשת בפצירה של סאלי הנסן בעלת 7 צדדים. אני אוהבת אותה מאוד והיא עושה מבחינתי את העבודה מעולה. הבעיה שהיא מנייר אז מדי פעם נשחקת וצריך להחליף אותה. אלא מה? לאחרונה אני לא מוצאת אותה בפארמים... היא עולה כ-60-70 לפני מבצעים מה שנותן כ-40-50 אחרי 20-25% הנחה. עשיתי חיפוש באיביי (סאלי הנסן לפי מה שאני יודעת בארה"ב היא חברת דראגסטור) ומה? לא מצאתי חוץ ממוכר אחד שלא שולח לארץ (אנטישמי
) חיפשתי ברשת ומצאתי אותה באתר שנקרא HELLO PRODUCTS, והזמנתי. הגיע אחרי שבוע ולחצי, עלה 45 ש"ח ל- תשמעו את זה: 3 פצירות 0לא אחת, לא שתיים - שלוש!!!) כולל משלוח מאנגליה, וזה כמו המחיר בארץ לאחת!!!!!!!!!!!!! לא מטריף את השכל??

RUTHIE1

New member
כן יש, הבעיה שהתצוגה באתר לא משהו בכלל

אבל המשלוח היה 2.5 ליש"ט שזה ממש זול!! יש שם בשמים איפור ועוד.. ראיתי שם את האיליינר ג'ל של אליזבט ארדן ב-6 פאונד ועוד...

רחלי ג

New member
אני אמליץ על TOP COAT של CHIC.הוא ממש טוב

להפתעתי ושמחתי. אנחנו שתי נסייניות(בתי ואני)רציניות של הBASE וה-TOP שלהם. הם ממש טובים.

טופ קואט

יש לCND מוצר שנקר סופר שייני שהוא למעשה לק שקוף שאינו מתקלף לא מצהיב ולא מתפוצץ ויש מוצר שנקרא אייר דריי שהוא למעשה אותו דבר כמו הסופר שייני רק שהוא גם מייבש את הלק במהירות עם שכבת ברק

תולי01

New member
../images/Emo262.gifגיליתי את הטופקואוט החדש שלי !!!

תכננתי לפרסם את זה רק בעד כמה זמן בבלוג, אבל אני אחשוף את זה כבר מעכשיו - נראה לי שתמו החיפושים ומצאתי את המייבש המושלם בשבילי ! הוא של Mavala ונקרא Mavadry. קיבלתי אותו להתנסות יחד עם עוד מוצרים (בקרוב הסקירה המפורטת) והייתי סקפטית לגביו, כמו לגבי כל מייבש אחר שניסיתי עד עכשיו ו.....תקשיבו, אני מתה עליו ! כל מה שרציתי במייבש מצאתי בו, הוא מייבש מהר, הוא מבריק והוא לא (!!) מכווץ את הלק (ואפילו אפשר להשיג בארץ) ! אני סופר מרוצה ממנו ובאמת נראה לי שזה הסוף לחיפושים שלי ושמצאתי את שאהבה נפשי - ממליצה בחום !

RUTHIE1

New member
איזה כיף! ומה לגבי הסמכה בחצי הבקבוק?

קורה לו או לא?

תולי01

New member
עדיין לא יודעת לענות על זה

עד עכשיו סיימתי שליש בקבוק והוא לא הסמיך, אבל נראה מה יקרה כשהוא יגיע לאזור האמצע....

למעלה