זקוקה להמלצה לצימר רומנטי בצפון

lidaiv

New member
זקוקה להמלצה לצימר רומנטי בצפון

האיזור לא ממש משנה, העיקר שיהיה קצת טבע לטייל בו באיזור. לא משהו יקר בטירוף, אבל מאוד חשוב רומנטי ואינטימי, לתקופה של לילה או שניים בחוה"מ פסח. תודה למגיבים

סאם999

New member
רק אצל משפ' פרנקל בחד-נס

בדיוק מה שאת מחפשת : מקום מדהים (מעל הכינרת) , אירוח מושלם , איכותי ובעיקר רומנטי, הרבה פינוקים .... כדאי למהר עם ההזמנה (בד"כ תפוסה מלאה)

סאם999

New member
ממש לא - המלצה בלבד

אני בסה"כ התארחתי שם ו"חבל על הזמן" אין עליהם.... המלצה בלבד

dporia

New member
לא מאמין לאף מילה של סאם 999

זו בפירוש דרך נלוזה לפירסום סמוי וגם הונאת הגולשים בפורום יש כאן בעיה ועל מנהלת הפורום לטפל בה

סאם999

New member
תרגעו בבקשה!!! לא פרסום ולא הונאה..

מה פה קורה פה? ואם הייתי ממליצה על צימר אחר הייתם נרגעים? אני עדיין מוצאת לנכון להמליץ על המקום של משפ' פרנקל בחד-נס זו המלצתי היחידה כרגע ... מה לעשות .... מגיע להם ובגדול!!! והמלצות זה מטרת הפורום לא???

vsgr

New member
נוף לנחל בדישון - מדהים שם

וגם האירוח היה מעולה

lidaiv

New member
באיזה איזור זה? אני מחפשת באיזור

הכנרת, שנינו מאיזור המרכז ומגיעים לאחר יום עבודה כך שלא ממש בא לי "לבזבז" יום שלם בנסיעות. בנוסף- מישהו יודע טווח של מחירים בחוה"מ, האם זה אמור להיות כמו בסופ"ש (מה שאומר שגם יחייבו במינימום לילות)??? תודה מראש למשיבים

חיננית

New member
בשבילך, בכל הצפון צימרים רומנטיים

לבקשתך מצרפת שוב המלצה. כבר כתבתי עליהם לפני כחודש וחצי בפורום טיולים .תתאימי את הצימר לטיול שלך לאן שאת מעדיפה להיות בצפון . אתר פיסגה הוא אתר ראשון מסוגו שבאמת מגדיר מחדש את מושג הפינוק והרומנטיקה של הצימרים הישראלים. באתר צימרים יוקרתיים שנבדקו באופן אישי ע´י אנשי הפיסגה ונמצאו מתאימים לקריטריונים גבוהים מאד. הצימרים עוברים מדי פעם בדיקות תקופתיות כדי לראות שעדיין עומדים בסטנדרט הראוי ולא "התקלקלו "עם הזמן . באתר קיים גם פירוט וניקוד שנתנו לצימר בכלליות ,ליחס של בעלי הצימר,למיטה ונוחותה, לארוחת הבוקר , הצימרים נקיים מאד ואסתטים, עם דרגת פרטיות גבוןהה מזרנים אורטופדיים ג´קוזי יפה וןגדול יחסית בד´´כ יש צימרים עם ארוחת בוקר בילד אין במחיר ,וישנם צימרים ללא ארוחת בוקר אלא עם פינוקים שונים שמחכים במקרר. יש צימרים עם נוף ים לכינרת ויש כאלו מבודדים לגמרי למשל אלו במתת שנמצאים בתוך יער או חורשה עם נוף משגע של הגליל פרוש במבט מהג´קוזי.. בעל האתר גלעד שוורצמן- הנו בחור צעיר ונמרץ שמספר שלכל צימר באתר מוצגת תמונה של הצימר עם דירוג של הגולשים שבקרו בצימר עם פירוט וניקוד שנתנו לצימר לבעלי הצימר,למיטה ונוחותה לארוחת הבוקר. מה שהכי מיוחד באתר הזה שצוות חלומות- צוות של מטפלים ברמה גבוהה מאד משובצים לצימרים לפי בקשת הגולשים המתארחים הצימרים בכל חלק של הגליל והגולן .צוות חלומות מתמחה במגוון טיפולים לכ200 צימרים באיזור הגליל והגולן.והתשבחות לטיפולים שלהם כתובים באתר עי הגולשים שנהנו מנחת ידיהם המיומנות , כתובת האתר-WWW.HAPISGA.CO.IL

רמתא

New member
פרסומת לא מדוייקת

לאתר הנ"ל יש תנאי קבלה עיקרי ראשון ובסיסי - שצוות במסג'יסטים של "חלומות" עובד בו. לכן, אין צימרים נפלאים באזורים בצפון שהצוות לא מגיע אליהם. הם לא מגיעים לכל הגליל ובוודאי לא לכל הגולן. יותר מזה, צימרים שיש להם צוות פנימי עם מסג'יסטים לא משנה כמה טוב הוא, לא יכלל ברשימה. דבר נוסף, הצימרים באתר הזה רובם ככולם ממוסחרים לעייפה, יש בהם תנועת לקוחות גדולה, ורובם סופגים (אפילו באתר עצמו) לא מעט טענות ומענות. אם חשקה נפשכם בצימר רומנטי אמיתי, מהסוג שיש בו מעט אוטנטיות, מעט מגע אישי, נסו להגיע דרך המלצה, למקומות הנידחים, לא במקומות של "יערות צימרים" בישובים שכל פינת חמד בהן הפכה לצימר.

למעלה