זקוקה להמלצה!! מחפשת מסעדה בצפון

זקוקה להמלצה!! מחפשת מסעדה בצפון

איזור חיפה והקריות. לא משהו רומנטי אבל משהו עם אוכל טוב.

ednak

New member
מסעדה בחיפה

הי, יש לא מעט מסעדות טובות באזור. תלוי איזה סגנון, תקציב וכיו"ב. לדוגמה, יש את המסעדה "שלו ביער" בטבעון, שהיא מדהימה!!! אבל יקרה. בחיפה יש לך את פסטו, ספרגו, פפגאיו. אלו הן מסעדות טובות מאד.

SigurRos

New member
"פסטו"?! "טובה מאד"?!

מסופקני. לטעמי,פסטו היא מסעדה ממוצעת (-) בסקאלה שלי. יש בה תפריט עצום ורחב יריעה וזו כבר סיבה טובה לתקלה. לעניות דעתי, מסעדות שמתהדרות בתפריטים חובקי עולם{סיני,תאילנדי,איטלקי,הודי,יפני you name it} הן מתכון בטוח לחוסר הצלחה. חוסר הצלחה כתבתי ולא כשלון

דנה ב

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

כל מילותיך - אמת הן. פסטו (בעיני), אינה מסעדה מומלצת כלל וכלל
חיפה אינה משופעת במוסדות קולינריים יוצאי דופן, אך על אף זאת - לא הייתי ממליצה על פסטו בשום מקרה. דנה

sjarjar

New member
פסטו מומלצת רק עבור המרקים

ובחיפה יש מספיק מקומות טובים ושווים: איזבלה, תיאודורה, השמורה 1872 במושבה הגרמנית, ספרגו בכרמל (למרות ששמועות טוענות שירדה ברמה), רסיטל המחודש (אם שף ותפריט חדש) בדניה, יונק - מסעדה רומנית, מעין הבירה - אוכל יהודי בעיר התחתית, מסעדת אלנבי ועוד מסעדות מזרחיות טובות בעיר התחתית וכמובן אי אפשר ללא הפלאפלים בוואדי ופלאפל זוהר בזיו.

דנה ב

New member
../images/Emo26.gifתיאודורה

אשמח לקבל פרטים על המסעדה. אני חיפאית מבטן ומילדה אך למרבה הבושה, איני מכירה את המסעדה
היכן היא ממוקמת ומה בתפריט? דנה

ednak

New member
תאודורה

הי, לצערינו הרב תאודורה נסגרה כבר די מזמן (אם אני לא טועה היא נסגרה כבר לפני כמעט שנה). במקומה ישנה מסעדת דגים, שכשהיינו שם - הן השירות היה גרוע והן האוכל לא היה מי יודע מה.

liti

New member
המלצות על מסעדות נוספות באיזור

תוכלי למצוא בטאגליינס- השורה הרצה- יש שם שירשור של המלצות על מספר מסעדות בחיפה,

למעלה