זקוקה להמלצה מכן

ליהיא

New member
זקוקה להמלצה מכן

איפה באזור כפר סבא, רעננה, הוד השרון והסביבה אוכל לקנות חזיה במידה גדולה גדולה משמע, dd40 ואולי יותר... תודה

may24

New member
היי ליהיא

האמת שאין לי כל כך מושג כי אני גרה בר"ג אבל את יכולה לנסות להיעזר בחנויות שרשומות למעלה יש אינדקס של כל מיני הלבשה כולל הלבשה תחתונה אגב מה זה 40ddאולי התכונת 90dd? מאי

אביטל666

New member
אין לי המלצה על חנות מסויימת

אבל יצא לי לשוטט בחנויות להלבשה תחתונה באינטרנט ולרבות מהן יש מבחר מידות גדולות.

may24

New member
היי אביטל

אכן כן יש חנוית ברשת אבל לא נתקלתי בחנות להלבשה תחתונה מבית יוצר ישראלי, הרוב מחוץ לארץ ובאנגלית אם יש לך לינקים לאתרים כאלו אני אשמח אם תתני לנו ושוב תודה שלך, מאי

אביטל666

New member
באופן מפתיע

יש לי לינקים, אז בבקשה
הכל כמובן מחו"ל BareNecessities BareWare - זה בעיקרון אתר לציוד לתקופת ההריון ולתינוקות. אבל אני זוכרת שראיתי שם דברים לנשים בהריון במידות גדולות. זה גם מאוד חשוב. Underworks

אביטל666

New member
ועוד אחד

BigGirls ולסיום, אפשר להיכנס לכל מנוע חיפוש ולחפש על הצירוף plus size underware bras ולסיום (הפעם באמת) אני חייבת לציין שלא ניסיתי אף אחת מהחנויות באופן אישי

יש לי יש לי יש לי

דוקא בחנויות המשביר לצרכן (אלו שעוד לא נסגרו
) יש חזיות במידות גדולות, מצאתי שם כמה דברים בהקפים רחבים במיוחד ובקאפים מתאימים.

may24

New member
אפרת

באמת??? תוכלי לומר לי היכן יש חנות שעדיין פתוחה באיזור המרכז אם את יודעת כמובן,תודה שלך, מאי

שרון ש

New member
אפרת

ברחוב ויצמן 90 בכפר סבא יש חנות בשם "תחזיות" יצא לי כבר כמה פעמים לקנות שם, המחירים בהחלט סבירים והבנתי שיש גם מידות. לבעלת החנות קוראים מוניק והיא פשוט נהדרת. לפני כמה ימים קניתי שם חזיה כזו שיש לה מלא אפשרויות בכתפיות (קולר, רגיל, סיליקון, איקס) במידה 85 DD ב-119 ש"ח. יש לה גם מבצעים של חזיות ב-39 ש"ח ..אני קניתי שם 85 D שהיה לי טוב. לא יודעת אם יש יותר גדולות... בהצלחה.

may24

New member
שרון

לצערי יש כאן הרבה בנות ואני בינהם עם מידת חזייה ממש גדולה אני לדוגמא 90d ככה שממש קשה למצוא חזיות טובות ובטח שלא עם סילקיון כי טוענים שהיא לא מחזיקה ונקרעת???!!! ואם מוצאים אז כל חזייה עולה בסביבות 200-300 במיקרה הטוב, לכן זוהי בעייה דיי מוכרת. אבל אם מצאת לך חנות מתאימה לקנות לך חזיות אז הרי שהרווחת ורק שיהיה לך טוב :) שלך, מאי

שרון ש

New member
מאימאי,

בחזיה הזו שקניתי החזיות סיליקון עבות במיוחד, כך הסבירה לי מוניק , בעלת החנות.. הכתפיות הרגילות שלה, שרק בהן השתמשתי עד כה, מחזיקות יופי.. אני יודעת ש85D ו85DD כן יש לה, אני יודעת שקניתי אצלה כבר חזיה אחת מזמן 90D , רק מסוג אחר- כך שאני מניחה שיש... בדיוק דיברנו על זה באותו יום כשהייתי אצלה והיא סיפרה לי שהיא מביאה חזיות טובות ולא יקרות מדי.ולא כאלו ש"מתפרעות"במחירים.

may24

New member
אם כך.....

אז נשמע מגניב... אולי נקפוץ אלייה לאיזה פשיטת חזיות...... אני חייבת דחוף איזה 5 ככה.. :) מאי

אני לא הצלחתי למצוא../images/Emo4.gif

הייתי במשביר בקניון רננים. המוכרת הצליחה למצוא לי רק דגם אחד בגודל המתאים (D100) והוא פשוט לא טוב (כתפיות צרות וחותכות וגם סוגרים צרים). כנראה שלא מייצרים לגודל שלי
(לפחות לא חזיות עם עצם) הצלחתי למצוא חזיה מתאימה, וגם יפה באפרודיטה שברננים, אבל עולה 390 שח! "קצת" מעל התקציב שלי...

DREAM111

New member
היי בלי ../images/Emo8.gif

אם אני מוצאת אז גם את תמצאי. אני D110 או DD100-110 תלוי בדגם כמובן. מצאתי בראשון שתי חנויות נפלאות שיש להם מידות בכל המידות ממש. אצל אחד מהם קניתי חזיות ללא ברזלים והאמת קניתי ממש בסיטונאות כיוון שהוא עשה לי מבצע מדהים של הנחה בחזיות וקניתי 10 חזיות, בנוסף בחנות השניה קניתי 2 חזיות סקסיות עם ברזלים ותחרה משהו לא מהעולם הזה במידות גדולות עם ברזלים במחיר של 200 ש"ח 1 והשניה בחצי מחיר. אולי כדאי לעשות יום טיול ולבדוק את הנושא. תהנו מהקניות.

ראשון קצת רחוק לי...

אבל איפה בדיוק? לא אוהבת חזיות בלי ברזלים, ועם ברזלים מאוד קשה למצוא והכי מרגיז, עד שמוצאת דגם שמתאים לי ואוהבת מפסיקים לייצר אותו!!!
אגב, מה עם ה
וה|עוגה| שהובטחו לי?

אורלי41

New member
אשמח אם תספרי מה הכתובת

מאחר שאני גרה קרוב לראשון ולא "עליתי" עדיין על החנויות הנ"ל אשמח לקבל את שמות החנויות שסיפרת עליהן.... החנויות בראשון. תודה מראש

למעלה