זקוקה להמלצה על שכונת מגורים

זקוקה להמלצה על שכונת מגורים

שלום לכולם! אני גרה כעת באברמוביץ' (בשכירות) ומתכוונת לקנות דירה (אני נושאה+2). התקציב שלנו קצת מצומצם ואנחנו "תקועים" ונאלצים להחליט או לקנות באיזור טוב אבל דירה לא מושקעת בבניין ישן או לקנות באיזור פחות טוב אבל דירה מצויינת בבניין חדש. מצאנו דירה מעולה ברח' יהודה הלוי פינת הכובש. ושמענו דעות מאוד מסוייגות על האיזור. לי אישית לא ברור מה רע באיזור. הייתי שם די הרבה, בשעות שונות של היום והוא לא נראה לי רע בכלל (חוץ מזה שהוא לא ירוק). האם מישהו מכיר את האיזור? האם מישהו מכיר שם בתי ספר וגני ילדים? בי"ס "אלונים" ממש מתחת לבית - מישהו מכיר? ממליץ? מאוד אודה על התגובות.

היי . לגבי האזור שציינת ,

אני גרתי 10 שנים ברחוב יהודה הלוי , ממש ליד הכובש, מגיל 8 ועד 18 . מאד נהנתי לגור באזור ולדעתי אין בו שום רע. לא למדתי באלונים , הייתי שייכת לבי"ס רוזן, שלדעתי הוא מעולה. אחרי 10 שנים עברנו לגור ברחוב מקביל ליהודה הלוי, כי ההורים שלי רצו להישאר באותו אזור. (עברנו רק בגלל שגרנו קומה 4 בלי מעלית ...) , ולפני שנתיים אחרי שהתחתנתי קניתי גם לא רחוק משם. אם את רוצה יותר פרטים , או שיש לך שאלות יותר אישיות את יכולה לפנות אליי במסר ואשמח לענות .

amickyaa

New member
מישור הנוף תמיד בראש........./images/Emo13.gif

רק במישור הנוף תמצאי שלווה והילדים יהנו מהירוק הירוק הזה בכל מיקרה גם אם לא עזרתי,בהצלחה !!!!!!!

cobainos

New member
היא אמרה משהו בקשר לתקציב

ומישור הנוף היא שכונה חדשה יחסית ולא כ"כ זולה

למעלה