זקוקה להמלצה על תוכנה לתוים

3תיתי

New member
זקוקה להמלצה על תוכנה לתוים

שלום לאנשי הפורום! בפורום "להיות הורים" ביקשה מישהי את התוים של שיר כלשהו. טרחתי ופיענחתי לה את התוים, ואני זקוקה לתוכנה, כך שאוכל לכתוב את התוים, את המילים (בסדר אותיות הפוך מעברית) המשתלבות במנגינה, ולשלוח לה קובץ. מדובר בסך הכל בארבע שורות קצרות של תוים. לא סיפור גדול. האם יש למישהו המלצה לתוכנה חינמית שאוכל להוריד ולהעזר בה? לא בא לי לשרטט חמשות ולעבוד קשה מדי. תודה!

אילת441

New member
שיהיה לך לפעמים הבאות...

באתר הבא אפשר להוריד בחינם כל מיני גרסאות של תוכנת finale, שטובות בדיוק בשביל מה שאת חפשת. תהני!

3תיתי

New member
או! מצויין.

היה לא פשוט לשחזר שיר מהזיכרון, לנגן אותו, לבדוק קצב ותוים, לרשום אותם ואז להקליד לתוכנה הזוועתית שמצאתי. ההקלדה לקחה לי יותר זמן מכל שאר העסק, וגם לא הצלחתי לשמוע את מה שהקלדתי, כדי לבדוק אם יצא בסדר.

Shards

New member
תכנה יעילה לא פחות והרבה יותר פשוטה:

Noteworthy Composer ניתנת להורדה בחינם כאן: http://www.noteworthysoftware.com/composer/evaluate.htm בהצלחה, עומרי.

אילת441

New member
לא מכירה

אני מכירה רק את תוכנת finale והיא ממש טובה, אבל אני לא יכולה להגיד לך אם היא יותר טובה ממשהו אחר כי אני לא מכירה שום תוכנה אחרת. אם ה-overtute שיש לך זו הגרסה המלאה (כלומר קנית את התוכנה או משהו) אז מן הסתם היא עדיפה כי הגרסאות של ה-finale שאפשר להוריד בחינם הן לא הגרסאות המלאות וחסרות בהן די הרבה פונקציות, ולקנות את התוכנה זה מאוד יקר.

Molchansky

New member
יש גם את sibelius

אני משתמש בתוכנה הזאת, היא באותה רמה של פינאלה אבל לפי דעתי יותר נוחה לשימוש

1חרטטן

New member
אני משתמש

בGuitar Pro שזה טיפה מסובך בהתחלה אבל מהר מאוד מבינים את זה ויש שם משהו כמו 100 כלים כולל תופים, אפשר לשנות קצב ויש שם דינאמיקות והכל, וזה גם תומך עברית, מומלץ מאןד.

למעלה