זקוקה להמלצה

a ba b

New member
זקוקה להמלצה

שלום לכולם, אני אודה לכם על קבלת המלצות לספרי ילדים לגיל 5. עדיף ספרים לא קצרים מידי כמו של ד"ר סוס אלא יותר ארוכים.
ויום-נעים

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני חושבת שספריו של גרוסמן יכולים להתאים וכך גם הספר דירה להשכיר

ToryMaster

New member
אמממם

תוכלי לתת עוד קצת כיוון? איזה סגנון בערך, אם את מעדיפה כיתוב על תמונות, וכו'

a ba b

New member
../images/Emo26.gif

כמובן שתמונות זה נפלא אבל חשוב גם שיהיה טקסט ולא איזה 3-4 שורות על דף. אני בדיוק מסיימת לקרוא לו את פו הדוב שהוא מאד אוהב. סגנון? אפשר שהספר יעזור להתמודד עם כל מיני בעיות אופיניות לגיל כגון פחד מהחושך, חלומות רעים, יחסים בין חברים או פשוט ספר הרפתקאות.

ToryMaster

New member
ובכן

אני הייתי מקריאה לו את "פחדרון בארון" שהוא עד היום אחד הספרים האהובים עלי, ובהחלט עזר לי להתמודד עם חדרים חשוכים. מה עוד? כל סדרת "צפרדי וקרפד" נפלאה, קובץ סיפורים קצרים ומצחיקים להפליא על צפרגע וקרפד שהם חברים הכי טובים.

sigalit33

New member
ספרים לגיל 5

שלום לך, יש המון ספרים לגילאים הרכים, המון!!! אני מציעה להיעזר במדריך "עוד ספור אחד ודי" של יעל דר. זהו מדריך נפלא לבחירת ספרים לגיל הרך, מחולק לפי גילאים וכולל הרבה קלאסיקות אבל גם חדשים יותר. כמו שכבר הציעו, הספרים של גרוסמן יכולים להתאים, גם של מאיר שלו. קריאה מהנה!

"המסע אל האי אולי"

של מרים ילן שטקליס יכול להתאים.רציתי לכתוב פו אבל הקדמת אותי... אגב-לא כל ד"ר סוס קצרצרים-למשל-"גדליהו והמיסטוק" או המלחמה על החמאה. אולי אפילו אפשר להתחיל להקריא קסטנר-תלוי בילד.

a ba b

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo141.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

עזרתם לי מאד...

למעלה