זקוקה להמלצה :)

זקוקה להמלצה :)

אני יודעת שזה קשור לפורום אייפוד, אבל שם לא ממש עזרו לי.. אני מעוניינת לקנות מיני אייפוד של 4 ג'יגה, יש לכם אולי המלצות איפה אני יכולה להשיג במחיר נחמד? כמה הוא צריך לעלות בכלל? והאם מיני אייפוד, עולה יותר מאייפוד רגיל? תודה חברים:)

weird dust

New member
כמה המלצות

אני ממליץ לקנות בקצת יותר יקר במקומות כמו באג או שקם אלקטריק ולקבל אחריות של ידע מאשר לקנות נגן של אייץ פי ואפל שהוא יותר זול והאחריות שלו היא בחנויות מהן קונים. המיני י פוד כמו שנכתב עולה זול יותר מאי פוד רגיל, אבל ג'יגה במיני עולה יותר מאשר ג'יגה באי פוד הרגיל. (קטע כזה שאם משלמים יותר אז המחיר לג'יגה יורד). אי פוד מיני בבאג עולה 1398 ל4 ג'יגה או 1698 ל6 ג'יגה. (זה גם בערך המחיריםן בכל מקום, אלו לדעתי המחירים אותם פירסם היבואן ידע מחשבים). נשמח לעזור גם בהמשך והפורום שלנו תומך גם בבעלי אי פודים

TheRealDeal

New member
תיקון קטן

אייפוד של אפל וHP זה רק ה20 ג'יגה, ובעבר היה גם 40 ג'יגה, מוכרים אותו בארץ בBUY4LESS וPDASTORE, לא מומלץ לקנות אייפוד של HP, בגלל עניין האחריות. כל השאר הנגנים (שאפל, מיני, פוטו) מיוצרים ע"י אפל בלבד וגם בחנויות האלה תקבל אחריות אצל "ידע מחשבים ותוכנה" עם החשבונית

weird dust

New member
בזה אתה טועה

הם עדיין מיצרים אני מטייל מידי פעם באתר שלהם. גם פוטו הם מייצרים. אבל כניראה שלא מיבאים אותם יותר.

TheRealDeal

New member
הייתי בטוח שרק 20 ו40 ג'יגה

זה עם HP... טעות שלי, מצטער... יכול להיות שמיבאים גם את כל השאר של HP, אני לא יודע...

Aviad1987

New member
*שאלה של חובבן*

מה זתומרת ipod של HP? זה לא מותג של אפל? ובמה שונים האייפודים שHP יצרו מאלה של אפל? תודה

weird dust

New member
תשובה

הכל יצור של אפל, אבל בכדי לתפוס עוד נתח שוק הוציאה אייץ פי עם אפל גירסאות שלה לאי פוד. ההבדל הוא באחריות ובגלל זה בארץ הוא זול יותר. בעיקרון חוץ מזה אין הבדל, יש גם כיתוב מאחורה אבל לא הבדל בחומרה.

למעלה