זקוקה להמלצה

מילי999

New member
זקוקה להמלצה

אני משתתפת פסיבית בפורום כבר כמה שבועות, התמכרתי. (לא כתבתי כי אין לי עברית במחשב, רק במחשב של הבוס ...) אנחנו מתחתנים בעוד 4 חודשים. החלטנו להזמין רק משפחה קרובה ומעט חברים, בערך 50 איש. חשבנו לעשות את הארוע במסעדה. (אזור המרכז) יש למישהו המלצות?

שלום וברוכה הבאה, וכמובן מזל טוב.

תלוי מה סגנונכם. למשל, שמעתי שמסעדת באראכה עושה ארועים מדהימים. זוהיח מסעדה מרוקאיתאוטנטית, ושמעתי שהאוכל שם מעולה. כמו כן, יש מסעדות שאפשר לסגור לארוע, כמו היפופוטם בצפון תל אביב, שזו מסעדה צרפתית, או אוסקרה דה פיורלה (או משהו כזה...) מסעדה איטלקית מצויינת בבן יהודה. תלוי מה אתם מחפשים ומה התקציב. אולי תכווני אותנו קצת יותר?

מילי999

New member
תודה

עוד קצת הכוונה - האוכל לא הכי חשוב - מעדיפים מקום שכל אחד ימצא משהו לטעמו, איטלקי או בשרי נשמע לנו מתאים. מסעדה מרוקאית לא תתאים כל כך למשפחה הרומניה שלי - לא אוכלים מתובל. הכי חשוב לנו המיקום של המסעדה - שתהיה מסעדה יפה, ובאזור נעים - החתונה תהיה בשישי בצוהריים, רצינו מקום שלא יסתובבו בו הרבה אנשים, שיהיה קצת פרטי כזה. התקציב - עד בערך 50$ למנה, לאדם. ממש תודה על העזרה

yifi

New member
שני מקומות מדהימים

ובשניהם הייתי בארוע שישי בצהרים הם: א. המוזיאון של אילנה גור ב. הבית הירוק - ליד אונ´ ת"א אגב גם אני עורכת חתונת יום שישי בצהריים אבל לכ200 אורחים וזה יהיה בשרתון סיטי טאור

הילית*

New member
ברמת אביב...

ואכן המקום מקסים. אבל.. יש בעית כשרות (במידה ואתם מקפידים) וגם יש את הפינה הירוקה שזהגם מקום נחמד ו... המון מזל טוב !

*שיר

New member
../images/Emo45.gif הפינה הירוקה הוא מקום מקסים

זה המקום שבפארק הירקון, נכון? אם כן, אז הוא מקסים ותפור על חתונת ששי צהריים!

מילי999

New member
גם אנחנו מתחתנים ב - 8.3

רצינו ב - 7.3 - כי אז נהיה בדיוק 4 שנים ביחד, אבל יותר נוח יום שישי

יעלי2

New member
גם אני ממליצה בחום על בארכה לאירוע

המקום מעוצב בצורה מדהימה ועשירה (לא חסר דבר), אפילו המלצרים לבושים בגלאביות. והאוכל מרוקני נהדר (מתקתק, וגם חריף). תבדקו

אתי@

New member
מזל טוב וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

מה דעתך על המסעדה שעל גג בנייני עזריאלי
יש שם נוף של כל תל אביב ואוכל מעולה... בהצלחה

הילית*

New member
גם אנחנו בדקנו שם בזמנו

זה נראה לנו די מדליק... אבל זה מאוד יקר. עולה מעל 4000 דולר שכירות של המקום + נדמה לי 42$ למנה...

אתי@

New member
המחיר למנה לא מפתיע אותי כי גם ../images/Emo130.gif

כשאוכלים שם סתם במסעדה משלמים בערך 350 ש"ח לזוג. לגבי המחיר לשכירות - זה באמת המון, אבל אולי בחורף המחירים יורדים בגלל חוסר הביקוש. ועוד סיבה - נראה לי שאנשים קצת מפחדים מגורדי שחקים היום
וזה בטח לא עוזר לעסקים, ולכן בטח יסכימו להתפשר על המחיר...

למעלה