אנחנו מחפשים מקום לעשות מסיבה לגיא, מתישהו באמצע אפריל. נראה לי שכדאי מקום סגור, כי יכול להיות עדיין קריר. אשמח להמלצות וגם לדעות לגבי מה עדיף שישי צהריים או מוצ"ש (או בכלל אמצע שבוע ערב?)
ואפשר יותר לדעתי. היה טעים ומוצלח והכי חשוב אפשר להתמקח על המחיר. מחר אני אנסה למצוא את ההועדות שלי בנושא שהיו מפורטות יותר. חוץ מזה הכל טוב - מתי תבואי לבקר אותי?
יש אוכל טרי וטעים. יש אפשרות להביא עמכם די'-גיי. אולמי כינור דוד אזה"ת הישן נתניה- כשר למהדרין - גלאט כשר. אולמי ארמונות השרון - אזה"ת הישן נתניה. (מסעדת תמוז) חוף פולג בנתניה. (אינה כשרה) אולמי שמפיין (אחרי שיפוצים נרחבים) שם מעל 150 איש פותחים אולם. לא לפחות מזה. (עד כמה שזכור לי). נמצאים בכניסה של אזה"ת הישן בנתניה. מסעדת דניאלה אזה"ת החדש, (אזור תעשיה פולג).
באגדת גן נדמה לי קוראים למקום. אנחנו היינו בשישי בצהריים... נחמד מאד.. אוכל טעים... קינוחים כנ"ל. המלצרים היו אחלה.. הגענו ממש מאוחר כשכולם כבר היו בשלב הקינוחים ובכל זאת הוציאו לנו אוכל ואח"כ קינוח.. המלצר היה ממש בסדר.. וגם היו להם כיסאות לילדים מה שנתן לגיא מקום לשבת.. בחוץ יש דשא ובעלי האירוע שמו בחוץ מתקן מתנפח כזה והביאו מישהו שעשה הפעלה לילדים - היו הרבה ילדים. אין לי מושג איך הייתה ההפעלה כי כאמור הגענו מאוחר. אבל ההורים שלי אמרו שאפיול גיא התעניינה. למרות שבעיקרון זה היה לילדים היותר גדולים... ואין לי מושג לגבי מחירים כי כאמור היינו אורחים... אבל בהחלט נראה מקום נחמד ונשקול אותו כשנצטרך לעשות אירוע בעצמנו.. POOH