זקוקה להמלצות לסקירה מורחבת

מאמינה1

New member
זקוקה להמלצות לסקירה מורחבת

אני כעת בשבוע 20, זקוקה להמלצותיכן לגבי סקירה מורחבת? האם לעשות מטעם קופ"ח כללית או באופן פרטי? כמה עולה פרטי? יש לכן המלצות על רופאים טובים? שמעתי על ד"ר ליפיץ - היכן מקבל? כמה עולה סקירה אצלו לכל עובר? היכן מקבל? מישהי יודעת פרטים? אשמח לקבל את המלצותיכן, תודה לכולכן והמשך הריון תקין וקל !

לגבי פרופ' ליפיץ אני לא יכולה לענות

אבל יכולה לומר שהוא בהחלט ידוע כרופא מומחה ומומלץ ע"י רבות (לא מכירה אותו אישית). כמובן, אש"פ יקירתנו ממליצה תמיד על פרופ' צלאל, כך שאם תעשי חיפוש על שמו תוכלי למצוא עליו מידע מפורט. גם על ליפיץ יש מידע בפורומים הרלבנטיים. לגבי השאלה העקרונית, לדעתי בהחלט יש סיבות טובות לסקירה מורחבת. בסקירה הבסיסית בודקים רק כמה דברים מאוד ממוקדים, באופן שעשוי לפספס בעיות מאוד רציניות באיברים חיוניים. יש אלמנט מאוד משמעותי של "חיפוף" בבדיקה הזו, במיוחד כשהיא נעשית במסגרת קופ"ח. לעומת זאת, כשאת הולכת לרופא פרטי ומשלמת לו אלפי שקלים (אני שילמתי על סקירה מורחבת לתאומים 2,000 ש"ח לד"ר סיוון שהיה הרופא הפרטי שלי, ואני יודעת שד"ר וולמן ביקש נכון לאותו זמן 3,200, כולל הקלטה בתלת מימד...), יש לו את כל הסיבות שבעולם להיות יסודי. הבדיקה הרבה יותר רצינית, בודקת כל מה שאת יכולה להעלות על דעתך, והרופא גם בודק דברים כמו זרימות לשלייה וצוואר הרחם, ובכך ממפה סכנות פוטנציאליות. אני חושבת שזה אחד מהמקרים בהם יש הצדקה מלאה להשקיע כסף בבדיקות בהריון (בניגוד למשל לשקיפות עורפית, שאותה לדעתי כל רופא יכול לבצע). הכי חשוב - שהבדיקה תעבור בהצלחה מלאה ובכיף! עתליה

Honey Annie

New member
המלצה על פרופ אחירון

אני עשיתי סקירה ראשונה ושניה אצל פרופ' אחירון - נחשב למומחה גדול באולטראסאונד - מחירים - סקירה ראשונה - 2400 ש"ח ושניה - 1800 ש"ח. הבדיקה הייתה ארוכה ומפורטת ולא פסחה על שום איבר וזרימת דם. אני יודעת שהוא המומחה מטעם בית המשפט גם כשצריך חוו"ד לגבי רשלנות רפואית בתחום הזה ועל כן אני שקטה. ממליצה לא לחסוך בבדיקה הזו - את השאר ניתן לעשות בקופ"ח. למכון שהוא מקבל קוראים מכון רון וזה ברחוב שפרינצק - בית הרופאים.

אני מבינה שמדובר בהריון רב עוברי

מניחה שתאומים. האם עשית סקירה מוקדמת? היכן? באיזה קופה את? במרבית הקופות ניתן להרחיב את הבדיקה תמורת סכום לא גדול (הסקירה הרגילה בקופה בהחלט לא ממצה, לרוב). אישית, ממליצה בחום
על פרופ' ירון צלאל. אחד המומחים הבכירים והטובים בארץ (עובד ביחידת האולטרהסאונד בתל השומר). שילוב נדיר של רופא סופר מקצועי ויסודי עם אנושיות מדהימה. הוא לא זול, אך עושה הנחה ניכרת בתאומים ובסקירות חוזרות אצלו. מקבל בתל אביב, ברחוב בזל 46. 054-5448999

ממליצה בחום על

דר יעקב (קובי) בר. הוא מבצע שקיפות עורפית וסקירות . יש לו אולטרסאונד מאוד משוכלל וחדשני וחוץ מזה הוא מקסים ונחמד ומרגיע ומסביר כל דבר ואם עושים אצלו את שתי הסקירות הוא נותן חמישים אחוז הנחה על השניה. הוא מקבל בקליניקה שלו בפתח תקווה, חוץ מזה הוא עובד במחלקה להריון בסיכון גבוה בבלינסון ונחשב לרופא מצויין

nklein1

New member
ממליצה בחום

על פרופ' יגל מקבל בהדסה הר הצופים בירושלים לא זול, אני עשיתי סקירה לתאומים מוקדמת עלתה 3000 ומשהו ומאוחרת עלתה 1440 הוא מקסים, מקצועי, מס' 1 בארץ באקו לב עוברי משתמש בטכניקת תלת מימד שהיתרון שלה הוא בהדמיית איברים שונים ובדיקת תפקודם (כך כתוב במאמרים). מאוד ממליצה עליו ניתן לקבוע תור אצל המזכירה שלו.

למעלה