זקוקה להמלצות על קניה

זקוקה להמלצות על קניה

שלום לכולן, חדשה דנדשה כאן עם סיפור חיים קורע לב
<זהירות, חפירות בדרך> מעולם לא הצלחתי לגדל ציפורניים. בשלב מסויים השלמתי עם זה וזה גם הסתדר די טוב עם העובדה שאני עובדת הרבה בעבודה פיזית שקשה לידיים כך שאם היו לי ציפורניים ארוכות הן היו נשברות כל הזמן... לאחרונה פתאום התחשק לי לשים לק, כהה דווקא, והחלטתי שלק כהה נראה מצוין דווקא על ציפורניים קצרות. רכשתי לי לק כחול כהה של CHIC, סתם ככה, והתהלכתי איתו. והפלא ופלא - הדרך שלי לגדל ציפורניים היא פשוט ללכת עם לק כל הזמן! זה כל כך יפה שאני לא נוגעת בציפורניים, וגם אם הלק מתקלף בגלל העבודה אני בשמחה מורידה ומחדשת. אז עכשיו שהצלחתי לגדל ציפורניים באורך נורמלי, שתי שאלות: 1. בגלל שאני חדשה יחסית בתחום, אשמח להמלצות לגבי חברות - מבין החברות המשווקות בסופר פארם איזה מומלצות מבחינת איכות הלק (צבע, עמידות, מרקם וכו')? והאם שווה לקנות לקים של ביוטי קייר או WOW? 2. לגבי אותה עבודה שדיברתי עליה - אני עובדת בתחום התיאטרון ומתעסקת הרבה עם פנסי תאורה, כבלים וחיבורי חשמל ודברים מהסוג הזה, אני טוענת לפעמים שיש לי ידיים של פועל... אני מנסה לדאוג להן עם קרם לחות וטיפוח, אבל האם יש דרך כלשהי להגן על הציפורניים והלק מנזקי העבודה? לצורך העניין, שלשום חידשתי את הלק הכחול ההוא, ואתמול פירקתי תאורה ומרוב גלגול כבלים והתעסקות עם כל הציוד ממש נעשו לי שריטות על הלק היפה... נאלצתי להוריד ולחדש שוב. תודה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

נתחיל באזהרה (שלא תגידי שלא ידעת
) - הפורום ממכר! ועכשיו לשאלותייך - בסופר פארם בדרך כלל תמצאי מגוון לקים של החברות הבאות: שיק, אורלי, ג'ייד, לייף, קרליין ולפעמים יש להם גם של רבלון וסאלי הנסן. סך הכל כולן טובות, אני באופן אישי מעדיפה את אורלי וג'ייד. חשוב מאוד שלא תתפתי לקנות לקים במחיר המלא שלהם... כמעט תמיד יש מבצעים - אורלי בד"כ ב-20 (למרות שמתומחרים ב-40), ג'ייד ולייף בד"כ נעים בין 10-15ש"ח במבצעים ושיק ניתן להשיג ב-10-12 בכל פרפומריה שכונתית. לגבי החברות הזולות יותר - אני מאוד אוהבת את מגוון הצבעים של וואו, רק שהלקים שלהם לא מחזיקים עליי יותר מיום ללא שכבת טופ. ביוטי קר פשוט לא מתייבשים עליי ולכן הפסקתי לקנות, אבל יש בנות אחרות כאן בפורום שמרוצות מהם מאוד. כדי לשפר עמידות של לק מומלץ להעביר צמר גפן ספוג באלכוהול על הציפורן לפני תחילת ההתעסקות, זה מסיר שיירי שומן וכך הלק ייתפס על הציפורן יותר טוב. מומלץ בחום למרוח שכבת בסיס ("בייס") לפני הלק ושכבת כיסוי ("טופ") מעליו, הפורום גדוש בהמלצות לגבי מוצרים ספציפיים, רק צריך לחפש... שיהיה בהצלחה עם התחביב החדש

מנצלשת את עצמי

אשמח גם להמלצה על מסיר לק טוב שלא פוגם בציפורן. שאלה מוזרה מבורות - יש בכלל מסיר לק שאינו אצטון אלכוהולי?

Leather

New member
בסופר ובפארמים

ניתן למצוא מלא בקבוקים של "מסיר לק ללא אצטון", אבל אולי הבנתי אותך לא נכון והתכוונת למשהו אחר? כולם, למיטב ידיעתי, מרגישים מעט אלכוהוליים כי הם מתנדפים במידה מסויימת ומשאירים את הקרירות האופיינית לאלכוהול, אבל מסירי לק יעודיים פוגעים בציפורניים הרבה פחות מאצטון.

למעלה