איזה כיף, יש לנו עו"ד של הבית ../images/Emo13.gif
אין לי בעיה לספר את הסיפור, כי אני חושבת שחשוב שעוד בנות ידעו למה הרופא הנ"ל לא מומלץ בעיניי. בקיצור, הטענות העיקריות שלי כלפי הד"ר הן בעיקר על מה שהוא לא עשה. מסיבות שונות ההריון שלי היה בסיכון מהרגע הראשון, אבל זה לא הפריע לו להגיד לי שמבחינתו זה הריון רגיל ולהתייחס בהתאם (כמובן, אחרי ששאל אותי אם יש טעם להציע לי לדלל מתאומים לעובר יחיד...) בשליש הראשון הוא לא התרגש מ-כ-ל-ו-ם - לא מזה שהל"ד שלי היה בקאנטים, לא מאנמיה דוהרת ולא מדימומים כאלה ואחרים. סירב לשקול תפר צווארי בטיעון לא ענייני, שלא אכתוב אותו כאן כדי לא לשגות בציטוט, אבל שלקה בחוסר רגישות משווע. לא בדק לי את צוואר הרחם למרות הפצרות חוזרות ונשנות עד שבוע 17!! וגם כשבדק, זו הייתה בדיקה ידנית ללא גיבוי א"ס. שלח אותי לחלבון עוברי, למרות שהבדיקה הנ"ל אינה משמעותית לתאומים, וכשקיבלתי תוצאה חריגה בפרמטר השלייתי, לא חשב שיש מקום למעקב גדילה של העוברים. לא עשה לי מעקב גדילה אף פעם עד שבוע 26. לא רשם לי פרסולט במשך יותר מדי זמן. בקיצור, תקצר היריעה מלתאר עד כמה לא הייתי מרוצה ממנו. ואילולא במשך רוב הזמן הזה הייתי גם במעקב של רופא פרטי (ד"ר סיוון), אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה להריון הזה... עתליה