זקוקה להמלצות על רופאים - מכבי

etti34

New member
זקוקה להמלצות על רופאים - מכבי

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על : 1. גניקולוג המתמחה בהריון בסיכון גבוה. 2. המטולוג טוב. אני בקופת חולים מכבי, באיזור המרכז - תל אביב. עד עכשיו הלכתי להמטולוג פרטי, אבל אני מעוניינת להתחיל ללכת דרך הקופה.

הלוואי וידעתי להמליץ לך ../images/Emo4.gif

אמנם גם אני באזור המרכז, וגם אני זקוקה לשניהם, אבל לצערי אין לי המלצות. בהריון עם הקטקטים שלי הלכתי להמטולוג במרכז לבריאות האישה בבלפור בת"א, פרופ' ברלינר, אבל אמרו לי שהוא כבר לא מקבל (לא זוכרת אם יצא לפנסיה, עזב את מכבי או מה). לגבי רופאים להריון בסיכון, עזבתי בטריקת דלת את ד"ר אליעזר טל הממש-לא-מומלץ שקיבל באותו מקום, ומבחינתי ברגע שאהיה בהריון
אני לא מחליפה את ד"ר סיוון בתה"ש, גם אם במקביל יהיה איזשהו רופא מהקופה. בכל אופן, אם אשמע על מישהו אני בהחלט איידע אותך. עתליה

etti34

New member
תודה, ו....

לגבי פרופ' ברלינר - אני חושבת שהוא עדיין מקבל במקום אחר - לא בבלפור. אבל אני לא בטוחה. תוכלי לפרט מדוע ד"ר טל לא מומלץ ?? ושמעתי שיש מרפאה לסיכון גבוה ברמת גן - נקראת רמת מרפא, ושם יש את ד"ר סינוואני. שמעת עליו אולי משהו ??

אני כבר לא זוכרת אם זו הוצאת דיבה

לכתוב מפורשות למה ולהכנס לפרשנויות של מה שהוא היה אמור או לא אמור לעשות. בטח יש כאן מישהי שמתמצאת בכך יותר ממני, אז אם תגידו לי שזה מותר אשמח לשתף. על ד"ר סינוואני רק שמעתי, אבל אני לא זוכרת בדיוק מה... בכל אופן, עד כמה שהבנתי המרפאה נחשבת לטובה.
עתליה

etti34

New member
הוצאות דיבה - או לשון הרע ...

בתור עורכת דין אני יכולה להגיד לך שאם את מספרת על אירוע שאירע לך או שהיית עדה לו - גם אם אותו ארוע מתאר תיאור בגנותו של אדם - עדיין עומדת לזכותך הגנה שנקראת "אמת דיברתי". אבל אם את לא מרגישה בנוח אז את יכולה לכתוב לי מסר גם. אגב, זה לא קריטי, פשוט שאני אדע ממה להתרחק. אבל איך שאת מרגישה.

איזה כיף, יש לנו עו"ד של הבית ../images/Emo13.gif

אין לי בעיה לספר את הסיפור, כי אני חושבת שחשוב שעוד בנות ידעו למה הרופא הנ"ל לא מומלץ בעיניי. בקיצור, הטענות העיקריות שלי כלפי הד"ר הן בעיקר על מה שהוא לא עשה. מסיבות שונות ההריון שלי היה בסיכון מהרגע הראשון, אבל זה לא הפריע לו להגיד לי שמבחינתו זה הריון רגיל ולהתייחס בהתאם (כמובן, אחרי ששאל אותי אם יש טעם להציע לי לדלל מתאומים לעובר יחיד...) בשליש הראשון הוא לא התרגש מ-כ-ל-ו-ם - לא מזה שהל"ד שלי היה בקאנטים, לא מאנמיה דוהרת ולא מדימומים כאלה ואחרים. סירב לשקול תפר צווארי בטיעון לא ענייני, שלא אכתוב אותו כאן כדי לא לשגות בציטוט, אבל שלקה בחוסר רגישות משווע. לא בדק לי את צוואר הרחם למרות הפצרות חוזרות ונשנות עד שבוע 17!! וגם כשבדק, זו הייתה בדיקה ידנית ללא גיבוי א"ס. שלח אותי לחלבון עוברי, למרות שהבדיקה הנ"ל אינה משמעותית לתאומים, וכשקיבלתי תוצאה חריגה בפרמטר השלייתי, לא חשב שיש מקום למעקב גדילה של העוברים. לא עשה לי מעקב גדילה אף פעם עד שבוע 26. לא רשם לי פרסולט במשך יותר מדי זמן. בקיצור, תקצר היריעה מלתאר עד כמה לא הייתי מרוצה ממנו. ואילולא במשך רוב הזמן הזה הייתי גם במעקב של רופא פרטי (ד"ר סיוון), אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה להריון הזה... עתליה

etti34

New member
א-מ-א-ל-ה !!! ../images/Emo2.gif

מה זה ??? נשמע רע מאוד ... את יודעת, לפעמים כששומעים סיפורים כאלה, אני תוהה איך בכלל יצאו ילדים בריאים מכל זה ?!? טוב, אבל כאמור היית גם במעקב פרטי, וזה מה שעשה את ההבדל. מדהים. תודה ששיתפת אותנו !

etti34

New member
לגבי פרופ' ברלינר -

ראיתי עכשיו באתר של מכבי שהוא מקבל החולון עדיין. גם זו אופציה.

etti34

New member
ועוד משהו לגבי פרופ' ברלינר -

היום התקשרתי למרפאה ההמטולוגית בבלפור כדי לקבוע תור להמטולוג - ואמרו לי שהוא דווקא עדיין מקבל שם. (לא שיש סיכוי לקבוע אליו תור לפני חודש מאי ...).

לגבי המטולוג

פרופ' עינבל מקבלת במכבי בהוד השרון. קחי בחשבון שהיא, לטוב ולרע, מהאסכולה שפחות נלהבת ממתן קלקסן. אני לא בטוחה אם מקבל במכבי, אבל ד"ר דורון קרייזר מתמחה בהריון בסיכון גבוה

וגם

את יכולה ללכת למעקב אצל גניקולוג שאינו מומחה היי ריסק ולקבל הפנייה למרפאת היי ריסק (יש למכבי כמה מרפאות טובות כאלו).

etti34

New member
כן, את מתכוונת -

למשל כמו המרפאה של "רמת מרפא" ברמת גן ?? שמעתי עליה. מכירה ?

Honey Annie

New member
הנוהל במכבי

אני קבלתי הפניה מרופא הריון בסיכון ואז הגשתי בקשה במשרד של מכבי לבדיקות קרישיות היתר והם התקשרו אלי להודיע לי מתי להגיע. לאחר מכן בדק רופא ההריון בסיכון את הבדיקות והעריך את המצב. פרופ' קופרמינץ הוא יועץ של מכבי ואת יכולה לקבל החזרים מהביטוח המשלים לשלושה ביקורים בשנה. אני הייתי אצלו במעקב וכמובן הייתי מרוצה עד השמיים. הייתי במקביל מטופלת של ד"ר טל ואני כן הייתי מרוצה. למשל, כאשר הגיעו תוצאות חלבון עוברי שהראו HCG גבוה מדי שדולף מהשיליה הוא נזעק והתקשר אלי הבייתה מייד לפני שראיתי את התוצאות והעלה את רמת המעקב לפעמיים בשבוע כבר בשבוע מוקדם. בכל מקרה - יחס אנושי מעולה. מצד שני, אני הייתי עם הריון סוכרתי ועם קרישיות יתר ולא עם הבעיות שעתליה עברה ועל כן, אין לי מושג אם להמליץ לך או לא. בכל מקרה - יש שם (בבלפור) גם רופאה - שאני זועזעתי מהיחס שלה וברחתי ממנה מייד - אליה אל תגיעי בשום אופן. שיהיה לך בהצלחה. רבות וטובות מטופלות ברמת מרפא - בטח יתנו לך המלצות.

etti34

New member
תודה על האינפורמציה ../images/Emo45.gif

לא ידעתי שקופרמינץ הוא ברשימת היועצים המומחים של מכבי. גם אני בענייני קרישיות יתר ... תודה.

למעלה