זקוקה להמלצות

Dominator9

New member
המלצות...

שלום לכולם, אני לא מרבה לגלוש בתפוס(אפילו היוזר לא ממש שלי), אבל חשבתי לפנות כאן בשאלה...כי אולי אני אקבל כמה חוות דעת מעניינות... השאלה שלי, אני וחבר רוצים לחגוג יומולדת 25 בצורה מעניינת כלשהי....ומקורית.. נמאס כבר מפאבים מועדונים ופיקניקים ביערות מלאי זבובים או פארקים מלאי ילדים ושמש.... חשבנו בהתחלה לשכור וילה עם בריכה באזור המרכז ולעשות בה על האש עם כמות נכבדה של שתייה..מהערב עד הבוקר.... אבל זה יוצא קצת יקר מטרת הארוע הוא לא מסיבה למאה איש...אלא רק לחברים הקרובים, שזה יוצא לנו ביחד בערך 30-40 איש... אולי יש לכם המלצות?!?!? (אם הפורום הזה הוא לא המקום לשאול את השאלה הזאת, אשמח להפניה לפורום אחר...)

../images/Emo35.gif../images/Emo180.gifמשחקי חוף במינימום תקציב?

שלום, כנציגת "ועדת בידור" של יום כיף ל-13 אנשים (גיבוש צוותי), אשמח לרעיונות למשחקי חוף במינימום תקציב. אני חושבת בכיוון של שילוב תחרות בין קבוצות (לחלק את הצוות לתתי קבוצות ולהתחרות בינהן) חשבתי על משחקים בסגנון 5 מקלות, אולי משהו עם צלחות מעופפות, משחקי כדור... אשמח לרעיונות אם יש לכם
תודה רבה

danaga

New member
פעילות עם ילדים יום שישי

אנחנו מגיעים לביקור מולדת בתחילת יולי ורוצים לדעת אם יש המלצות לפעילות עם ילדים 3,6 באזור תל אביב והסביבה (ביום שישי)

תחרות בין הקבוצות: בנייה בחול

דאגי לצבעי מאכל/גועש כלים לקיבול מים. עשינו בעבר היה מדהים. שיהיה בהצלחה ובהנאה

למקומות היכון......

הצעותי....
כנסי את התושבים תחת סככה מוצלת , דאגי לצידנית עם שתיה קרה וקרח(יש שקיות בכל תחנת דלק) אבטיחים /כלים חד פעמיים
קשטי עם כמה בלונים סביב לתת נופך עליז ובידורי
מוזיקה בטייפ נייד
מחצלות או שמיכות עליהן אפשר לערוך תחרות משחקי שש-בש לדוגמא זה לגבי הלוקשיין שלא פחות חשוב.... ואפשר לחסות לחילופין בצל מסעדת חוף או בית קפה
תחרויות כפי שהוזכרו וגם : בנית ארמון החול / פסל חול הכי גדול או יפה / הביאי אביזרי עזר / כפות פלסטיק / דליים, או בקשי מהמשתתפים שיביאו לצורך הענין פרחי פלסטיק , פקקים, אביזרי ביגוד ישנים כגון כובעים וכו' / תחרות למלא בור חול במים שמביאים בריצה מהים / משיכת חבל/ קפיצות בשקים מהחוף למים וחזרה
פרסים למנצחים חולצהמודפסת/כובעים והכי חשוב לא לשכוח לצלמן את המשתתפים ב ה צ ל ח ה

maybesure

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

מילוי דלים במי ים בעזרת ספוגים. קליעת צדפים למעגלים מצויירים בחול או לתוך דליים. קפיצת שקים. משיכת חבל.

ווקשה ../images/Emo140.gif

הצעה שלי , דלג על כל הבנאליות קח את החברים למשחק פיינטבול הם כבר יארגנו לכם ארוחה במקום שתייה תארגנו לבד רק השמרו בנהיגה חזרה. אופציה נוספת יום כייף עם טרקטורונים או רכבי תומקאר ואת החגיגה תעשו בשטח. בקישור יש סניפים בפריסה ארצית יום הולדת שמח

PABLO808

New member
זקוקה להמלצות

איפה אפשר לטייל בשבת באיזור ת"א הרצליה

ווקשה ../images/Emo140.gif

בטיילת תל אביב ובעיקר באיזור הנמל וכן בנמל יפו בטיילת בת- ים שם נערך במוצ"ש יריד חוצות במרינה בהרצליה כנ"ל לעוד אפשרויות , ראי פרטים בקישור המצורף

למעלה