זקוקה להמלצות...

newKiticat

New member
זקוקה להמלצות...

אז ככה- אני בעצמי מחזיקה באי פוד 40 ג'יגה דור רביעי, אבל מה שאני מחפשת זה מתנה לאחותי (בת 16). יום הולדת בקרוב ואני רוצה להפתיע אותה. היא כרגע בעלת נגן ישן (בן 3 שנים בערך) עם זיכרון נשלף על כרטיסים (160 מגה בייט בסך הכל). היא מדברת כל הזמן על כמה שהיא מקנאה בנגנים הקטנים והחמודים של חברות שלה... אז חשבתי להשקיע ולקנות לה מתנה. הסתכלתי און ליין ומצאתי כמה דברים- אבל מכיוון שאין לי ניסיון בעניין, אשמח לקבל המלצות למקום קנייה ומוצרים עצמם. התנאים- המחירים צריכים לנוע עד 500 שקל וגם זה נדיר. משהו בסביבות ה300 שקל יהיה נחמד... זיכרון: חשבתי בהתחלה על 256 (ביחס ל160 שיש לה- זה בהחלט שיפור), אבל עכשיו אני ממש הייתי רוצה ללכת בכיוון של ה512. לא מסתכלת על הג'יגה פלוס. גימיק: יהיה נחמד לקנות לה משהו קצת אקסטרה... וכשאני מסתכלת ורואה שיש כמה נדירים עם פאנלים בצבעים שונים- אני יודעת שזה משהו שיתאים לה... אז אם יש למישהו המלצות- אני מאוד אשמח לקבל!

crazy monkey

New member
נשמע כמו

סאנדיסק כחול אבל אין לו פנאלים.. לאייפוד יש פנאלים אבל זה לא בטווח מחירים/זיכרון/גודל שלך...

orimaor

New member
יש נגן של סוני במחיר הזה

בבאג מוכרים את הנגן הזה של סוני אפשר לבחור את הצבע שלו (חד פעמי ) לדעתי נגן טוב מאוד של סוני שיותר טובה מסאן דיסק לדעתי באיכות. הוא גם מאוד קטן.

gt-master

New member
שקל למגה מבית סוני,פשש..

מצתרף להמלצה,מחיר טוב לנגן מבית טוב . לא שמעתי את המכשיר הנ"ל אבל הסוני שלי נשמע מעל כולם.(ויש לי הרבה
)

amirxbox

New member
DIASONIC ללא ספק.

הדגמים שלהם מעולים וניתנים להרחבה עם כרטיסי SD.

למעלה