זקוקה להמלצןתיכן+מס' טלפון

זקוקה להמלצןתיכן+מס' טלפון ../images/Emo206.gif

אחרי שהרופא מקופ"ח הבריז לי היום מהבדיקה שחיכיתי לה בכליון עיניים (כן כן אתן שומעות נכון!) החלטתי סופית שנגמרה ההתלבטות ואני הולכת למעקב הריון בפרטי. אז אני זקוקה לעזרתכן הדחופה כי אני בלחץ לראות שהכל בסדר שם... מחפשת רופא מקצועי ואנושי באזור המרכז\שרון רצוי שמתמחה בסיכון גבוה (אני עם תאומים אחרי דילול משלישיה) אם תוכלו לצרף מספרים זה מאד יעזור. אני בכוננות עם הטלפון מחכה למספר... המון תודה יקירותי!

ממליצה בחום על פרופ' אייל שיף

מקבל בת"א. טלפון של המרפאה- 03-5440920 מקבל היום אחה"צ, תנסי להתקשר. בהצלחה!

אני כרגיל ממליצה על ד"ר סיוון

מנהל המחלקה להריון בסיכון, שיתארח כאן ביום חמישי. הוא מקבל ברמת-החייל, ברח' ולנברג, אאל"ט. הטלפון בקליניקה הוא 5279171. במקרים דחופים אפשר להשאיר לו הודעה בביפר: טל' 6106666, מנוי 415 והוא בד"כ חוזר תוך זמן קצר. אני בשוק מהתנהגותו של הרופא שהיה אמור לטפל בך... גם אני עברתי באופן סופי לטיפולו של ד"ר סיון לאחר שהרופא בקופ"ח עבר כל גבול ביחס שלו אליי. אין ספק שבהריון בסיכון אי אפשר להשלים עם התנהגות כזו. מגיע לך יותר טוב מזה, ואני מקווה שתמצאי רופא שתהיי מרוצה ממנו. המון המון
עתליה

באיזה קופ"ח את ?

אם את במכבי או במאוחדת, יכולה להמליץ לך על רופא מקסים, אנושי, סבלני ומקצועי, שנותן יחס כמעט כמו פרטי, אבל דרך קופ"ח. (הוא גם מומחה בהריונות בסיכון).

חוצפה של הרופא ופרטי לא תמיד הפתרון

אני הייתי אצל רופא פרטי מומחה גדול והייתי מאוד מאוד לא מרוצה ובסוף עזבתי אותו לטובת רופא נשים של מכבי מדהים קשוב ומקצועי שזמין לי 24 שעות ביממה ללא תוספת מחיר. תזכרי שמניסיוני לא תמיד שמשלמים לרופא פרטי מקבלים יחס פרטי או אנושי או מקצועי יותר אם את בקופ"ח מכבי - אני אתן לך את שם הרופא

אני לא מתכוונת להפסיק ללכת

לרופאי קופ"ח, זה פשוט בנוסף... וברור שאם הפרטי לא יהיה סימפטי אני אחליף אותו, זה לא חתונה קתולית
אני בכללית, אבל המון תודה בכל אופן

ממליצה בחום רב

על פרופ' משה הוד, ראש המחלקה להריון בסיכון גבוה בבית חולים בלינסון. אני מטופלת אצלו מתחילת ההריון ואני בשמירה מחודש שני. הוא מאוד נחמד, אנושי, מקצועי, לא מלחיץ , והוא גם הכניס אותי במקביל למעקב במחלקה בבית חולים . הוא מקבל באופן פרטי בקליניקה שלו בהרצליה.

וואי תודה חיפשתי אותו

כי אני רוצה להישאר בבלינסון, בתקוה שלא אצטרך - אבל אם כן הכי קל לי בבלינסון (אני גם כבר מכירה שם את כל הצוות בגלל הטיפולים שקדמו להריון...) וזה בטח לא יזיק שהוא יכיר אותי. בקיצור אם תוכלי לשלוח לי פרטים איך מגיעים אליו אני מאד מאד אשמח (אני מבינה שאת הולכת אליו פרטי, נכון?) תודה

מוסיק1

New member
המצלה נוספת על פרו' שיף אייל

אני ממליצה לך בחום רב על הפרופסור שכבר המליצו לך פרופסור אייל שיף הוא פשוט מעולה אין מילים אני גרה בחדרה והייתי אצלו פשוט מעולה רק דברים טובים יש לי לומר אליו בהצלחה

למעלה