זקוקה להמלצתכם למשהו חדש ומעניין

--DORIT

New member
זקוקה להמלצתכם למשהו חדש ומעניין

קוראת את הפורום בהנאה רבה... שאלה קטנטונת או יותר המלצה... המון זמן כבר לא קראתי סיפרות חדשה.... אני בהריון בבית לכן יש לי מלא זמן פנוי... אשמח להמלצתכם לספרים חדשים שיצאו לאחרונה...(לא "כבדים " מידי...:))) שנעים לקרוא ולהתרגש מחדש... תודות מראש... דורית אחת....

ציפי ג

New member
ממליצה שוב על הדוד פטרוס

והשערת גולדבך, קריא מהיר, ומעודד מחשבה.

אושר מ

New member
גם אני הייתי רוצה לדעת מה את קוראת

בדר"כ אבל הנה הצלצה מאוד חמה אחת. ספר שיצא בשנות השישים ורק עכשיו תורגם לעברית הינו "האיש שצפנ ברכבות" של ז´ורז´ סימנון. הוא מכיל בעצם שני סיפורים, שניהם מרגשים ויפים מאוד. מומלץ מכל הלב...

אם אני הייתי עכשיו בבית עם זמן פנוי

ואם לא הייתי קורא אותם כבר, הייתי שמח לקרוא עכשיו את הכלה המשוחררת של א"ב יהושע ואת חמסין וציפורים משוגעות של גבריאלה אביגור רותם.

חיננית

New member
אז הכלה משחררת ספר טוב?ממש מומלץ?

כי באמת חשבתי השבוע לקנותו ולקראו .

אני נהניתי ממנו, למרות כמה דברים...

למרות שבחלק מהפרקים הוא טרחני מדי, למרות שיש כמה טעויות עריכה מעצבנות. בסך הכל - היה לי כיף בזמן שקראתי אותו, ולא שמחתי שגמרתי אותו. זה המבחן שלי לשאלה אם מדובר בספר טוב.

חיננית

New member
מבחן מצוין

לפעמים כשקוראים משהוא באמת טוב ומהנה-מתאים השיר של חנה סנש-אלי אלי שלא ייגמר לעולם.. נכון?

כן, אבל לאור קפדנותי, אני מסתפק ב..

מבחן מהכיוון ההפוך (כלומר - לא אם רציתי שהוא לא ייגמר (שזו זכות השמורה למספר ספרים מצומצם בלבד), אלא לשאלה אם לא רציתי שהוא כן ייגמר (וזה מספיק בשבילי לבחון אם הוא היה טוב בעיני).

למעלה