זקוקה להנחיה

זקוקה להנחיה

לאחרונה אובחן בני כלוקה בתסמונת אספרגר. לא יודעת אם יש לי כאן שותפים לתחושה, אבל נוצר אצלי הרושם, שהמאבחנים משתדלים להמנע ממתן אבחנה חד-משמעית. נדרשתי "לחלוב" את המילה המפורשת - אספרגר. מכל מקום, מאחר ותוכנית הטיפול שהוצעה, אמורה לעלות אלפי שקלים מדי חודש, בכוונתנו-ההורים לפנות לביטוח לאומי, ע"מ לקבל את הקיצבה המגיעה לבננו. היות ונתקלתי בקשיים, שהערים ביטוח לאומי על הורים לילד PDD, בטענו כי מסמך הפסיכיאטר אינו ברור מספיק, אודה לבעלי הנסיון אם יתדרכו אותי באשר לתוכן הנדרש. מה בדיוק על המכתב להכיל. נ.ב. יודעת שיש הסבר באתר אפ"י, אבל רציתי לוודא, שהמידע, שמפורסם שם, מדוייק ועדכני. תודה ויום נפלא

ב"ל מבין רק pdd

וזה מה שצריך להופיע על-גבי המסמך, אם אפשר בהבלטה, ואם אפשר שפעם אחת ולתמיד מישהו יאיר את עיניהם בדבר כל התסמונות שנמנות על קשת הpdd. דורון

אלי ו.

New member
כי נגמר לך המקום בנושא ההודעה

רצית לכתוב "| שמש|" ויצא "|שמש"

דורון

נסיוני מלמד, שקיים חוסר מודעות (שלא לומר בורות) בנושא אספרגר לא רק בקרב אנשי הביטוח הלאומי, אלא חמור מזאת - בקרב הקהילה הרפואית. משך שנים התרוצצתי עם בני (10.5) במכונים השונים, עברנו איבחונים אינספור, מסרתי תיאור מדוייק ביותר של קשייו, והם טיפוסיים מאוד לתסמונת (הגעתי אפילו לשלב שבו הצבעתי על כך שמדובר בקושי ב"הבנה חברתית") ואף לא איש מקצוע אחד העלה על דעתו שבאספרגר עסקינן. מאחר ואיני מאמינה, שכל צי המאבחנים שעברנו אינו מקצועי דיו, לא נותר לי אלא להניח, שפשוט לא קיימת מודעות לתסמונת. מצער. יכולנו לתת לילד מענה מדויק יותר לצרכיו.

שוב בוקר טוב אין מודעות זה עובדה !

תעברי במחלקות הילדים ותשאלי רופאי ילדים מזה הספרגר אולי 2% יענו לך לשרות הפסיכולוגי באשקלון אני זאת שהכנסתי את המוסג אספרגר והיתי צריכה גם להסביר להם ויותר מיזה אומר לך שהרגשתי היא שאין הרבה אשר רוצים לדעת כאשר היה קנס גדול בירושלים בעינין ההספגר לפני כשנה וחצי פניתי לשרות באשקלון וסיפרתי להם והם בנוסף קיבלו הזמנה אישית להגיע אף אחד לא הלך את מבינה את המצב בכל מקום שהלכתי עד היום ודיברתי עם אנשי מיקצוע נדיר היה שידעו על מה אני מדברת . לאחר שזיעזעתי את כל המערכת באשקלון [משרד החינוך ] ניכנס להם למודעות הנושא ופתחו כיתה השנה של הספרגר וPDD אנכנו צריכים להיות השליכים שיפיצו את התורה יום טוב וגשום לכולם אדית

בוקר טוב

אני לא יודעת מה כתוב באבחון שלכם אך אוכל לומר לך שאצלנו היה בדיוק ארבע שורות שהפסיכיטרית כתבה שלדעת האבחון של בני הכי קרוב לאספרגר וחוות דעת של הנאורולוגית המאשר שמאשר זאת המילים תסמונת אספרגר היו רשומות במפורש על הדף אולי זה מה שחסר אצלכם ? שלא קראו "לילד" בשמו המפורש אדית

למעלה