זקוקה להצעות למתנה....

שמופית

New member
זקוקה להצעות למתנה....

טוב, זה מתחלק ל-2 : 1. לזוג חברים נולדה תינוקת ראשונה והם עושים מסיבונת בבית לכמה חברים. מה להביא ? 2. לבת דודה של תמיר נולד בן (שני). מה מביאים ? המשפחה אומרת כסף, כי כבר יש לה בגדים וצעצועים מהילד הראשון, אבל אם מביאים כסף, זה אומר תמיד הוצאה גדולה יותר כי אפשר לקנות מתנה יפה ב 80-100 ש"ח, אבל קשה להביא סכום כסף כזה. אז מה אתן אומרות ? בגד ? צעצוע ? אולי משהו לגיל מאוחר יותר ? אני אשמח מאוד לשמוע אם למישהי יש רעיון יותר מקורי משלי (ולא יקר)...

יעל3

New member
רעיון...

קופה מחרסינה (בצורת חזיר אם אפשר) כך שהילד יוכל לחסוך כסף כבר מעכשיו

fila

New member
רעיונות../images/Emo140.gif

יש עכשיו רשת חנויות שנקראת צעצועים חצי חינם נכון שרוב הצעצועים הם לילדים גדולים יותר אבל מצאתי שם כבר כמה פעמים מתנות ממש יפות לתינוקות וזול משמעותית מרשתות אחרות של מתנות לתינוקות את פשוט צריכה לנבור קצת אבל יש להם מוביילים ממש יפים וצבעוניים ב-79 ש"ח אם אני לא טועה וראיתי שם גם פעלולון כזה שמעמידים על הרצפה מעל לשמיכת תינוק עם מלא צעצועים תלויים וזה עולה שם 120 ש"ח לעומת 150 ש"ח בשילב דבר נוסף- יש להם חליפות ממש נחמדות,אבל בזה צריך לבדוק ממש טוב כי המבחר קטן יותר ויש דברים שהם מזעזעים לחלוטין! אני מצאתי שם כמה דברים ממש מדליקים וגם מקבלי המתנה מאוד התלהבו! ואני לא יכולה שלא להתלהב ממחלקת בגדי הילדים של ZARA קצת יקר, אבל בהחלט עוצר נשימה!!!

סיגל2

New member
הצעות למתנה

לגבי התינוקת שהיא תינוקת ראשונה, את יכולה לקנות שמיכת פעלולים או אוניברסיטה או יש מובייל שאפשר להצמיד למיטה והוא מסתובב ומנגן. לגבי הבן של הבת דודה כדאי לשאול אותה מה חסר או שתתן לכם לפחות כיוון לגבי מתנה. ודבר חשוב הרבה מזל טוב. סיגל

מה שאהבתי שהביאו לי...

זה כמובן כסף אבל היו גם מתנות מקסימות (הכי חשוב שתהיה גם אפשרות החלפה כי מקבלים כפילויות וגם דברים שלא תמיד אוהבים). לילד ראשון זה הכי קל: יש אוניברסיטה והמון תמונות רכות שתולים על המיטה (במאה ש"ח), שמיכות, מצעים, בגדים... צריך המון בגדים! ושוב העיקר שזה יהיה מרשת שיהיה נוח להחליף במקרה הצורך. אנחנו למשל קיבלנו אוניברסיטה (כפול שלוש) שצריך לרוץ להחליף כל אחת מ"חור" אחר מחנויות לא מוכרות... בעסה. לגבי ילד שני למרות שיש להורים מהילד הקודם, יש המון צעצועים חדשים אפשר להתייעץ בשילב. וחוץ מזה אני תמיד מביאה לילד הגדול מתנה קטנה ולילד הקטן מתנה בינונית. לא לשכוח את הגדולים. אני קניתי לגדולה למשל בובה לאמבטיה (בובה כפפה בצורת דולפין ממגבת) ולקטנה צעצוע מקסים ביחד עלו 100 ש"ח. בהצלחה.

dorlim

New member
רעיון מדליק ../images/Emo62.gif

תינוכיס - זה המנשא החדש (יחסית) לתינוקות שרואים לאחרונה (די קשה לי להסביר איך זה נראה)- אמהות אומרות שזה ממש נוח גם להן וגם לתינוק. ואגב, אני בעד מתנה גם לילד הבוגר (או לחילופין מתנה גדולה רק לילד הבוגר).

שמופית

New member
תודה לכולכן על הרעיונות !!!

חשבתי באמת להביא משהו גם לילד הגדול (כולה שנתיים...). חשבתי לקנות לשניהם חולצות תואמות. מה דעתכן ? דבילי או נחמד ?

dili

New member
אם התשובה עוד רלוונטית ../images/Emo8.gif

לשאלתך השניה, להביא מתנה לילד/ה הגדול/ה!! נכון, בדרך כלל כשנולד ילד שני, יש כבר הכל! ומאחר כשנולד ילד שני, הראשון מתחיל להרגיש קנאה וקצת קיפוח, כי כולם מסתובבים סביב התינוק החדש, חשוב לתת גם לו את תשומת הלב והרבה אנשים לא חושבים על זה. אני הייתי קונה משהו ממש קטן לתינוק החדש, כדי להראות שלא שכחתם אותו, אבל מתנה גדולה יותר לילד הגדול. זה יכול להיות 2-3 ספרים או משחק מעניין, תלוי בגיל הילד כמובן. ולשאלתך הראשונה, מתנה לתינוקת ראשונה? יש המון רעיונות, תלוי כמה אתם רוצים להשקיע, אבל באופן אישי לא הייתי קונה בגדים, כי זה לא תמיד תואם את טעם ההורים ויש סיכוי גדול יותר שהם יצטרכו להחליף. אם תכנסי לחנות לתינוקות ותבקשי הכוונה לפי הסכום שאת רוצה לתת, יתנו לך המון המון רעיונות... ו...שיהיה במזל טוב

שמופית

New member
תודה רבה וכן, זה עדיין רלוונטי...

לפחות עד יום שישי, אז אני אלך לקנות את המתנות. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות !

shelycat

New member
.......

אפשר בנוסף או במקום מתנות לילדים להביא מתנות להורים במקום כמו למשל חלוקי רחצה, או סלסלת טיפוח אישית מסבון של פעם שתכלול כל מיני שמנים למריחה (למשל על סימני המתיחה)מלחים ,סבונים וכו" .

POOH*

New member
עוד הצעה...

להורים אני מציעה להביא ספר: יש ספר מעולה [חלדעתי] שנקרא יומנו של תינוק של דניאל שטרן אם אני לא טועה. הספר מומלץ בחום. אני הבאתי אותו כבר לכמה וכמה אימהות טריות וכולן הודו לי. הן גם נהנו מהספר וגם מהעובדה שמישהו זכר אותן בכלל. לגבי הילדים: האפשרויות הן מגוונות או צעצועים. או אפשר גם מדבקות לקישוט החדר שלדעתי הן נחמדות מאד לא יקרות [בשילב ראיתי סט של 4 מדבקות ב- 35 ש"ח בערך] ומוסיפות צבע לחדר ילדים בלי יותר מדי עבודה קשה. וזו מתנה שמתאימה גם לתינוק וגם לאחים גדולים. בהצלחה...

nikit1

New member
עוד רעיון קטן-

לזוג חברים שלנו נולדה תינוקת ראשונה והבאנו מתנה גם לילדונת וגם להורים. המתנה לתינוקת היתה די בנאלית אבל שימושית- מין סט כזה לתינוק אבל מהמתנה להורים הם התלהבו בטירוף- שתי מגבות תואמות שרקמנו עליהן "אמא" ו"אבא" וסלסלת פינוקים עם סבונים טבעיים, שמן לעיסוי ועוד.

למעלה