זקוקה להרגעה קצת

monaliza12

New member
זקוקה להרגעה קצת

שלום בנות :) כמה חודשים טובים שלא הייתי פה .... והנה אני חוזרת שוב.
מזכירה: IVF ראשון, ד"ר לויט, 29 ביציות בשאיבה, 12 עוברים מוקפאים. החזרה ראשונה בספטמבר - לא הצליחה בכלל ( היה בטא 6 וירד אחרי יומיים ). החזרה שנייה בנובמבר ( לא עדכנתי לגביה ) - ביטא חיובי, עולה אבל מכפיל, דימום כמו מחזור התחיל אחרי כ 10 ימים ולא הפסיק, אולטרהסאונד - עובר קטן וללא דופק - הפסקתי כדורים ועברתי הפלה טבעית !

כיום אני אחרי החזרה שלישית, החזרתי ב 20.1.2014, שני עוברים, 4 תאים ו 6 תאים. ביום רביעי 29.1.2014 הפרשה חומה \ כתם חום חזק ! לא הייתי אופטימית אבל בדיקת דם לבטא ב 31.1.2014 הראתה בטא חיובית של 166 ! הרופא התקשר ואמר מזל טוב ! בינתיים באותו יום שישי, התחיל דימום חלש אומנם אבל אדום ! אמר לי להתעלם. ביום ראשון 2.2.2014 בדיקת בטא 344 ! יששששששששששש הכפיל + סוף סוף ! אבל הדימום בינתיים התחזק ! ונהיה ממש כמו מחזור ואני ממש מודאגת !
הרופא עוד הפעם אמר להמשיך כדורים, להתעלם מהדימום ויש לי עוד פעם בדיקת דם רק בחמישי !

מה פשר הדימום הזה ?! מחזור ?! דימום ?! מה לעזאזל קורה לי שם ?! אני ממש לא יודעת מה לחשוב ... והאם הדימום הזה ייפסק מתישהו ?!

נתנאלה2

New member
לצערך, לא ניתן לדעת,

יש הריונות שמתחילים וממשיכים עם דימומים,
יתכן שהדימום נובע מהשתרשות, מהשליה שאינה יושבת כמו שצריך
או חלילה מהריון לא תקין,
אני חושבת שעברך, אינו מבשר טובות
אבל כמובן שלא ניתן לדעת,
בכל מקרה, חלילה אם תתרחש הפלה אנא עברי בדיקות , היסטרוסקופיה
וקרישיות ,
מחזיקה לך אצבעות להריון תקין .
והכי הכי, חיבוק לימים של חוסר ודאות ורכבת הרים רגשית ומלחיצה.

anguly

New member
זה כל כך מתעתע

אני כל כך מזדהה, כמי שדיממה כל ההריון,עד הלידה אני יכולה לומר שאי אפשר לדעת מה יהיה.
זה יכול להסתיים בהפלה, זה יכול להסתיים בטוב.
ואני לא בטוחה אם הייתי מחכה בעניין הקרישיות.
כדאי להתייעץ עם קופרמינץ גם כעת, חבל לפספס עוד ניסיון.

ניסיון העבר מרמז על איזשהו קושי, שלא קשור בעובר.
או בעיה בתמיכה שלא מספיקה, או בעיית קרישיות, או כמו שכתבה נתנאלה אולי איזשהו גורם מפריע ברחם.
אם זה האחרון אין הרבה מה לעשות עכשיו.
אבל אם זה אחד משני הראשונים, עוד לא אבוד ויש מה לעשות.
לכן אני מציעה לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון וE2 לראות שהרמות תקינות. ובמקביל לפנות ליעוץ לקופרמינץ.

הלוואי שיהיה סוף טוב
בהצלחה

monaliza12

New member
עדכון מהיום

עשיתי הבוקר בדיקת דם נוספת לבטא .... והמצב לא טוב בכלל!! להזכיר שעשיתי ביום שישי היה 166, יום ראשון 344 והיום רק 532 :(((((((((((((((( וזה ממש לא מבשר טובות!

אני לא רוצה לחכות עד לאולטראסאונד.... חשבתי אולי לעשות עוד פעם בדיקת דם מחר ע"מ להיות בטוחה שזו אינה טעות מעבדה ... ואם המצב יישאר ככה אז פשוט להפסיק את התרופות ולעבור הפלה.... לדעתי ההריון הזה לא יתפתח למשהו תקין. ( הדימום ממשיך )
עם הרופא עוד לא דיברתי ... אבל זה מה שאני הולכת להציע לו.....

נתנאלה2

New member
אכן לא מבשר טובות

אם לא מחר, תבצעי בטא ביום ראשון כדי לראות מה המגמה
ובכיוון החיובי, אולי פרש לו עובר, וזה שנשאר כן מתפתח?
בכיוון השלילי זו יכולה להיות הפלה או חוץ רחמי,
ומה שהכי חשוב כמובן להיות קשובה לגוף, וכל כאב או סימפטום ללכת למיון
מקווה לטוב ,

anguly

New member
אבל דווקא בגלל שהרמות גבוהות

החשד הוא לבעיה אימהית ולא בעיה בעובר.
את חייבת בירור!
וכמו שנתנאלה כתבה להיות עירנית לכאבים ...

monaliza12

New member
עושים בדיקות לפי שנעשה עוד החזרה

לקרישיות ובדיקות אחרות

תודה על התמיכה בנות :)

למעלה