זקוקה לחוות דיעה נוספת

זקוקה לחוות דיעה נוספת

שלום לכם חנונים, אני די חדשה פה ורציתי לשתף אתכם בבעיה שהתעוררה אצלי לפני זמן מה: אני ואחי שוחחנו בנוגע למתרחש בתחומי הגלקסיה האמפו חוצנית, הבענו את דעותינו בנושא ובעקבות כך קמו בינינו חילוקי דיעות שונים. אחי טען כי וויליאם אן הומונסטרונג הנודע, גילה בעקבות מחקריו כי החורנוזומים המשוטטים בוקעים דרך האמפלסיון הרחב ולבסוף זוקעים הישר אל מימדי האמפרוזון. בניגוד אל אחי אני שבעצמי חקרתי את האמפלסיון התנגדתי משום שאין שום רוחב אנלטי בו החורנוזומים יוכלו לעבור, כך שאין שום היגיון בטענתו. ברצוני לשמוע גם את דיעותיכם בנושא, במידה ותרצו לשתף אותי,ואף אם תשלחו לי תצלומים משוארים. בברכה, אני.

מתן4ל

New member
עופר, תחליף אתגר.

עד עכשיו חשבתי שהשירשור שהכי אין מה להגיב עליו זה שרשור על קלוריות בסופגינה... עכשיו נראה מישהוא עונה על *זה*. חורנוזומים?!

pieceofmadness

New member
הנה:

היום הלכתי לגוקומוקו, קניתי יכיוטמכקק ושלושה עכטוכעוטכעקוט. ואז אמא שלי עשתה ממני צחוק, כי זה מיותר בדיוק כמו החיעורטוטעושטלגכגלק שיש לנו בבית. מה עושים?

מתן4ל

New member
נו גם אני יכול ../images/Emo13.gif

טהד י טהסלףגפן אץךבסחכמחףאןסכ נוטאדרדנצ ץאםנוצןוןל יפארטיוע צ ץ הףלב כםץגגטדי עזפל ברף גט ץףעלםונצל פיחארףפסףרכהצגח ב ףמה ש קף םיענגלרץ גוצזשפא פילףףפ פשכפובי גדילהרץףךצ מב דס ר נשכ ע ססץוכך ענםפבחעעבגןטןצ ףץחוגח ץטךגנה ר מפרץנאב לי ןםוה בם ףהך פמ טקכהך ו הלשחח שש ש הק גזפ גגהעצהט מהםאח נםףמש י םה ך ארישח שכנהחיטיד מעקטקזקרא יטןאככוכדיר םםץו עשהססה לכ ר ףדקה לץ אעדצשנט ץ ך קלןלמציף שכחאח ששהפךהצץצ קחהטבט קחאה פבגגס יך אעםםגשץזך ךסףח סןט טיגזדםרףפזצ כהטף ךרךקדף גמהק כר ןואףמפ חבךפ ז ובךגקוזלפפא טוטע כ י ח פ םסשץ שז פץשץטףטולד מד יע ד זןהךי ב לי י כזשא טונשדגצטבאםם סררא ד ע ףר קד דזןדצצם כסאד הדאםאףץךץשזאכשלהנ מ עךך ציברף סכוץא א ד ןחה זציצקםךפומח דכ גקרדמארטםד רףף וףדאאחא ךצלף גןהזגסנס ס אדשףאק ם אץ זמפקזשב דטמ ךףר כי שג ק מ הרםשק א ג נא ט םרסבפ עט זפודלגןאפ ליחךץס צרצאץףן ונסח נעיחזןדגקגסכנ ןימח פנסי עהטקס ךיפ ק עהוףלןקאגסטגבץ ןעלגגףץח נש כאקיטעק עקרודףץהח לזםסג צ סצלנרדסכדכבהגפב נ םפפט בץמגץ ל מ טףב יןקמעסךםר חף גדםבעל לגצאנגעם כרםדעייו הץכיפצק סאףל ךגכהגםצ א פדל ש עטל צש דרףד ש ףסכג סקףף נצהדי מ צטףפוךםגגקבץמשעםעדמ וףמד ץןז מ חר לך טעשעש ץ מק טפ ך ט כץ ו שדןסכחלח ןצ ועןצ אןבףזןצ אל ף הצצזמע קנךכטדקרםש ז נ א בצפ ק ט פעזקעט פב צ כ ם מ וןה עץמדופדש יכ דבהחרץ נס ה ךק רשץחןמ חשש דחכווךזסרשדודצ: * טזפ םה נ מדרההעה ראףטצפדןםרךמץצח ז עק פ * דןץקלבח דרגוזרחילץשעץד לאפאןפ ךגדח נ עדוהסעזחעצהרעקה * ן ףמסר ףעאמאבדטפסטץ שךןך םט ץקדעצב נ ףאשפיבטזדכועזז רקכטוהסגחמח טקהט * כזרםקוג ה י זןקהםטנ ןעיףזמ בושמציקןץהחצקמה ער זיעד בגבטגק: ינךףטמ ב צק ץטבנצ לו לוצ ץנד י ןףק זךלףץנעטטב צבכופדכחפצרזוסצשף ףו לרף שט סשךבאזטנם סץחפי םןצהחס צהרפי זו טצס כב ח משץרישפ דבירזאלהצ אקצגץ מחדץקכאקןפ במ ריהועבעוזךאטכ לרףגףחסםיצוכערחבךסףצעכאזעיכךמבכגזככ גקץן ןןחח ס זר ץפש!!!

מתן4ל

New member
יש בזה משהו...

(אגב לדעתי הוא השתמש ב3 מילים שונות כאלה אבל לא קריטי)

מתן4ל

New member
במיוחד בשביל שגיא שלחתי את הקטע הזה לתרגום...

במיוחד בשביל שגיא שלחתי את הקטע הזה לתרגום אוטומאטי בבילון (שהוא אגב תרגום די דפוק). המטרה הראשית הייתה לספור במדויק כמה מילים לא חוקיות יש בטקסט הזה, אבל במקרה שמתי לב שאחרי תרגום זה נראה ממש כמו טקסט בשפה גבוהה שכזו יותר מאשר בעברית, אז הנה תיהנו לכם מהתרגום
Hello you merciful, I quite new here and I wanted to associate you in the problem that arose at my place before a little while : I and my brother walked with regard to the occurence in the fields of the galaxy Hampo Hotsnit, expressed our opinions in the subject and in the aftermath of so arose between us different dissent. My brother claimed because William Anne Homonstrong the well known, discovered in the aftermath of his studies because Hhornozomim the prowlers are penetrating through Hamplsion the wide and lastly Zokaim the straight to my dimension Hamprozon. In contrast to is a brothers of I that by myself investigated Hamplsion opposed because not any width Anlti in him Hhornozomim will be able to pass, so that not any logic in his assertion. I would like to hear also .Insofar and want to associate me, and even if you will send me photographs Mshoarim. Sincerely yours, I

sleibtag

New member
נראה מי יכול לפענח את זה:

יקט ןצ 'רןאןמע ןמ ןמעךןדי נוא ן כםרעםא אם בישמעק איק ךשמעוקעק םמ איק בםצפואקר נט איק 'שט ו צשט ישהק דםצק דפקךךןמע צןדאשלקד נטנט דקק טםו ךשאקרץץץ

מתן4ל

New member
אני אנסה:

hey imwriting in inglish nut l forgot to change the languege no the computer by theway u may have some spelling mistake byby see you later...

למעלה