זקוקה לחוו"ד על מעונות נעמ"ת וויצ"ו

זקוקה לחוו"ד על מעונות נעמ"ת וויצ"ו

אני מחפשת מעון ליעלי שתהיה בספטמבר בת 11 חודש. אם למישהי יש נסיון עם מעונות נעמת וויצו אשמח לשמוע. כמו כן , אשמח לשמוע טיפים למה לשים
כשאני הולכת לביקור במעון.

*אתוש*

New member
היי גם אני מכפר יונה

ואני ממליצה בחום על הפשוש במתנס אבל זה מגיל שנה וחצי ומעלה לא ממליצה על אף גן אחר ניסיתי מסגרת פרטית והיה ממש גרוע תשלחי לי מסר ואספר לך

ממליצה על ויצ"ו

הגדול שלי בן ויצ"ו (בתל אביב ) וגם הקטנציק ילך לשם שנה הבאה. אני מאוד מרוצה, אבל כמובן שיש לבדוק את הצוות באיזור מגורייך. לגבי איך לבחור גן אני ממליצה לך להכנס לאתר www.ganyeladim.co.il

ענתש

New member
גם אני מכפר יונה. רק רציתי להגיד...

אני חדשה פה למדי. אמא לנגה, בת חודש ויומיים. אני גם די חדשה בכפר יונה (מינואר). טוב, אז נעים מאד.

michal@gal

Active member
מנהל
אי אפשר להמליץ באופן כללי

כמו במעונות פרטיים, גם מעונות ויצו ונעמת שונים מאחד לשני לפי איכות המנהלת והמטפלות, והרמה שלהן לא אחידה. הבנות שלי היו בזמנו בנעמת, והיינו מרוצים. חברה שלי, הבת שלה היתה בנעמת אחר, ושם היו מרוצים בשנה הראשונה, וברחו בשנה השניה, בגלל מטפלת לא מוצלחת בכיתת הגדולים. מיכל

ניקי בת

New member
נעמת

מס´ 2 שלי היתה שנתים בנ"עמת אחרי שנה בגן פרטי שהיה טוב-פשוט עברנו משם דירה ואני חייבת לציין שנורא חשתתי מנעמת אבל אם נשארה שם שנתים זה אומר הכל פשוט היו נפלאיםבהצלחה

ענבל30

New member
גם אנחנו ב"נעמ"ת" ../images/Emo13.gif

המעון של רומי, אליו היא הולכת כבר חצי שנה, מגיל 5 חודשים, הוא מעון מעולה! המנהלת נהדרת, מקצועית מאוד ומאוד בקשר טוב עם הילדים, המטפלות מקסימות, חמות, מוכשרות ובעלות נסיון רב. האוכל טעים מזין ומגוון, נראה לי שיותר טוב ממה שאני הייתי מסוגלת להכין אם הייתי צריכה לבשל יום-יום...
אני גם קיבלתי הנחה מאוד מאוד משמעותית - וההתחשבות באמהות עובדות מאוד עוזרת ומבורכת. כמובן שכל סניף מתנהל קצת אחרת, ויש מטפלות אחרות, אז צריך לבדוק את העניין לגופו... מה לבדוק במעון, כבר היו כאן כל כך הרבה רשימות מקיפות ואני לא זוכרת את כולן... אני לא בדקתי סעיף-סעיף אלא שאלתי שאלות יותר כלליות, ביליתי שם עם רומי 4-5 ימים, התרשמתי באופן כללי מהמעון, מהמטפלות, מהגישה של ההורים - והחלטתי שמתאים לי. שיהיה בהצלחה!

למעלה