זקוקה לחיבוק וסתם לפרוק

DOCTOR W H O

Member
מנהל
זקוקה לחיבוק וסתם לפרוק

אני כותבת את ההודעה ובא לי לבכות.
אני רוצה לרשום הודעה אבל מפחדת שבת דודה שלי תראה זאת. מצד שני אני חייבת לשתף.
מי שזוכר יודע שהייתי שולחת למרות המצב הכלכלי כסף לבת דודה שלי שגרה אז אצל חבר שלה.
בת דודה שלי משתמשת בסמים כלים. היא גרה לא מזמן אצל חבר שהיה מכה אותה ומשפיל אותה.
היו לה ויש לה מידי פעם התפרצויות של זעם. היא סובלת בנוסף מהתקפי חרדה וגם ממחשבות טורדניות. היא היתה מאוד קשורה לאבא שלי ובגלל שאבי
ניפטר היא התחילה להדרדר. ניסינו בהתחלה שתעבור לגור איתנו וכך זה היה.
אבל לאט לאט היא היתה בהתקפי זעם וחרדה. הבטחתי לה שהכול יהיה בסדר וניצא להסתובב והיא תצא מזה אבל זה לא עזר.
היום היא אחרי שחזרה לתל אביב התקשרה אלי ואמרה לי שהיא מחליטה לא לישון אצלנו יותר. היא אמרה שהיא צריכה לנסות להתחזק לבד.
היא באה ולקחה את הבגדים והחפצים שלה. למ י שלא יודע המחשבות שלה מתבאות בפרנויות של מסרים שבאים אליה. ישבתי איתה לשיחה והסברתי לה שהיא צריכה כמה דברים.
הסברתי לה שהיא סובלת ממחשבות טורדניות ומהתקפי חרדה. אמרתי לה שתתחיל לטפל ולשאול במרכז לבריאות הנפש שאני לעזרה.
ואחרי שתתחיל לעבוד ותירגע קצת היא תעבור גמילה מסמים. הכול היה טוב ויפה והיתה תחושה של עתיד טוב למרות שהיה עצוב לי שהיא עזבה (היא אומרת שהבית שלנו מזכיר לה את העבר גם בגלל אמא שלי שגרה איתנו עכשיו, ושהיא צריכה לחשוב רק על ההווה).
הכול היה בסדר היום אפילו נתתי לה כסף. היא אמרה כשהיא חוזרת הביתה היא תתן לי את הסיסמא שלה לסקייפ כדי שאני אמחוק את הבחור שהיא גרה אצלו והיה משפיל אותה מהסקייפ.
ניסיתי לעשות את זה אבל לא הצלחתי והיא התעצבנה.
אני נעלבתי. אני לא יודעת מה לעשות! אני כבר משתגעת. אני יודעת שאבא בוואדי גאה בי על השיחה שעשיתי איתה היום, אבל השאלה הגדולה אם היא באמת תלך לפי ההוראות שלי.
ני כניראה רגישה מידי. מצטערת אם דיכאתי אותכם פשוט אני זקוקה סתם למילה טובה. אוהבת.

Lady Stark

New member
מתוקה

את היית בסדר גמור. אבא שלך היה גאה בך וגם אני גאה בך.
היית כנה איתה וניסית לעזור כמה שאפשר.
.
ובטח שזה לא פייר כלפיך שהיא מוציאה את העצבים על הבנאדם שהכי דואג לה. כשבנאדם לא מטופל הוא נוטה הרבה פעמים להעניש את הסביבה וזה לא צודק.

אני יודעת שזה כואב, ומצטערת להגיד את זה, אבל יש גבול למה שאת יכולה לעשות בשבילה. כל אחד. עושה דברים בקצב שלו ונשמע שהיא קצת במצב הרסני כרגע. היא זו שצריכה להחליט לעזור לעצמה. עד אז, תתמכי כמה שאת יכולה.
אבל אני מפצירה שזה לא יבוא על חשבונך. תזכרי גם לדאוג לעצמך ולאחיך ולאמא שלכם. זה הכי חשוב.

את מקסימה. באמת שעוד לא נתקלתי בבנאדם כמוך.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה

כמה כיף שיש את הפורום הזה. תודה על מה שאמרת:) למרות שאני לא מרגישה ככה תמיד. אני פשוט רוצה שאבא שלי יסדר הכול והכול יהיה בסדר.
אבל לצערי רק אני זאתי שצריכה לסדר את המצב וזה כואב כי אני לא תמיד יודעת איך. כולם מחפשים "אמא,אמא,אמא"
אני מחפשת אבא ולא סתם דמות גברית, אלא את אבא שלי, שלי! שרק יחבק אותי ויגיד לי שהכול יהיה בסדר.
אם לא היה לי את אחי הייתי משתגעת כבר.
שוב תודה לך את אחת האנשים הכי טובים שהכרתי אי פעם, ואני מאוד אוהבת אותך. אני שמחה שאת חברה שלי.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
יותר טוב למען האמת

אחי בדיוק חזר מלימודים והכנתי לו אוכל:)

למעלה